REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

BEAT MORT, un ȘOFER al unei unități MILITARE a făcut praf TREI MAȘINI

BEAT MORT, un ȘOFER al unei unități MILITARE a făcut praf TREI MAȘINI

Replica API 24 septembrie 2020 | 00:00 7215

Daniel Buciuc, șofer la o unitate militară din Mamaia, s-a suit la volan cu toate că era aproape de comă alcoolică, și a produs un accident rutier în care a lovit alte trei autoturisme. La testarea acestuia cu etilotestul, aparatul a arătat 1,33 mg /litru alcool pur în aerul expirat.

Cum s-a petrecut incidentul

Daniel Buciuc s-a suit la volanul autoturismului său Volkswagen Golf chiar dacă era sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost provocat un accident rutier după ce, ajungând în dreptul unui imobil, a pierdut controlul mașinii și a deviat spre dreapta sensului său de deplasare, unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Skoda Octavia, autoturism pe care, datorită forței de izbire imprimată, l-a proiectat în autoturismul marca Fiat Ducato și care l-a rândul lui a fost proiectat în autoturismul marca Audi A4 care erau staționate în acea zonă. În urma producerii acestor coliziuni succesive, a avut loc auto-accidentarea inculpatului, care a suferit leziuni corporale minore. Pentru că Daniel Buciuc emana halenă alcoolică a fost supus testării cu aparatul etilotest, și s-a constatat că avea o concentrație alcoolică de 1,33 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Incidentul s-a produs anul trecut.

Ce a spus instanța

Alături de gravitatea infracțiunii comise, ce a rezultat din situația de fapt anterior expusă, instanța a avut în vedere la individualizarea judiciară a pedepsei și circumstanțele personale ale inculpatului, care este cunoscut cu antecedente penale și a manifestat o atitudine procesuală sinceră pe parcursul procesului penal.

Instanța a decis în luna septembrie a.c., condamnarea lui Daniel Buciuc la pedeapsa de 1 an și 6 luni închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In orice segment, grupa de munca si de soi gasesti uscaturi, vezi parlamentari, justitie, dar sa i faci la comun boschetari, betivi etc e dovada clara ca sunt frustrati dobitoci cretini
0
0
Armata....doar boschetari
1
1
betivi,curvari,prostovani
6
2
Bai idiotule tu compari armata Americana cu flocul asta caruia tu ii spui armata,ma prostule daca un american care lucreaza in alta tara are o problema sare imediat ambasada Americana si ii ajuta ,pecand un roman daca moare la munca in alta tara Statul Roman nu ii plateste aluia nici cheltuielile de repatriere,asa ca Americani nu au grije doar de militari lor ci de oricare cetatean American,dar tu prost cum esti deunde sa stii asta.
2
2
Am facut 13 ani de puscarie pentru un popor de idioti!
6
1
a fost o data can povesti,acum se inpusca , se spanzura , fac golanii la drumul mare!de ce ?ordinea, disciplina, educatia ,respectul nu mai conteaza, bani s a iasa si atat!
6
3
pot so omor si pe mata armata romana
3
3
mare bou mai esti....
5
5
Baaaaa judecatori de doi bani. Ce suspendare, betivii astia omoara oameni. Faptul ca strazile sunt pline de betivi la volan vi se datoreaza. Sper va urmatorul alcolist sa dea peste voi judecatorilor, poate atunci va schimbati stitudinea si nu mai acceptati spagile.
17
2
De ce scrii asa despre militari? Aduti aminte ca Teo Peter a murit intr un accident provocat de un militar american. Acel militar a fost trimis imediat in SUA evitand astfel ancheta. Toate statele isi protejeaza militarii le dau pensii mari si devreme. Ca mai sunt si surcele printre ei este adevarat. Sunt surcele in toate organizatiile. Asta nu inseamna ca i judecam pe toti dupa surcele. Doar daca suntem usr plus putem gandi asa. Acum cauta repede pe Google cine i Teo Peter. Si cauta l si pe hotul de fonduri europene Dan Barna. Poate mai scapi de prostie.
16
14
betivi,curvari,prostovani,zero razboaie,pensie la 45 de ani,si la nevoie,la ordin,omoara tot ce misca...daca e nevoie si pe ma'sa
25
23

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218