REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Beatrice Mahler: La "Marius Nasta" este angajat un singur pompier, care este în concediu de șase luni

Beatrice Mahler: La "Marius Nasta" este angajat un singur pompier, care este în concediu de șase luni

Replica API 22 februarie 2021 | 00:00 1128

La Institutul "Marius Nasta" din București este angajat un singur pompier, dar acesta este în concediu de șase luni, a declarat managerul instituției sanitare, Beatrice Mahler.Potrivit lui Beatrice Mahler, s-a ajuns la această situație pentru că pompierul respectiv a combinat concediile medicale cu cel de odihnă.

Managerul spitalului a afirmat că ar fi nevoie de o schimbare a legislației pentru a evita astfel de situații.

"Aceste persoane sunt foarte greu de sancționat Este nevoie de o reevaluare a legislației în acest sens. Dacă vrei să te implici, trebuie să fii alături de oameni", a spus Mahler.

Ea a precizat că echipa tehnică, care verifică instalațiile este formată din trei angajați, și că în institut sunt doi electricieni.

Beatrice Mahler a menționat că cei care au sunat la 112 au văzut flacără și fum, dar că focul s-a stins repede, "de la sine".

Mahler a făcut precizări și despre modul în care personalul medical a intervenit la incidentul de duminică seară.

"Angajații și colegii mei s-au comportat exemplar, toți din pavilionul Covid au intrat în zona roșie, adică 24 de persoane – personal medical, asistente, infirmiere, brancardieri", a spus Mahler.

Potrivit managerului, medicii de gardă au luat legătura cu familia fiecărui pacient.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, spune că, din primele informații, la unitatea mobilă ATI de la Institutul „Marius Nasta” din București nu a fost vorba despre un incendiu.

Patru pacienți din cei șapte aflați în unitatea mobilă ATI de la Spitalul "Marius Nasta", unde duminică seara avut loc un incident, se află la terapie intensivă. Unul este într-o stare mai gravă, iar trei se află în secțiile COVID ale spitalului, a anunțat Beatrice Mahler.

"Pacienții și personalul nu au fost în pericol", a spus Mahler, care a precizat că "emoția și teama predomină în spitale, orice miros de fum sau de material ars creează panică și controale, indiferent de ora din zi și din noapte", scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai e ca si cum iti dadeai tu cu ochi peste cap la toate posturile TV zi bagai panica in oameni acum esti cu adevaraa problema in fata...incompetentaaaaa
0
0
6 luni concedii medicale si de odihna si te mai miri ca bugetarii au salarii si sporuri nesimtite.de ce?Pentru ca se poate, pentru ca se incurajeaza hotia si sporuri nesimtite, pentru ca dreptatea este impartita de o cloaca de nepedepsiti, ce sunt deasupra legilor,
3
1
ca te uiti la Las Fierbinti. oare cand vom vedea si un Las Guvern ca sa va dati seama ce ati votat???
3
1
Las Fierbinti ....nu este un serial de comedie , este un documentar despre Romania
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218