Beneficiile consumului de muștar
Beneficiile consumului de muștar
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestMuștarul este considerat, în general, un aliment fără riscuri, dar trebuie de avut grijă în ceea ce privește uzul în scopuri cosmetice, pentru că poate avea efect puternic iritant. Astfel, aplicarea muștarului alb sau negru pe piele, pe perioade lungi de timp, poate duce la apariția pustulelor și a arsurilor.
Muștarul, ca aliment, poate avea potențial alergenic, de aceea persoanele care suferă de alergii trebuie să aibă grijă cu consumul de muștar și produse derivate, precum ulei din semințe de muștar, semințele ca atare sau preparatele pe bază de muștar. Simptomele alergiei la muștar pot fi moderate spre severe, precum senzație de mâncărime, usturime sau inflamație la nivelul gurii. În cazuri mai grave se pot resimți dificultăți în respirație.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News