REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ben Affleck foloseşte aplicaţia Raya, versiunea Tinder a celebrităţilor, pentru a contacta tinere

Ben Affleck foloseşte aplicaţia Raya, versiunea Tinder a celebrităţilor, pentru a contacta tinere

Replica API 15 mai 2021 | 00:00 944

După ce s-a despărţit de tânăra actriţă Ana de Armas şi, în pofida zvonurilor că ar fi reluat relaţia cu Jennifer Lopez, după despărţirea acesteia de Alex Rodriguez, Ben Affleck foloseşte Raya, versiunea Tinder a celebrităţilor, pentru a contacta tinere, relatează online ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Ben Affleck

Deşi a petrecut la începutul lunii câteva zile de vacanţă la Montana împreună cu Jennifer Lopez, Ben Affleck îşi menţine activ profilul deschis pe această aplicaţie folosită de vedete pentru a intra într-o relaţie.

Raya, versiunea Tinder a celebrităţilor, permite vedetelor să "se combine" cu alţi artişti, creatori sau persoane din industria divertismentului. Raya permite accesul la serviciile sale doar prin invitaţie şi după un proces riguros de selecţie.

Matthew Perry, Demi Lovato, Drew Barrymore sau John Cusack sunt câteva vedete de la Hollywood care şi-au deschis cont pe această aplicaţie.

Deşi mulţi sunt în căutarea dragostei (deşi unii sunt de părere că mai degrabă este vorba de sex), alţii folosesc aplicaţia pentru a-şi extinde cercul de prieteni sau pentru a-şi expune proiectele unor colegi de profesie.

Ben Affleck foloseşte însă Raya pentru a cunoaşte tinere atrăgătoare, precum cunoscuta "influencer" Nivine Jay, cu peste 55 de milioane de urmăritori pe Instagram, însă nu a avut succes.

Nivine şi Ben au făcut "match" pe Raya, iar el i-a trimis o cerere pentru a se cunoaşte, lucru pe care ea l-a respins crezând că este vorba de un profil fals.

După ce a primit un mesajul în privat de la Affleck, intrigat de acest refuz, tânăra postat imaginile pe Tik Tok: "Nivine, de ce m-ai respins? Sunt eu", spune actorul cu o faţă serioasă.

Ulterior, populara vloggeriţă a postat un mesaj în care mărturiseşte că îi pare rău că l-a refuzat pe actor. Puţin cam târziu, încheie ABC.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367