REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bazinul de înot de la George Călinescu a secat de promisiuni

Bazinul de înot de la George Călinescu a secat de promisiuni

Replica API 29 mai 2020 | 00:00 1760

Bazinul de înot aflat în spatele Liceului George Călinescu se află din nou pe masa autorităţilor locale din Constanţa. Chiar dacă paragina face parte din acest loc, iar promisiunile nu au reuşit să umple din nou bazinul şi să îl cureţe, iată că anul 2020 vine cu o nouă încercare pentru bazinul de înot sau ce a mai rămas din el.

Proiect pe ordinea de zi a Consiliului Local Constanţa

Consiliul Local Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară, joi, 28 mai, are pe ordinea de zi proiectul cu numărul 8 ce conţine „aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii reabilitare, construire anexă şi amenajări exterioare bazin de înot al Liceului Teoretic George Călinescu”.

Doar o simplă amintire

O simplă plimbare te face să crezi că aici există doar o groapă de gunoi, iar buruienile înalte de doi metri, îţi obturează privirea spre vechiul bazin de înot. Chiar dacă zona este destul de tranzitată, bazinul de înot a dispărut încet încet din peisaj, iar cei 30 de ani trecuţi de când bazinul era funcţional au trecut prea repede, lăsând în urmă doar amintiri pentru constănţenii ce făceau antrenaente aici.

Petruţ IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Piscina ar trebui reabilitata, acoeprita, extinsa cu vestiare si cabine de dus si repusa in circuitul public. Sa beneficieze tot boborul de ea. In limita capacitatii sale.
0
0
Eu Fagadau acolo O SA FAC CA IN DUBAI! ATI PIS BOTUL!NORMAL VA MINT!
0
0
Bloc machedonesc cu 10 etaje si cu spatiu comercial la parter iar la ultimul etaj duplex cu coloane pe dinauntru si pe afara unde sa stea papu si cu maia adusi de la beidaud baia camena etc
3
0
este foarte buna initiativa, era si cazul sa reabiliteze piscina, in Constanta sunt foarte putine in comparatie cu alte orase, care sunt mult mai mici decat orasul nostru. Dar ce facem cu garajele din preajma piscinei? Domnule Primar pe acelea de ce nu le-ati demolat? Ce trebuie sa intelegem ?
4
0
groapa este buna pentru fundatie bloc 10 etaje
7
0
hai cu inca un bloc
6
0
Merge facuta o sala de jocuri de noroc. Sau o biserica. Ce ziceti?
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108