REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bendeac, exemplu negativ la Universitatea de Actorie! Codin Maticiuc: „La cursuri, profesorii ne spuneau să nu ajungem ca el”

Bendeac, exemplu negativ la Universitatea de Actorie! Codin Maticiuc: „La cursuri, profesorii ne spuneau să nu ajungem ca el”

Replica API 12 ianuarie 2019 | 00:00 920

Mihai Bendeac

După ce, în repetate rânduri, mai în glumă sau poate în serios, Mihai Bendeac i-a spus lui Codin Maticiuc să se lase de actorie, că nu are un gram de talent, și i-a sugerat să se limiteze la viața de noapte dacă nu vrea să câștige un trofeu "Zmeura de Aur", Codin îi dă replica vedetei de la Antena 1, spunând un adevăr... dureros: Bendeac nu e bine văzut de profesorii de actorie. Mihai Bendeac nu s-a sfiit niciodată să-l atace public pe Codin Maticiuc.

Nici măcar faptul că Maticiuc a făcut cursuri acreditate și încearcă să învețe, chiar și de la el, nu-l îmbunează pe Bendeac. După ce, o perioadă, Mihai, jurat la „iUmor” și prezentator la „X Factor”, l-a terorizat pe Codin, a venit și replica acestuia. Codin ne-a mărturisit că, pe lângă cursurile pe care le-a urmat la școala de actorie a lui Dragoș Bucur, a fost și la câteva la UNATC, iar acolo, profesorii îl dădeau pe Bendeac drept un exemplu negativ! Codin Maticiuc e prieten bun cu Mihai Bendeac și chiar a jucat cu el în „Băieți de oraș.”

„Bendeac cred eu că a glumit, că toți facem mișto unul de altul, cred că a glumit, pentru că eu am avut niște colaborări cu Bendeac, am jucat în «Băieți de oraș». Important este să faci lucruri în viață fără să asculți gura lumii pentru că ceea ce nu știe nimeni este că Mihai Bendeac, la cursurile noastre, era dat exemplu de «așa NU».

Mie Bendeac mi se pare un superactor, dar uite că la cursuri profesorii ne spuneau «să nu ajungeți ca Bendeac». Așa că dacă te iei după lume, nu mai știi ce să crezi. Trebuie să mergi înainte, să-ți vezi de treabă și să faci lucrurile de care ești pasionat. Eu sunt cel mai mare critic al meu. Am jucat în 10 filme până acum și sunt cu adevărat mândru de vreo 4, pe care le-aș prezenta”, a explicat Codin. Este conștient că multă lume consideră că se joacă de-a actoria, însă el are țeluri înalte: „Îmi place foarte mult produsul finit care se numește film. Îmi doresc foarte mult ca scenariile mele să vadă lumina marelui ecran. Până să ajung acolo, am luat-o pe calea asta, pe care am considerat-o intermediară, dar vreau să continui, nu e o chestie pe care o iau la mișto. Plus că eu țin cu această industrie a filmului românesc, o susțin din toate punctele de vedere și îmi place să fac parte din ea”.

Visează să devină un scenarist de succes Visul lui Codin nu este acela de a deveni un actor bun, ci de a ajunge un scenarist de succes, însă dorește să treacă prin toate etapele, pentru a putea înțelege mai bine industria cinematografiei. „În scurt timp, am să reușesc și să am un scenariu care o să fie pe marile ecrane, dar până atunci, îmi place să fac parte dintr-un proiect. Am făcut cursuri, la actoriedefilm.ro, cu Dorian Boguță, Alexandru Papadopol și Dragoș Bucur, am făcut doi ani la ei, am făcut și modulul II. Am mai făcut niște cursuri la UNATC. Fac cât de mult pot”, ne-a mărturisit Codin.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe,piata exista ce se cere,deci asta e nivelul.Vezi Las Fierbinti,La bloc,schimb de mame,mireasa pentru boul de fi-miu.....
5
0
BENDEAC un actoras de mizerii verbale libidinos in comportament cu femeile ....cu un limbaj mizerabil ce face sa se inroseasca ecranele tv....opriti acest mizerabil sa mai murdareasca ochii si urechile copiilor inlaturati-l de la televiziune unde practic provoaca greata prin comportament si limbaj
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218