A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/replicaonline_ro8fdb3ab60c67096bc790eac1163b7c7621213cdf): Failed to open stream: No space left on device

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 177

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/core/General.php
Line: 10
Function: __construct

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 5
Function: __construct

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Failed to read session data: user (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 137

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/core/General.php
Line: 10
Function: __construct

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 5
Function: __construct

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

„Prietenul“ lui Teodosie, fostul preot Balaș, a șifonat un Ferrari închiriat, în Dubai. Video | replicaonline.ro
6.4° Constanța Joi, 8 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6206
6.4° Constanța Joi, 8 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6206

„Prietenul“ lui Teodosie, fostul preot Balaș, a șifonat un Ferrari închiriat, în Dubai. Video

Rocsana CRISTEA 25 noiembrie 2022 10571

Daniel Balaș, „prietenul“ lui Teodosie, este cunoscut de o țară întreagă. El a fost preot o perioadă, fiind de curând caterisit de Biserica Ortodoxă Română pentru comentariile scandaloase făcute la adresa acesteia. Astfel că Balaș s-a întors la meseria lui inițială - cea de șofer de TIR. Însă acum Balaș trăiește pe cai mari prin Dubai, se pozează în șeic și lângă mașini de lux pe care le-a închiriat și condus ulterior. Aici, lucrurile au mers cam prost pentru Balaș: cu ultima mașină închiriată, un Ferrari 488, a intrat într-un taxi, tot episodul fiind povestit chiar de răspopit.

Balaș cu Ferrari-ul 488 pe care l-a închiriat

Balaș, din răspopit, în șeic

Toată lumea știe de fostul preot Daniel Balaș, caterisit în urma declarațiilor controversate despre fapte desfășurate în interiorul Bisericii Ortodoxe Române. Astfel că el a rămas acum la meseria sa inițială: cea de TIR-ist...sau cel puțin așa se credea. De curând, au început să apară noi clipuri și declarații marca „Balaș”.

Balaș și mașina marca Lamborghini Huracán EVO închiriată

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Aici menționăm despre vizita sa în luxosul Dubai, loc despre care răspopitul spune: „În fiecare zi cât am stat în Dubai mi-am închiriat câte o mașină foarte șmecheră. În primele 3 zile mi-am închiriat Mercedes G Class, în următoarele zile mi-am închiriat Lamborghini Huracán EVO și în astea 2 zile îmi închiriasem un Ferrari 488.”. Totodată, pe timpul șederii sale în Dubai, Balaș s-a îmbrăcat și în șeic, pentru a câștiga și mai multă popularitate.

Daniel Balaș îmbrăcat în șeic

Pe lux și opulență, până la lovirea bolidului închiriat, Ferrari

Iată că după mai multe zile în care a trăit în Dubai pe cai mari, corăbiile i s-au înecat la mal lui Daniel Balaș, el făcând accident cu Ferrari-ul 488 pe care îl închiriase pentru a se plimba prin Dubai. Informația pornește chiar de la sursă, Balaș declarând: „Din păcate, am făcut accident cu Ferrari, l-am tăvălit, l-am făcut praf. (...)

Ferrari-ul 488 „șifonat” de către Daniel Balaș

Am intrat într-o altă mașină, s-a întors mașina de vreo 2-3 ori. (...) După ce am plecat de la hotel, am ieșit de pe o stradă secundară într-una principală, m-am asigurat, n-a venit nimic, am accelerat. Neștiind că Ferrari are tracțiunea pe spate și trag doar roțile din spate, am dat blană la accelerație.

Ferrari-ul 488 „șifonat” de către Daniel Balaș

În acel moment, mașina a mers vreo 4-5 metri normal, după care, s-a întors de vreo 2-3 ori în șosea și s-a oprit într-un taxi.”

Taxi-ul în care Balaș a intrat cu Ferrari-ul

Evident, Balaș mai spune și despre conaționalii săi, că s-au bucurat de accident, spunând despre proprietarul mașinii: „Străinul de altă religie a mers cu mine la Poliție, m-a susținut, a zis că totul e în regulă, nu am plătit absolut nimic, mi-a adus altă mașină, a zis că să stau liniștit”. Desigur, tot acest eveniment s-a terminat și cu reproșuri pentru cât de răi sunt românii și cât de bun e Balaș.

Reamintim că, recent, Balaș a făcut publică ultima conversație telefonică pe care a avut-o cu fostul său superior, IPS Teodosie. În conversație, Daniel Balaș ”toarnă tot”, comentând ulterior pe baza a ceea ce IPS Teodosie i-a comunicat în timpul apelului.

IPS Teodosie

Video:

sursa video: Facebook Daniel Balaș


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Balas un poponar nenorocit , de-ar crapa toti poponarii inpreuna cu cei care le iau apararea
4
1
La tura de zi am fost cu mașina mea personala iam dat o m**e colegei mele Ion V după aceea am revenit la sediu.......
0
0
Un papagal frustrat...
6
1
La tura de zi îl iau pe Pismis acasă la mine să-i dau o ciorba, plec cu mașina lui personala, după ce ii fac o m**e, venim și mâncăm ciorba la sediu........
2
1
Teo dragule poti poti hai ca poti ALUPIGUS pã toata.Dã mai degrabă bani înapoi Preoților carora le ai dat parohi.Nu dezvoltăm aici mai mult,posibil oile,habovnici sa se lumineze astfel si încasări la pangare deh lumînări sa fie afectate
4
6
Teo ALUPIGUS toata si gata.
4
4
credea ca satana spagoveanu n-o sa-l afuriseasca ???
8
3
Balas atitudine de cioban . S-a facut preot sa denigreze biserica ortodoxa.
10
11
mizerabil ce pute a branza
8
5
Un jeg de om poponarul, corupt și șantajist cu barba pline de cariciuri și curul făcut praștie!
14
6
Nu stiu daca"replica"a vrut sa ii faca reclama negativa lui Balas,poate da,dar mie mi se pare a iesit exact invers,oricum baiatul asta a intrat in sistemul mafiot al lui Theodosie,l-a costat ceva dar a dovedit ca preotia nu este nici pe departe o vocatie adica trebuie sa ai chemare de la Dumnezeu pentru ca sa ajungi preot asa cum spun innaltpreasfintiti din B.O.R.ori preotia inseamna cu totul altceva.Spagoveanu si cei da pe langa el poate nu isi dau seama ca ei au indepartat oameni de B.O.R.nu eu sau alt postac care ii critica caci oameni nu se ia dupa cei care te critica mai Theo ci vad faptele tale si faptele tale sunt foarte departe de ce le-a spus Isus apostolilor ca inseamna preotia:"ii vedeti pe farizei care merg mandri in fata oamenilor si le place sa li se zica RABI adica invatatorule,la voi insa nu trebuie sa fie asa caci doar unul este invatator,tatal vostru din ceruri si cel trimis de el,iar voi sunteti uni pentru alti frati",ori popi de astazi nu sunt multumiti ca laici sa sa li se adreseze cu cuvantul parinte ci sfinte parinte sau innaltpreasfintia voastra si le intinde mana oamenilor sa le-o sarute asa de parca ei le fac o favoare celor care le pupa mana,este o diferenta ca de la cer la pamant intre ce a spus ISUS ca este preotia si ce faceti voi astazi mai popilor.
14
7
toată lumea știe că Teodosie este homosexual, șoferul lui cică ii aranjează partidele sexuale, cei care vor să-l facă-n dos pe Teodosie trebuie să meargă la șofer, numai așa luați parohie, doar daca vă iubiți cu Teodosie.
14
9
Mu1e replica. Cata invidir pe voi... slugilor obosite.
8
14
Ce-au sarit astia de mai jos pe Balas :)) Slugile lui Spagoveani Coruptul nenorocit homosexual si pedofil !!!
17
12
Te-ai dus la arabi s-a inghiti copii cruzi bulangiule d-asta ai bani pt inchiriat masini de lux
14
13
Ma Balaș,zici ca ai scapat de Abdul-Abdulamin-Pastila di Algocalmin,da de Teudosu n-ai cum sa scăchi.I cu ochiu pi tine ca pi butelie.
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
362723143843
5/49
32410352725
joker
8194117188