REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

„Nu vă e rușine, putregaiurilor bătrâne?!” Așa sună ultima convorbire între fostul preot Balaș și IPS Teodosie. Video

„Nu vă e rușine, putregaiurilor bătrâne?!” Așa sună ultima convorbire între fostul preot Balaș și IPS Teodosie. Video

Rocsana CRISTEA 15 noiembrie 2022 | 00:00 95326

Fostul preot Daniel Balaș ne-a obișnuit cu declarațiile cât se poate de controversate și adesea jignitoare pe care le face la adresa preoților și superiorilor pe care i-a avut cât timp a urmat cursurile Seminarului Teologic. În cel mai recent videoclip, Balaș face publică ultima conversație telefonică pe care a avut-o cu fostul său superior, IPS Teodosie. În conversație, Daniel Balaș ”toarnă tot”, comentând ulterior pe baza a ceea ce IPS Teodosie i-a comunicat în timpul apelului. 

„Nu sunt bandit și pervers. Aici bate o inimă de leu”

În cel mai nou videoclip postat de acesta, intitulat „Ultima mea conversație cu IPS Teodosie! Ascultați până la final să-l auziți ce-mi spune !”, Daniel Balaș face noi mărturisi în legătură cu ceea ce a însemnat pentru el să fie preot. Însă, de această dată, el face publică ultima conversație pe care a avut-o cu fostul său superior, IPS Teodosie. Această conversație este una telefonică, ce pare să aibă loc într-un club.

Daniel Balaș

De altfel, răspopitul înregistrează convorbirea telefonică, care debutează cu replica fostului său șef, care îi spune: „Declarațiile tale au scandalizat Patriarhia și noi trebuie să luăm o măsură (…) nu avem încotro!”. În videoclip, Balaș comentează pe baza înregistrării, reluând informațiile pe care le spune de luni de zile ca să se disculpe: „Din 2017 până în 2022 eu nu am avut salariu în Arhiepiscopia Tomisului. Patriarhia niciodată nu s-a autosesizat în problemele pe care le-am avut în Seminarul Teologic sau la facultate. Patriarhia s-a autosesizat doar la niște adevăruri spuse împotriva ei, dar, așa cum o să vedeți pe parcursul clipului, eu nu am atacat Patriarhia ca și instituție, eu nu am atacat Arhiepiscopia ca și instituție, ci am vorbit despre trăirile mele.” Pe parcursul clipului, Daniel Balaș oferă tot felul de informații despre știrile mai puțin nobile apărute în presă despre șeful său, susținând apoi, puțin violent: „Da, mă, dar nu sunt bandit și pervers. Mi-am păstrat integritatea mea de bărbat pentru că aici bate o inimă de leu. Ați înțeles?”.

IPS Teodosie

În continuare, Balaș face tot felul de mărturisi din ceea ce a trăit în Seminarul Teologic, dar cât timp a fost preot, iar șeful său îi spunea că trebuie să ierte tot și să „spună ce are de zis înăuntru și nu în afară”

„Degeaba ai bani dacă nu ai relații”

Balaș reia discuția despre faptul că s-a chinuit mult din punct de vedere finaciar cât a fost preot: „Degeaba ai bani, dacă nu ai relații. Degeaba ai bani, dacă nu ești iubit de Dumnezeu. Degeaba ai doar bani”

Balaș susține că șeful său l-a lăsat cu ochii în soare

În cele ce urmează, în conversația telefonică Balaș se plânge în continuare la IPS Teodosie, acesta din urmă spunându-i: „Eu sunt părintele tău, eu te-am spovedit. Orice durere ai, mi-o spui mie”. Pe baza acestor mărturisi, Balaș adaugă: „De câte ori nu v-am spus problemele lor și am așteptat ca prostul 4-5 ore pe acolo; îmi puneați o binecuvântare, îmi puneați mâna în cap și plecați.”

Cumva, fostul preot Balaș se autocontrazice; uneori afirmă că problema sunt foștii săi colegi și superiori din preoție, alteori susține că „nu vă judec. Eu am fost problema. De-aia am ieșit din sistem (…) Vă iert pe toți și vă arăt cine e mai puternic. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot. Voi m-ați făcut mai puternic”

Afirmații similare în trecut, mai ales legate de bani

Cât timp urma cursurile Seminarului Teologic, Balaș a declarat că a investit în jur de 2.000 de euro pe an pentru mâncare, întrucât prețul pe lună la cantina era de 900 de lei, plus 2000 de euro cadourile sfinților profesori: „Încă 2.000 de euro m-au costat cadourile sfinților profesori. La Constanța nici nu vă pot spune de mâncare că nu puteai să o miroși sau să o guști. Am mâncat o dată și am zăcut o săptămână, am văzut moartea cu ochii.”

Răspopitul susține că a cheltuit în jur de 10.000 de euro pentru a absolvi liceul Teologic. La facultate, acesta susține că a cheltuit în mare în jur de 8.000 de euro pentru taxa de școlarizare, materiale, cărțile Sfinților Părinți...plagiate, și alte cele necesare, plus 2.000 de euro pentru licență: „Le cumperi cărțile Sfinților Părinți, care sunt plagiate, au dosare penale peste dosare penale. Ei sunt niște plagiator ieftini, și vin la noi și ne vând gogoși și ne bagă cărțile pe care ei nici măcar nu le-au citit, dacă vrem să trecem examenul.” Cu toate acestea, la sfârșitul fiecărui clip, Balaș susține că își iartă foștii colegi și superiori, asta după ce face declarații incendiare, controversate, și, cel mai adesea, jignitoare.
 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasă lasa Balaș i ti face el o felatie de nu te saturi sa dai sa dai oral T*o esti mununat" Bălașa bravo Putregaiul si aHtiAtul dup arginti va rămîne la fel
0
2
Lasă lasa Balaș i ti face el o felatie de nu te saturi sa dai sa dai oral T*o esti mununat" Bălașa bravo Putregaiul si aHtistul dup arginti va rămîne la fel
1
1
Lasă lasa Balaș i ti face el o felatie de nu te saturi sa dai sa dai oral T*o esti mununat" Bălașa bravo Putregaiul si artistul dup argintiu va rămîne la fel
1
0
RUSINE DE CE SA LE FOE RUSINE.OAMENI I SI ASIGURA SI NEPOTI NEPOTILOR.ASTA BINENTELES CU AJUTORU HABOVNICILOR SI A INOCENTILOR.MULTI DAAA MULTI SI CU DARE DE MINA.ACU CA O FI BINE S AU NU FIECARE SA JUDECE.STIU CE SPUN STIU CHIAR MAI MULTE.DAR LA CE BUN SA FAC DIVERSE REFERIRI AICI.OAMENI SINT INOCETI SI SE PARE CA ASA PLAC UNORA.INOCENTI FEL DE FEL.
2
0
*răspopitul "spune adevărul, el nu ataca ortodoxia ,biserica, ci mai marii,preafericiții care o conduc ,îmbuibații care merg numai în Mercedes(Mituitorul mergea pe măgar) .Acești "preafericiții"nu au nimic în comun cu credință, ei sunt puși pe căpătuială, pe aveți f n. Articolul este f p***t, tendențios ,jignitor, nu echidistant , neprofesionist. Alege alta meserie (părerea mea)
4
1
Nu stiu pre multe, dar din presa despre PS Teodosie, ii dau dreptate preotului Balas. Mai ales ca PS Tudosie are numeroase bunuri pe care le administreaza, in loc sa se ocupe de educatie a oamenilor si ajutorul lor.
4
1
DRAGA FOST PARINTE,AJ MARE DREPTATE IN TOT CEA CE SPUI. BEZI DUMNEATA LA SF ZILELOR FIECARE O SA MERGEM IN ACELASI LOC.PRADA VIERMILOR.SUFLETELE IN SCHIMB V ORERGE LA JUDECATA.NU VREAU SA MAI ADAUG AICI ALTE SIALETE LUCRURI PE CARE LE STIU DIN INTERIOR.AS FI CONTRAZIS DE HABOVNICI.ZIC DOAR ATIIT SA NE DEA DUMNEZEU SANATATE ATITA COT ADEVAR SPUNEM.TE INBRATISEZ CU DRAG.
2
3
Am urmarit o perioda pe ex preotul Balas ,cindva puteai sa-l asculti,acum cred ca are si el problemele,lui,critica mult,apoi se contrazice in mesajele video sau scrise,dar credeti-ma numai sint Preoti credinciosi ,pe timpul comunismului era preoti adevarati,astazi un preot te insulta daca nu primeste bani multi,daca ai avere ,daca si daca sau te si bat,eu numai cred in minciunile lor,Inainte un Preot care iti slujea casa,un parastas era o binecuvintare,nu cereau bani dam ce aveam si ne bucuram cind venea preotul si-i pupai mina din respect si credinta,O luminare costa mai mult de 20 euro atit am platit pentru o luminare de Paste ,era putin mai grosuta ,dar asa ceva nu am pomenit in viiata mea sa faci comert cu luminarii,in unele Biserici, Protii nu te lasa sa aprinzi o luminare care nu este vinduta de biserica daca ai venit cu ea de afara ,sint numai probleme cu preotii,banul conteaza,Nu ma las de credinta in Dumnezeu dar m-am lasat de credinta in preoti si merg sa aprind o luminare unde pot dar nu unde imi interzice,Pacat ca toate se distrug si nici credinta numai este cum a fost,ma rog la iconele pe care le am in casa ,dau de pomana celor amariti pe strazii .numai fac parastase cu Popa ,pomana faci cu cel care nu are ce minca sau imbraca ,ce impartesti la Preot cum facem noi Rominii ,el creste Porcii cu ele ,uleiul acum il pastreaza ca sa scumpit,asa ducem inainte la bisericam,O stica de vin rosu si o sticla de ulei ,asa ma invatat mama mea sa fac,acum numai duc si numai merg la Biserici Rominesti,
7
3
Nu mai faceti dezbinare....din asta trăiți...
2
4
Un preoți har de preot nu practică această slujbă doar pt bani can zilele noastre .preotul care ma botezat pe mine nu cersea bani ci i-mi dădea mie ca si copil CÎND mergeam sa-i sărut mina si sa-l salut,scormonea in buzunar si i-mi dădea un banut iar eu mergeam cu cel mai mare drag si nerăbdare la biserică .Mamei care a mers să plătească slujbe pt casă ia zis așa: eu iti eu bani ca imi fac serviciul ca si soțul tău dar ca sa-ti meargă bine tu trebuie să te rogi lui Dumnezeu ,să faci bine sa respecți legile lui si el pe tine te va ajuta ! Astăzi totul se rezumă la bani.Astazi dacă i-am atras atenția preotului din comună să meargă pe calea bună nu din ură si răutate, doar ca sare calul ma blocat pe fb.rusine acelor preoți care nu au limită, nu înțeleg biblia ,nu iubesc decît banul si nu inteleg frumosul si rostul vieți pe pămînt!
9
7
Mai oameni ce gândiți. Voi ii dați dreptate șoferului de tir... Foarte bine Însă după ce te despărți de ''nevasta'' ea a fost desfrânarea. NU TU AI FOST UN BEȚIV, UN ÎNȘELĂTOR, UNUL CARE UITA DE CASA STAND CU BĂIEȚII. DESCHIDE-ȚI OCHII ȘI ASCULTAȚI. IAR CEILATI CARE ZIC CA POPII.... BLA BLA. LĂSAȚI TESTAMENT SĂ NU FIȚI INGROPATI CU POPA. SĂ VĂ ARUNCE LA GROAPA DE GUNOI. SAU IN WC
17
29
Am pățit tot felul de porcarii în biserica. Băiatul asta are dreptate în mare parte.de ce sunt bisericii unde nu sunt permise lumânări luate de la magazin.taxele lor sunt imense botez moarte cununie sunt prohibitive
32
17
Bravo băiete! Dumnezeu e pretutindeni, și nu cere bani pentru vindecarea sufletului, păcat că ne amintim de El ,uneori, doar atunci când avem nevoie de ajutor și de popi când avem nevoie de botezuri și pomeni cu bani ! Succes în tot ce faci, te urmăresc când pot! Propovăduiește în continuare cuvântul lui Dumnezeu pentru că, credința e alta!
20
25
Mesajul meu Către B.O.R este sa încerce sa lase interesele personale Mercedes ,Audi și sa fie Cinstiți cu ei însăși nu Lupi cu blana de oaie find ca pedeapsa va fi mare ca prin Voi Preoți cu interese de funcții și bani alungați lumea de La Dumnezeu.
23
24
Uitandu-ma peste mesajele voastre vad ca nu aveți nimic în comun cu sufletul. Bălăcărit pe toți și pe toate, luați în ras orice se poate, ca dovada ca nu sunteți mai buni ca cei pe care ii batjocoriți. Cei mai mulți sunteti niște retardați mintal
19
17
Ma daniele nu sunt de acord cu atitudinea pe care o ai. Preoția dacă o faci o faci din convingere. Iar dacă ei fac nedreptăți și le vor trage
34
18
Bravoo..un băiat cu caracter care are curaj să spună adevărul.....păcat că ortodoxia a ajuns o afacere din cauza unora care conduc
34
19
Săracul, mult SE MAI CHINUIA ÎN SFÂNTUL ALTAR CREZÂND ÎN MÂNTUIREA, care nu e mântuire, prin reîncarnare, ȘI NU PRIN ÎNVIERE, DUPĂ EXEMPLUL MÂNTUITORULUI . L-a ajutat BUNUL DUMNEZEU șă nu se mai chinuie, dar problema e că smintește pe mulți cu teoriile lui smintite cum și satana pe mulți îngeri i-a tras după el în cădere...
28
17
Am terminat teologia la Constanța în 2003, l-am avut profesor pe ÎPS Teodosie (Liturgică), dar nu am întâmpinat astfel de probleme precum spune dl. Balaș că a avut acolo. Sunt preot din 2003 într-o altă eparhie și nu pot spune că am trăit astfel de lucruri. Știu și eu, poate dl. Balaș a fost un caz mai aparte!
33
23
Dacă ar fi existat Dumnezeu nu permitea unui tiran ca Hitler sa gazele copiii cu jucăria în mana...Stalin,sau alții ii ardea pe rug dacă exista la ce atrocități au facut
11
32
o c*r va masculina cand nu mai poate s uge cersetor pe tiktok plangacios ca isi inchide contul ca nu mai sta pe tik tok un escroc umla la sentimentul oamenilor sa ii dea bani bani o parnaie de sclavete
10
24
Dl Balas care iși permite sa ponegrească propia-i credintă orodoxa probabil ca i s-au umflat muschii pe el de la mătănuiisi obrajorii rotofei de la POST .Daca era așa probabil ca intelepciunea ,respectul si frica de Dumnezeu nu-i erau străine.Nu poti termina teologia si sa ai atitudinea lui ,el s-a inscris la teologie sa facă numai rău .
38
25
Ca să pătrundem în taina lui Dumnezeu, este imposibil . Indiferent cât de mult am vrea . Dumnezeu nu ne vrea neapărat , avem posibilitatea să alegem . Oare câte creații de ale lui au primit dreptul ăsta . Îndoiala , nu vine de la el , îndoiala vine de la cel care ne vrea pierduți. Vin uni bine citiți , care știu a mesteșugi vorbele care sub masca bunelor întreții ne strecoară neîncrederea . Și acest fost preot , nu spun că nu are dreptatea lui . Totuși prin ceiea ce face , zdruncina mințile slabe , care nu au nevoie de prea mult să cadă . Mai bine , încercați să vă rugați să păstrați cu Dumnezeu legătura și dacă oamenii sunt de neîncredere, Dumnezeu prin milă și îndurarea lui vă va slobozi de cel rău . Eu foarte multă neîncredere am avut față de Dumnezeu. Asta datorită oamenilor. Multe necazuri am avut și multă suferință . Rugându-mă lui , mi-a arătat că el există și că dintr-o situați din care nimeni nu spunea că se mai poate ieși , Dumnezeu a arătat că ce poate el, omul nu poate . Doamne mânuiește poporul tău că doar tu ești calea .
30
10
"Pentru ca multi sunt chemati, dar putini alesi"
20
8
Nu, aici nu ai dreptate. Nu ai nimic de pierdut, daca pur si simplu crezi... Cum ai sa reactionezi, daca intr-un final ai sa primesti confirmarea ca El chiar exista? In fine, conteaza prea putin. Fiecare e liber sa creada sau sa nu o faca. Parera mea e ca Dumnezeu chiar nu da "doi bani" pe noi toti, dupa cum ai subliniat si tu, ci doar foarte putini dintre noi prezinta interes pentru El. Ceilalti suntem doar banale "entitati" care suntem parte din "mediul", sau mai bine spus, parte din "testul" pe care il au de trecut adevaratii indivizi pe care doreste Dumnezeu sa-i primeasca in Imparatia Cerului, dupa Judecata De Apoi. Sa fiu sincer, dupa mai tot ce mi-a oferit viata asta... incep sa regret ca nu am trait precum Iisus si nu am putut face mai mult. Dar nici nu am fost ajuta de catre nimeni, sa fiu indrumat in acest sens... O confirmare a existentei DIVINITATII mi-a fost oferita cand toate au inceput sa se prabuseasca in jurul meu, ca si cum toate stelele ar fi cazut ca niste meteoriti pe Pamant (metaforic vorbind), in momentul cand am renuntat sa mai cred (si asta tot datorita impostorilor din BOR, care m-au facut sa pun in balanta DIVINTATEA si "lucrarea popilor din BOR" si am ajuns la concluzia ca nu exista DIVINITATE, din cauza lor...). Apoi am realizat ca exista, cand absolut totul mergea impotriva mea. Si faptul ca am reusit sa ma ridic "de la podea" cand am inceput sa-mi recapat increderea in DIVINITATE, e totusi o dovada... si nici nu am nevoie de alte miracole "abracadabra" sa inteleg ca a fost clar DIVINITATEA. Insa, tot ratacitor si slab am ramas din pacate. Pentru ca ignoranta te face vesel, iar atunci cand cunosti mai toate detaliile despre creatie si nu numai, cat si despre viata din prezent, e ca si cum ai "musca din mar ca Adam si Eva", e ca si cum te-ai infruca din pomul cunoasterii (din "marul" APPLE, adica din tehnologia care iti ofera toate informatiile si nu mai exista "secrete" mai ales atunci cand te ocupi cu hacking...). A fost ca si cum Satana mi-a oferit lumea la picioare si vedeam secretele tuturor si alte chestii de genul. Chestii "lumesti", trecatoare. Ceva de genul, iti ofera "pomul cunoasterii", dar pana la un punct, cand te saturi de asta. Si iti dai seama ca ai gresit si tot DIVINITATEA e calea. Si ca sa revenim, Romania a fost sub ocupatie satanista ruseaca foarte multi ani (cu perdea sau fara perdea), fapt ce a lasat ca "traditii ortodoxe" multe obiceiuri de-astea pseudo-ortodoxe cu pupat moaste, pelerinaje etc. Bine, n-ar fi nici astea prea mare balamuc, insa ortodoxia a devenit o banala "unealta politica si geopolitca, mai ales la varsarea de sange nevinovat precum in Ucraina, tot in scopul de construire a unui IMPERIU pseudo-ORTODOX RUS, din Siberia pana in Croatia, sau ceva de genul... Adica, Rusia se considera "jandarmul ortodoxiei", crede ca ii apartine si vrea sa "inghita" ROMANIA, dupa cum vedeti ca incearca si in prezent prin AUR si SOS si cel mai probabil printr-o alianta PSD-AUR la anticipate sau in 2024, urmata apoi de iesirea din NATO si UE si bagarea Romaniei in noul URSS satanist, dar si in EURASIANISM. Practic, eu nu m-am lepadat de Dumnezeu, dar nici de ortodoxie. O interpretez in modul meu, iar faptul ca nu pup moaste si nu mai merg la biserica si nu mai dau doi bani pe impostorii din BOR, nu cred ca imi afecteaza cumva misiunea mea pe Papamant, in relatie cu divinitatea. Desi, trebuie sa recunoastem, ca prezenta la biserica iti schimba de multe ori starea. Chiar daca ea fizic nu inseamna mai nimic, poleita cu aur si diamante, tot nu valoreaza mai nimic din punct de vedere fizic, dar daca o asociezi cu "Casa Domnului", da inseamna multe. Insa pe foarte multi ne deranjeaza impostorii, preotii, patariarhii, toti din BOR, care au facut din asta o "meserie", un job, o "rutina", o afacere si toate cele. Ba chiar "instrument politic", mai ales in ultima perioada. Deci, da... pe foarte multi dintre noi asta ne deranjeaza, coruptia din BOR si impostorii, ci nu ortodoxia in sine, ci nu bisericile, ci nu DIVINITATEA. Iar pe cei care au renuntat sa mai creada in Dumnezeu si in Divinitate, datorita impostorilor din BOR, ii inteleg perfect, caci si eu am fost acolo. Probabil cand va veti maturiza, veti intelege mai multe. Dar faptul ca BOR a devenit "instrument politic" pentru AUR, SOS si mai toti putinistii si rusofilii, mi se pare grotesc, ba chiar blasfemie, caci este luat NUMELE LUI DUMNEZEU in desert. Plus de asta, ne ameninta si viitorul Romaniei, ne ameninta si parcursul european al Romaniei, ba chiar "apropierea" Romaniei de unicul si vesnicul inamic care ne-a invadat de 12 ori in istorie, Rusia...
30
13
De ce atata mister si bataie de cap din partea cuiva caruia tu ii spui Dumnezeu pentru niste ''furnici'' neinsemnate din fundul Universului, adica oamenii? Este clar ca nu ne tragem din maimuta si ca suntem creatia cuiva dar te-ai intrebat vreodata daca Creatorul mai da doi bani pe noi sau nu a uitat de noi? Poate nu i-a pasat niciodata de noi?! Este si asta o posibilitate, nu-i asa? Poate ne-a facut doar ca sa se amuze si la randul Lui si El da socoteala in fata altora mai tari ca El?! Si te intreb acum de ce credeti voi credinciosii ca detineti adevarul suprem?
3
16
Divinitatea precum o numim noi, exista. Mai mult ca sigur exita! Ea a fost aici, pe Pamant, candva in trecutul extrem de indepartat. Cam atunci cand a fost lasat Adam si Eva sa se inmulteasca si asta poate insemna in urma cu milioane, miliarde de ani (lumesti). Deci, voi nu aveti confirmarea ca in trecutul indepartat, nu a fost "auto-distrusa" planeta, in urma unui razboi nuclear, ca un exemplu si "populatia" Pamantului nu a luat-o de la capat, "de la zero". Normal ca au existat supravietuitori prin pesteri, sau pe unde au mai existat si au dus mai departe Lucrarea Lui Dumnezeu sau pur si simplu au supravietuit pana a intervenit DIVINITATEA iar. Deci, noi inca nu avem prea multe detalii (stiintifice) despre care a fost "prima zi" pe Pamant sau cate razboaie nuclare (care au maturat tot, ca un scenariu fictiv) au fost purtate sau cati meteoriti au lovit dinozaurii si s-a resetat ciclul de pe Pamant. Ceea ce probeaza faptul ca posibile generatii inaintase noua sa fi plecat "in spatiu" cu milioane / miliarde de ani lumesti in urma, ba chiar in alt univers, prin gaura de vierme din spatiu. Exista multe teorii. Insa mai toate confirma BIBLIA. Ideea este in felul urmator: DIVINITATEA nu exista in universul nostru, este undeva din exterior, iar dupa cum puteti vedea mai multe picturi religioase "inspirate" din ce au inteles mai exact din mesajul BIBLIE, confirma faptul ca DIVINITATEA de fiecare data cand a comunicat cu sfintii care apar in evenimentele relatate in Biblie, a venit din "CER", a venit printr-o, dupa cum o numesc oamenii de stiinta, "gaura de vierme" din spatiu. Iar cand s-a nascut Iisus, DIVINITATEA a venit temporar in UNIVERSUL NOSTRU in care ne aflam in prezent. Iar Fecioara Maria a vazut o lumina pe cer etc etc etc inainte sa ramana insarcinata si a comunicat cu o voce din cer. Ceea ce poate confirma faptul ca o generatie avansata, fie plecata tot de pe Pamant, in trecut ( in spatiu, in alt univers), fie DIVINITATEA care provine CATEGORIC din alt univers si ne-a lasat pe noi aici, fiind singura planeta care ne permite supravietuirea, din punct de vedere al legilor fizicii. Inca nu cunoastem multe, dar multe din miracolele lui Iisus pot fi confirmate conform stiintei si sunt tot mai clare implicarea unor tehnologii avansate, "extraterestre", adica din afara Pamantului, "din Cer", din afara universului actual. Ceea ce este categoric DIVINITATEA, cum o percepem noi. In termeni stiintifici, DIVINITATEA nu provine de pe Pamant, deci vorbim despre "extraterestri" oricat de vulgar vi s-ar parea termenul folosit. Dar, repet, DIVINITATEA exista mai mult ca sigur. Iar pe oricare planeta care ofera conditii de viata, categoric exista alti "oameni" precum noi. Posibil cu acelasi aspect fizic, sau usor diferiti, in functie de diferentele influentate de forta gravitationala de acolo, etc. Sau poate au existat acolo si au disparut in urma unui eveniment catastrofal, sau poate inca sunt la "perioada dinozaurilor" si inca mai e nevoie sa treaca ani pana se va ajunge la conditiile de viata si "dezvoltarea" de specii asemanatoare noua. De unde stiti ca omul nu a venit pe Pamant in urma cu aproximativ 66 milioane de ani, chiar atunci cu meteoritul care a provocat extinctia dinozaurilor? Sunt multe necunoscute. Iar Iisus a fost ajutat de catre acei "extraterestri" care au venit si I-au fost alaturi pe toata perioada in care Iisus a fost pe Pamant. Si ca un exemplu, cand Iisus s-a aratat apostolilor dupa moartea si invierea sa, dar nu intr-o forma fizica si mai degraba ca o holograma si este specificat cum a intrat prin usa inchisa. Sau cum a iesit din mormantul sau, iar detaliile arata ca s-a produs o explozie, dar din interior spre exterior. Deci, DIVINITATEA ar fi putut folosi tehnologia avansata foarte usor pentru a-l ajuta pe Iisus. Au demonstrat-o oamenii de stiinta ca si apa putea despartita in 2, iar o hologara ar fi putut merge pe apa sau nu stiu, chestii de genul si multe alte detalii pe care nu le putem intelege doar cu stiinta din prezent. La fel, apa in vin putea fi transformata destul de usor, in general prin chimie, dar nu mai intru in detalii. Ideea este nu ca incerc sa fac o BLASFEMIE, ci inteleg ca DIVINITATEA a folosit tehnologia avansata pentru a convinge pamantenii (credinciosii) prin acele miracole, deci scopul era sa lase aceste "invataturi Biblice" mai departe mii, poate milioane de ani, uite ca pana in prezent noi deja stim despre toate acelea, deci a functionat. Deci, da. Totul cam are sens. Voi va imaginti ca a fost totul un fel de "abracadabra" cu minunile? Este evident tehnologie avansata, pentru ca mai totul se bazeaza pe astfel de tehnologie, pe stiinta. Iar fizica nu functioneaza doar aici, pe Pamant. Ci s-a dovedit ca si in spatiu e la fel, deci in mai tot universul si posibil si in exterior. Totul este ca o "simulare dintr-un computer", adica totul e calculat perfect, e clar construit de DUMNEZEU, Creatorul A TOT, dupa cum il stim noi. Indiferent ce forma ar avea El, tot exista si a existat dintotdeauna. Daca totul a fost creat, atunci a fost creat de catre cineva. Iar acela este Dumnezeu prin definitie, indiferenta ce fel ar atat el. Nu stiu daca intelegeti. Iisus insa era la fel ca noi, s-a nascut fizic aici, deci era suta la suta ca noi. Insa in ADN-ul sau avea ceva adus de la DIVINITATE, probabil ca a si lasat mai departe acel ADN, desi nu sunt ferm convins. Nu stiu exact daca a avut copii sau nu, totul e mistifcat. Conteaza prea putin, pentru ca multi satanisti ar incerca sa-i elimine pe acei mostenitori, insa daca chiar a avut, inseamna ca noi prin faptul ca ne inmultim prin generatii in generatii, vom ajunge intr-un final ca mai toti din pamanteni sa avem candva in viitorul poate foarte indepartat, o parte din ADN-ul lui Iisus pe care l-a primit de la DIVINITATE si Fecioara Maria. Este o teorie personala. Asta nu inseamna ca am neaparat dreptate. Insa religiile sunt muritoare, sunt trecatoare si multe sunt mai mult sau mai putin mincionase. Nu exista una perfecta. Toate au si bune si rele. Dar cine ajunge la fanatism religios si are impresia ca religia sa e superioara celorlalte sau baliverne de genul, acela nu este cu adevarat om care face VOIA DOMNULUI, ci este doar un idiot util al unei religii trecatoare, a unui "partid religios" precum BOR. Amin! Nu uitati ca Iisus a spus-o cu gura Lui sa nu amestecam ce Ii aparatine Lui Dumnezeu cu ce ii apartine Cezarului, adica sa nu amestecam DIVINITATEA cu politica. Deci, automat AUR, BOR, pseudo-ortodocsii (pseudo-imperiul ortodox din Rusia), Teodosie " M A C H E " (turnatorul la securitatea ceausista, care a recunoscut colaborarea) au luat NUMELE LUI DUMNEZEU in desert, iar ei sa nu aveti incredere. Caci ei sunt FARISEI precum cei care i-au cerut lui Pilat din Pont sa-L rastigneasca pe Iisus, ca sa "NU MAI PATEZE IMAGINEA BISERICII LOR", precum au spus-o si Teodosie si acolitii sai din AUR, cum ar fi naistul propagandist Nicolae Voiculet etc, ca noi aruncam cu noroi in BOR sau chestii de genul, daca scoatem adevarul la iveala despre coruptia din BOR si ca noi "atacam biserica ortodoxa romana" prin astfel de actiuni. Clar rusofili propagandisti ai pseudo-ortodoxiei rusesti, ci nu adevarati oameni care fac Voia Domnului. Deci, eu nu pup moaste si va recomand sa nu o faceti nici voi. DIVINITATEA care va vegheaza in permanenta, desi nu este aici in universul nostru, caci altfel am fi vazut-o sau simtit-o in prezent, ea nu da doi bani pe linsul vostru de cadavre. Daca erau cu adevarat sfinti, nu mai erau mumificati (ca Lenin si Stalin) cu procedee de mumificare RUSESTI, ci ei se ridicau cu corp cu tot si intrau in camera, cu usa inchisa, precum Iisus. Deci, ei nu sunt in legatura cu DIVINITATEA, ei ajung preoti cu ajutrul comunistului ceuasist Teodosie si alti impostori, ei nu sunt oameni cu frica de Dumnezeu, ci simpli impostori care cauta "foloase si privilegii". Sunt "farisei" mioritici, nimic mai mult! Respectati ortodoxia, respectati toate religiile, dar nu deveniti fanatici religiosi, ci faceti ce zice popa, dar nu ce face el. Faceti mai bine, ce zice BIBLIA si intelegeti-o dupa cum puteti voi, caci ea nu poate fi inteleasa de oricine, iar eu chiar ma intreb cum o inteleg analfabetii functionali, tinuti "in noroi" de pesedisti, fara scoala, fara nimic? Este si asta un fel de antihrism, un fel de lucrarea satanista impotriva Cuvantului Domnului? Ma indoiesc ca oamenii p****i pot intelege Biblia sau cei care nu stiu sa o citeasca. Asta inseamna ca extrem de putini inteleg cu adevarat ce doreste Dumnezeu cu adevarat de la noi, iar ceilalti merg cu turma, ca oile, ca pupat de moaste (traditie ruseasca, cu pelerinajele, doar la rusi mai vezi pelerinaje ca la Parascheva. Cautati pe net, daca nu credeti). Fanatismul religios face MULT PREA MULT RAU, chiar indeparteaza credinciosii de biserica in sine. Eu m-am indeprtat de BOR, dar vad mai clar acum "ortodoxia" in sine sau cu alti ochi DIVINITATEA, desi din pacate continui sa fiu pacatos, caci aici pe Pamant e un IAD MAI MIC si ne facem mai toti o idee despre cam cat de rau ar fi dincolo, daca ne uitam la ce e mai rau aici... nu-i asa?
21
11
o zdre an tza de pensata cersete bani pe tiktok saracia asta la care altii pun botul la vrajeala lui siii doneaza ii umple buzunarele de bani bravo lui
15
8
Terminati cu prostiile astea si cu prietenii vostri imaginari din cer! Nu aveti nici o dovada ca este asa cum ziceti voi!
9
21
Iubiti-l pe Dumnezeu în casa voastră, pe strada, la munca, la masa și în purtare. Popii nu au ce cauta acolo; fiți sinceri și milostivi, căci Dumnezeu este Tatăl și vede tot sufletul nostru . El nu poate fi înșelat ori mințit. În rest, face-se voia Lui!
24
10
Pai din cauza asta a ajuns Romania tara cu oameni cei mai saraci din U.E.pentru ca toti oameni cu functii de conducere si control se folosesc de functiilor lor in interes personal,parlamentari dau legi prin care favorizeaza furtul la nivel mare,judecatori se folosesc de puterea lor si dau decizii in defavoarea tari si in folosul lor si al infractorilor,ANAFul cica nu poate sa le confiste milionarilor in euro bani furati de astia de la stat si nici controale nu fac ci doar vizite pe la comercianti sa isi ia spaga,politisti la fel au cotizanti lor pe care ii apara la nevoie,primari si directori de la stat se comporta cu cei care ajung la ei de parca ar fi patroni,daca un medic,primar,director,ect,nu vrea sa ai dreptul ala conferit de constitutie nu il ai si gata,popimea se foloseste de religie tot pentru interesele lor;ce mai,Romania este o tara corupta si material si spiritual si cu toate ca hotiile descoperite si celelalte abuzuri ale celor mai sus pomeniti sar in ochi atat de multe sunt nesimtiti astia mai au tupeul sa spuna despre cei care spun adevarul ca lovesc in institutiile statului,deci inca mai pun placa aia veche cu:"noi suntem buni dar oameni rai inventeaza neadevararuri pentru ca sunt ofticati",dupa care urmeaza celalat text"U.E.si S.U.A.au transformat Romania intro colonie"adica sa nu care cunva sa spuna cineva despre astia pomeniti mai sus ca ar fi ei vinovati pentru starea de fapt din Romania actuala,vinovati trebuie cautati in alta parte chiar daca ei au averi nejustificate de ordinul zecilor sau sutelor de milioane in euro.
15
3
Vad ca teoDositul si-a activat comentacii, mai abitir pe tabahascu ala. Asa imi place cand va balacariti si va dati in fapt. Tineti-o tot asa, si sa fie de capul vostru. Ps. Chiar e treaba cu lumanarile!
19
3
Cine face parte din interior sau ai facut parte din interior , poti sa intelegi cat de necurata este treaba in biserica . Acum ca si in vechime, biserica o strica draci in sutana . Imi pare rau ca o spun si ca am avut ocazia sa cunosc cu adevarat ce se intampla in biserica . Preoti majoritatea lor sunt slujitori ai banului . Cel mai grav nu este ca ei slujec banului , grav este ca suflete nevinovate cad in extrema necredintei , asta este durerea . Eu personal pot sa spun ca vazand anumite mizerii care se petreceau in biserica , ma rupsesem de insusi Dumnezeu . Dupa foarte multi ani , ajuns la o varsta destul de inaintata , am revenit la credinta intelegand ca biserica nu inseamna preoti , biserica inseamna Dumnezeu .
24
4
Stiti cum se indragostesc cooorvele dupa o aventura apoi te cauta disperate ca s-au indragostit ? Asa si Balas , credea ca daca a pus coooorul la bataie o sa ajunga mare preot …si acum …pauza
11
21
Balas e cel mai mare mincionos , inventeaza povesti ca a vazut ca prinde la babe pe facebook si cerseala pe youtube . Lucreaza cu dosul in Anglia ..de frustrare ca i-Au dat astia pași acum vorbeste de rău . A uitat cand si o lua prin tufisuri . Of , of
8
23
Bravo. Buna postarea. Corecta si la obiect. Nu o sa mai pacaleasca pentru mult timp, ca incep sa moara babele care le pupa sutana. Iar tinerii se vor ca*a pe ei. Asa merita nenorocitii astia care se autodenumesc popi. Li se apropie sfarsitul...
26
5
Asta urla ca nu mai e mangaiat de Teodosie.
10
18
se vede din mesaj ca esti o oaie cu raie de care vrei sa scapi dar ai ...capiat , pacat!
7
20
Multa mooie tuturor popalailor si in special lui Porcovosie Imputiteanul!
23
5
Pt cta esti un animal nu om cu ratiune
8
20
Este trist ca exista specimene ca Teodosie si Calistrat , golanul care a lovit o femeie. Indiferent ce ia spus tipa , este clar ca istericul ala cu barba , a dovedit ca este " bărbat". Auzi tupeu la el , idiotul ii interzicea sa mai filmeze ca cica acolo este obiectiv protejat. In cazul ala , protejarea face referire la conservarea imobilului, ca doar nu-i baza de la Deveselu. Jivine ca cei doi popi, modul in care indrăznesc să vorbeasca cu cei care le pupă poala, tupeul si nesimtirea de care dau dovada, arata ca golanii ăștia se cred El pe pamant. Sunt defapt o rușine pt tagma din care fac parte , tagmă care a devenit o adunatura de profitori. Nu trebuie să-i denigreze nimeni, asta numai mintea lor bolnavă de tupeu si obrăznicie poate crede, ăștia se denigrează singuri. Statul trebuie să nu le mai permită să facă bani " la n***u" , trebuie impozitați. Trebuie sa dea chitantă ca toți comercianții și să aibă tarife fixe pt care să emită factură. Ce daca latră unul sau altul, ce daca profita de credulitatea oamenilor, golanii astia trebuie pusi la punct. Din cauza unor asemenea specimene, preoții cu bun simț sunt tot mai rari din păcate și evită sa iasă in evidența.
32
9
Numai fata de preot nu are tipu, imbracat i preot parca este din alt film
17
17
Normal că stă că toți boșorogi se agata de privilegii și merg la munca nu lasă tineri la munca corurilor putregai.
15
9
Elev la teologie ????S-a inscris la teologie să facă numai rău ...Se incearcă denigrarea preotilor ca si in cazul părintelui Calistrat cu nebuna care-l hărtuia de fiecare dată când il vedea .
17
45
O adunatura de haimanale, de la mic la mare.
28
10
si koorul vraiste ca asa se iese de la seminar. Bine sa ai la tine si niste rivanol si tifon si sa fii obisnuit sa dormi pe burta.
18
7
Cloaca de manglitori, prea putini preoți mai slujesc cu har si isi duc la indeplinire cu credintă menirea. Teodosie , clar, nu face parte din aceasta categorie. Balaș stie el ce știe !
33
11
spui balas si tragi apa... geyut pensat
22
27
Balas asta un poponaut notoriu
16
27
Asta este suparat ca nu a reusit sa ajunga si el la copan, ca restul ))
19
25
Vai, ce secsi este! Este ecstrauordinar de superb! Sa-ti las numarul meu, diafanule, finutzule?
15
24

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102