REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Băutura, bat-o vina! Un constănţean a ajuns pe drumuri şi îşi terorizează vecinii de pe scară

Băutura, bat-o vina! Un constănţean a ajuns pe drumuri şi îşi terorizează vecinii de pe scară

Replica API 30 ianuarie 2017 | 09:20 227

Îşi făcea nevoile pe scară

Îşi făcea nevoile pe scară

Constănţenii dintr-un bloc din zona Eden sunt terorizaţi de aproape un an de zile de un fost vecin, actual on al străzii. Bărbatul care a trăit ani buni în acel bloc şi-a pierdut casa şi familia din pricina băuturii. Mai mulţi veci l-au ajutat, însă pentru că îşi făcea nevoile pe scară l-au dat afară. Cei de la Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa au aflat de caz şi vor merge să verifice situaţia.

Drama unui constănţean, povara vecinilor! Un bărbat a ajuns de râsul-plânsul din pricina băuturii. Şi-a pierdut casa, iar acum locuieşte în scara blocului, însă pentru că îşi face nevoile acolo, vecinii l-au dat afară. Problema este că bărbatul face ce face şi tot acolo se întoarce spre nefericirea vecinilor care sunt deja exasperaţi. Iată ce povesteşte o locatară de pe scară: „Avem o problema socială în zona Eden pe stradă Soveja, Nr 77, bloc 35 B, sc D.

Un locatar de pe scară noastră a rămas fără familie din cauza băuturii şi fără casă din cauza neplăţii întreţinerii. A rămas pe scară. Nu l-a dat nimeni afară din scară, unii îl mai ajutau cu o hrană caldă, cu o pătură...chiar eu i-am dat o pernă şi un sac de dormit. Dar în perioada când îşi lua pensia, bea şi atunci nu mai ştia de el câteva zile. Acolo îşi făcea nevoile, iar spaţiul devenea insuportabil. Atunci intervin unii din vecini şi îl dau afară, aruncă tot ce a adunat şi curată locul. După ce se trezeşte revine în scară. Povestea asta este de mai bine de un an.

Doamne, arată jalnic...cineva i-a spart ochiul, arată că unul din peşteri...îmi este rău...nu îmi mai vine să cobor din casă. Mi-e şi milă dar mi-e şi groază. Are familie, dar au plecat pentru că nu s-a mai putut trăi alături de el”, a afirmat Mari.T. Reprezentanţii Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa susţin că se va deplasa o echipă la faţa locului pentru a verifica situaţia. Potrivit acestora în cauză se va declanşa o anchetă socială.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e de la liberali,
0
2
de ce nul ajutati ca sunteti vecini faceti ceva pentru el asa iesta mai greseste si omul dati o mana de ajutor
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218