REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

„Driftangiii de serviciu” și-au făcut apariția și pe plajă! Video

„Driftangiii de serviciu” și-au făcut apariția și pe plajă! Video

A.V. 29 ianuarie 2023 | 00:00 2818

Manevre periculoase, ziua în amiaza mare, pe o plajă din Constanța. Șoferul a profitat de faptul că era singur în zonă, astfel testându-și bolidul de lux. În imaginile surprinse se poate observa cum acesta turează motorul, apoi încearcă să descrie cercuri perfecte pe nisipul înghețat.

„Driftangiii de serviciu” si-au facut aparitia si pe plaja! Video

Astfel de manevre, care nu sunt deloc o raritate, sunt interzise prin lege, iar cei prinși pot primi amenzi uriașe și rămân fără permis.

Polițiștii spun că șoferii teribiliști își pot pune în pericol propria viață, dar și pe cea a spectatorilor, conform digi24.ro

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un ghertzoi care probabil impresiona o prroasta . O sa-l vedeti in pom sau stilp si prietenii vor boci cu poza tirtanului in parbriz,
6
0
Un Alt exemplu de teribilist ca copilu din articol este fiul fostului fotbalist Marius Zadea care a deținut mai multe farmacii in oras , Fisu face figuri cu Audiu lu tasu cu numere CJ-01-ZAD in fiecare seara dă ture de oras și face slanom și conduce agresiv , dar când ai un nume in oras cum se vad in toate articolele faci ce vrei, sau când tăticu sta pe milioane de euro furate din romania la fel , îți permiți , nu de alta dar nimeni nu se autosesizează de nimic in orașul asta , baiatu asta a venit cu Bmw seria 7 de Anglia gri vara trecută și masina era mereu parcata pe trecerea de pietoni din km4-5 pe tomis pe fiecare colț pe avari , conduce haotic , merge cu viteza și tot are permis , el nu e singurul mai sunt ca el , orașul e plin dar nimeni nu se sesizează ca aceste ființe fără scrupule pot pune in pericol femei cu copiii , familii , bătrâni , etc . Doar pentru ca vor ei sa impresioneze in cercul lor de prietenii , da bine ca Dna ul , DIICOT ul , politia locală , toate aceste instituții le permit , ca părinții lor au banul gros . Când o sa ajungem și noi la nivelul unei țări din Europa de vest ? Ne mai miram de ce nu intram in Schenghen , e plin orasu de pusti îmbogățiți peste noapte și nimeni nu le ia declarațiile de avere .
6
0
Un maidanez la plajă Policia are ochelari de soare nu vede nu aude Dacă vede un Matiz pe stradă șoferul ia o amendă că atât are privirea dacă e un SUV sau o mașină puternică nu o vede că n-are ochelari de aproape la el
4
1
Ce Opel frumos are
2
2
Lasa-tii domnule, se numeste selectie naturala. Doar sa faca victime colaterale.
7
0
Caluti multi si materie cenusie minima, cat sa nu uite sa respire. Un adevarat paradox in lumea evoluata in care traim.
25
1
Politisti locali pandesc oamenii de 80 de ani care vand leustean!
31
3
Ignorantii astia imbogatiti peste noapte, ce arunca cu banii in stanga si in dreapta pe masini de lux, fite, dorinta de a iesii in evidenta, de a fi remarcati, sunt de fapt sarantocii din generatia trecuta, care au sarit direct dim caruta in GL. Din pacate saltul asta a fost facut doar financiar. Mental inca gandesc si se manifesta precum un sarac ce ii dai pe mana o suma mare de bani. Ei nu au caracterul unui adevarat om de afaceri care investeste, ii place sa nu atraga atentia, se afiseaza mereu cu o prestanta de gentelman etc. Ce vedeti voi pe strazi si cluburi in ultimii ani, sunt niste manglitori, bisnitari, frecatori de pwl in cel mai adevarat sens al cuvantului. Oricati bani ai avea, caracterul mereu va avea primul cuvant de spus deapre adevaratul TU.
33
1
Probabil un m***e,și-a dus căruța mai aproape de beachbaru unde face evaziune fiscală
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614