REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Bayern, de neoprit! Bavarezii s-au impus categoric cu Atletico. 4-0 cu Atletico - Madrid

Bayern, de neoprit! Bavarezii s-au impus categoric cu Atletico. 4-0 cu Atletico - Madrid

Replica API 22 octombrie 2020 | 09:29 1638

Primele cinci minute ale partidei au fost dominate copios de Atletico iar acest lucru i-a luat prin surprindere și pe bavarezi, care păreau șocați de pressingul agresiv prestat de echipa lui Diego Simeone, cu Luis Suarez în frunte.

Treptat, însă, Bayern a pus stăpânire pe meci iar centrările lui Pavard și Goretzka au început să pună probleme. Sule și Tolisso au ratat ulterior două ocazii imense pentru bavarezi însă echipa lui Flick nu a mai pierdut timpul în minutul 28 atunci când Kingsley Coman a marcat după o pasă sublimă a lui Joshua Kimmich, cel care nu părea să fie deranjat de poziția mai retrasă din această partidă.

Diego Simeone a remarcat cu siguranță atitudinea mult prea relaxată a lui Joao Felix care i-a oferit tot spațiul din lume, dar și lipsa de ritm a lui Kieran Trippier care l-a scăpat total din marcaj pe Coman.

Apărarea avansată i-a dat iar de furcă lui Bayern, însă Atletico a ratat puținele șanse create în prima repriză. Așadar tot Bayern a fost cea care a marcat - în minutul 41 Leon Goretzka a finalizat un contraatac mult prea rapid pentru Atleti.

Bayern a început perfect noul sezon de Champions League

A doua repriză a început cu o Atletico la fel de determinată ca în debutul primei părți iar echipa lui Diego Simeone a avut chiar și un gol anulat pe motiv de offside. Cu toate acestea, exact la fel ca în primele 45 de minute, Bayern a echilibrat rapid meciul iar bavarezii au avut și ei ocaziile lor de ratat.

Nu a durat mult până germanii și-au asigurat victoria. În minutul 66 a ieșit la rampă Corentin Tolisso cu un gol care intră direct în competiția pentru cea mai frumoasă reușită a sezonului. Francezul a trimis un adevărat trasor de la peste 25 de metri, fără nicio șansă pentru Oblak.

Dar scorul nu era destul de clar pentru gustul germanilor așa că Kingsley Coman s-a hotărât să facă dubla în minutul 72, profitând de linia defensivă extrem de avansată a oaspeților. O verticalizare superbă a lui Muller l-a găsit perfect pe Coman care a scăpat de fundașul advers fără probleme și l-a executat pe Oblak, scrie eurosport.ro.

Scorul final 4-0 cu Atletico - Madrid.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bulangiilor de la replica?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614