REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Băut şi fără permis, a provocat un accident, a făcut scandal şi a fost lăsat în libertate

Băut şi fără permis, a provocat un accident, a făcut scandal şi a fost lăsat în libertate

Replica API 4 iulie 2013 | 00:00 158

Fiul unui om de afaceri din Mangalia, rănit

Fiul unui om de afaceri din Mangalia, rănit

Un accident rutier, "asezonat" cu scandal şi alcool, s-a produs la Mangalia, în care a fost implicat şi fiul omului de afaceri Urdăreanu. Însă, cel supărat era tot individul vinovat, care nu avea permis de conducere, dar se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Şi-a chemat prietenii, a vrut să se ia la harţă, dar a fost potolit de poliţişti, care l-au încătuşat.

Scandal la Mangalia! Un individ s-a enervat peste măsură întrucât un autoturism a îndrăznit să-i iasă în cale şi să-l... provoace la un accident rutier. Nervii au fost cu atât mai mari, cu cât individul la care facem referire nu avea nici permis de conducere, dar se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cum situaţia era un furtunoasă, nervosul s-a gândit să-şi rezolve problema, sunându-şi nişte prieteni. A început să urle, au venit şi "întăririle", fiind la un pas să sară pe celălalt şofer. Norocul a fost că lumea se adunase la faţa locului şi au anunţat imediat oamenii legii, care au intervenit cu promptitudine. Menţionăm că evenimentul s-a petrecut în seara de marţi, 2 iunie, când Victor Urucu, de 44 de ani, din Mangalia, a condus un autoturism pe strada Matei Basarab, din Mangalia, fără a avea permis de conducere, dar aflându-se şi sub influenţa băuturilor alcoolice. La un moment dat, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de Andrei Teodor Urdăreanu, de 23 de ani, fiul unui cunoscut om de afaceri din Mangalia. De aici a pornit totul, turmentatul fără permis dând vina pe celălalt autoturism pentru că i-a tăiat calea. Tot scandalul s-a terminat cu o încătuşare, Victor Urucu fiind reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare. Judecătoria Mangalia a decis însă continuarea cercetărilor cu Victor Urucu în libertate.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367