REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Beatrice Mahler, semnal de alarmă: 'Dacă mă uit în spital, avem o reală problemă'

Beatrice Mahler, semnal de alarmă: 'Dacă mă uit în spital, avem o reală problemă'

Replica API 25 ianuarie 2021 | 00:00 1284

Medicul Beatrice Mahler, manager al Institutului ”Marius Nasta”, a vorbit duminică seară, pe B1 TV, despre relaxările care urmează să intre în vigoare începând de luni, în Capitală. Aceasta a atras atenția asupra faptului că deși cifrele oficiale prezentate zilnic arată că sunt întrunite condițiile legale pentru relaxarea restricțiilor, în spitale situația este cu totul alta. ”Numărul de teste a scăzut semnificativ și nu înseamnă că nu mai sunt pacienți bolnavi”, a spus Beatrice Mahler.

”În acest moment, dacă ne uităm la cifrele care sunt date publicității, suntem în termenii legali pe care îi prevede un astfel de pas. Dacă mă uit însă în spital, mai ales la pacienții care vin spre testare, aici avem o reală problemă pentru că numărul de teste a scăzut semnificativ și nu înseamnă că nu mai sunt pacienți bolnavi, înseamnă că ei nu mai vin sau nu mai solicită testare atunci când sunt bolnavi.

În mod cert, ajung mulți pacienți cu simptomatologie severă, care nu sunt testați și ajung cu forme severe de COVID în spital. Numărul de cazuri severe care sunt în spital este foarte mare, nu avem cazuri mai ușoare care sunt internate, 90% sunt pacienți cu infectare severă pulmonară bilaterală”, a declarat medicul.

Totodată, Beatrice Mahler a vorbit despre o tendință extrem de periculoasă pe care a remarcat-o în rândul persoanelor care manifestă simptome specifice infecției cu coronavirus.

„Sunt mulți colegi care primesc telefoane de la cunoscuți, de la alți oameni care spun că știu că au simptomatologice, dar refuză să facă un test, dar și-ar dori să știe ce tratament trebuie să ia. Ei deja se tratează cu medicație posibil utilă în infecția SARS-CoV-2 fără să știe că au boala, doar pe simptomatologia pe care o prezintă. Este foarte periculoasă această direcție și sunt periculoase rețetele care circulă de la un pacient la altul și pe baza cărora se eliberează medicație care poate în pericol viața”, a mai spus Beatrice Mahler, citată de stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai sugi pula fa afoano. Cine pula mea esti tu fa zdreanto. Esti meneger? Muisto, mananci cacat cu oala zi de zi la wc urile tv. Esti zero! Barat!
1
0
lasa ca tb sa inceapa scoala si sa vezi numar de teste pe domnii profi si incep vacantele de paste ca acum daca au testul facut pot sa rupa gura targului cu poze din maldive cipru si egipt personalul esential, acum e slabut ca sunt toti in vacanta la munte asa de plictiseala
1
0
Crede ca este guru in Covid?
2
0
De ce nu se fac testari, la momentul prezentarii la vaccinare? Ca d-na doctor a zis ca oamenii nu se testeaza. Daca testul ar fi gratuit, atunci s-ar testa.
4
0
Care i problema ca oamenii trec prin covid19 cum treceau si prin gripa fara a avea nevoie de spital? Nu plangeau medicii ca s obositi si ca spitalele sunt pline? Uite au timp de relaxare. Pandemia se retrage. Oamenii nu mai sunt speriati. Se trateaza cu vit C vit D Ca Mg Zn Fe propolis iaurt usturoi ceapa tuica fac miscare si nu mai au nevoie de medici care sa si dea cu presupusul. Daca se mai si vaccineaza pana n vara scapam de frica asta pe care unii o folosesc sa faca bani sau sa guverneze prost tara.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614