REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Beatrice Mahler: 'Avem o mare dificultate în a asigura asistența medicală pentru că nu avem locuri'

Beatrice Mahler: 'Avem o mare dificultate în a asigura asistența medicală pentru că nu avem locuri'

Replica API 24 septembrie 2021 | 00:00 536

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta, a precizat că numărul de pacienți care au nevoie de spitalizare este unul mare, însă locurile sunt limitate. „Avem o mare dificultate în a asigura asistența medicală pentru că nu avem locuri și sunt, practic, toate paturile ocupate”, a spus medicul la B1 TV, citează stiripesurse.ro.

Beatrice Mahler

Întrebată ce se întâmplă acolo, Beatrice Mahler a afirmat: „Ce se întâmplă, cred, în multe spitale din România. Terapia Intensivă, de câteva săptămâni, este plină și astăzi am avut patru locuri pentru că am externat patru pacienți. Avem o mare dificultate în a asigura asistența medicală pentru că nu avem locuri și sunt, practic, toate paturile ocupate. E un număr mare de pacienți care au nevoie de spitalizare și, din păcate, locurile sunt limitate”.

„Avem teste rapide pentru toți pacienții care ajung în «Marius Nasta», cu atât mai mult cu cât la noi se fac teste de spirometrie, de bronhoscopie, și testarea se face și la persoana vaccinată pentru că și ei pot să se infecteze și este normal să știm că suntem toți protejați în momentul în care mergem în laboratoarele institutului, și noi, și pacienții”, a menționat managerul instituției.

Beatrice Mahler a subliniat că situația este una „care nu poate să trezească decât îngrijorare”.

„Eu sunt extrem de îngrijorată pentru că în fiecare zi, de la o zi la alta, pot spune că presiunea și dificultatea cazurilor cresc. Practic, vin pacienți în spital doar cei care au cu adevărat nevoie de asistență medicală, necesarul de oxigen a crescut brusc, pacienții sunt cu forme severe”, a adăugat Beatrice Mahler.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si cate altele dar spitale ciuci!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920