REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Becali nu se poate abţine! Vrea să revină în politică

Becali nu se poate abţine! Vrea să revină în politică

Replica API 26 decembrie 2017 | 12:54 428

Gigi Becali, patronul FCSB, vrea să revină la politică și să devină liderul protestatarilor #rezist. „Eu pot fi liderul tinerilor frumoși și liberi care protestează”, a declarat, curajos, latifundiarul, într-un interviu pentru România TV, conform stiripesurse.ro.

”Îi văd pe tinerii aceia care protestează aproape în fiecare zi în Piața Victoriei. Degeaba protestezi, însă, dacă nu ai un lider. A, una a fost acea manifestație cu 100.000 de oameni, alta e ce fac ei acum. Și fac degeaba, pentru că nu ai un lider. Dacă ar avea un lider, pe care să-l ridice dintre ei, să-l propuleseze pentru o candidatură la alegeri, ar avea succes să dărăme mafia”, a afirmat Becali.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca vrea sa intre din nou la puscarie, sa intre in politica,poate mai are cateva carti de scris si in libertate nu are timp......
3
0
Nea Jiji,stai bre acasa si mulgeti oile,sau ciobanii daca vrei.Ce sa cauti 'mneata acolo?Tinerii de acolo sunt frumosi ,tineri si inteligenti.'Mneata ,cu indulgenta,esti doar frumos si liber,atat!
5
0
Pe Becali il mananca in cur, iar cei de la DNA abia asteapta sa-l scarpine....
6
0
Sunteti GAY toti . Doar ca voua va plac si barbatii ! Merry Chrystmas !
1
0
ca este bolnav ! ....de putere si de bani ! se face frate cu dracu" pt a ajunge sa candideze , un hot profesionist care a inselat statul , a facut bani iliciti iar acum vrea glorie . Oricum daca trece legea testarii psihologice .....nu trece el !
5
0
tot respectul pentru nea Gigi mare om mare caracter.
0
6
ce a zis daca vine legea amnistiei pentru fostii puscariasi si condamnati si e voie sa fii la o adica chiar si presedinte de tara,el de ce nu?Singura lui problema ar fi ca daca e sa coboare printre tineri sa nu fie huiduit pe-acolo ca un jegomen ce este.huaaaaa
5
1
Asta ne e prost degeaba !
5
1
Bec ali este turc albanez,nu are nici o legatura ca AROMANI,este si a fost securist comunist acoperit,nu putea sa primeasca steaua bucuresti daca nu facea parte din securitate impreuna cu fratii paunescu,nu putea sa primeasca schimbul de terenuri cu armata daca nu era securist comunist.Pentru nemernicul de la Reprezinta etnia machidoneasca,cred ca este evreu tigan sau roman tigan numai aceste natii au ce au cu AROMANII.Jos fascisti de la replica care publica mesaje xenofobe impotriva aromanilor.
6
6
Marlani,hoti,tupeisti,semi-analfabeti cu aere de oameni culti.Asta cand se stie in intimitatea lui fiti siguri ca se imbata si se pisa pe el cu 10 curve in jur.Puscaria pe care-a facut-o i s-a tras de la Basescu,care n-a suportat marlanul asta sa reprezinte Romania in P.E.Asta e lider in mijlocul mioarelor de la wc.s.b,clubul pe care l-a facut praf,Piturca stie mai bine si i-a zis in fata.TOATA averea facuta de asta e din mangle si furt apoi pupa icoanele.huoooooo
16
1
El nu participa la proteste dar vrea liderul celor care participa. Se pare ca nu stie ce inseamna sa fi lider. Un prost care fura romanii.
16
1
gigi e nebun arata bani cind e filmat se da mare e nebun de aceia a fost la pirnaie
11
1
Ciobon , hot , curvar este Becali ... asta este fata lui adevarata ... la Comanesti si la Iasi era panarama targului ! Huo
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218