REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Benjamin Netanyahu anunță RĂZBOAIE: 'Aud că vecinii noștri de la nord, sud și est amenință că ne vor distruge. Nu ne puneți la încercare'

Benjamin Netanyahu anunță RĂZBOAIE: 'Aud că vecinii noștri de la nord, sud și est amenință că ne vor distruge. Nu ne puneți la încercare'

Replica API 28 iunie 2019 | 02:58 491

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a declarat miercuri că țara sa are capacitatea de a provoca daune majore în cazul în care ar fi atacată, potrivit The Jerusalem Post, potrivit mediafax.

Netanyahu a făcut declarația după ce a asistat la un exercițiu militar desfășurat în nordul țării.

„Sunt foarte impresionat de îmbunătățirea pregătirii Armatei, a spiritului de luptă și, în mod special, a capacității distructive a Armatei”, a spus premierul.

„Aud că vecinii noștri de la nord, sud și est amenință că ne vor distruge”, a spus Netanyahu. „Eu le spun dușmanilor noștri: IDF (Armata israeliană, n.r.) are o putere mare de anihilare. Nu ne puneți la încercare”, a adăugat el.

Declarația lui Netanyahu vine pe fondul unor tensiuni în creștere în regiune, inclusiv între Statele Unite și Iran. La exercițiul militar la care a asistat Netanyahu au fost utilizate și noile avioane F-35, recent cumpărate de la Statele Unite.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Indiferent ce vor face marile puteri noi vom fi ca mereu in istoria noastra,sursa de sclavi,resurse materiale si victime colaterale. Nu va mai faceti atatea probleme si haliti micul cu bere,pupati in cur toti tortionarii si strigati muie pesede. Ce face Israelul,Rusia,SUA si restul lumii nu tin ede exemplu de hachitele unui babalau ca Iohannis sau marog,ca unul de-l iubeste lumea mai mult pe la noi prin curte.
0
2
Nimeni nu va ataca Israelul, la fel pe rusi sau americani. Restu e apa de ploaie. Presedintele Israelului e Trump....asa ca jic de glezne fetelor.
2
1
aia din vest nu vor sau acolo e marea mediterana
2
0
Ce fumezi tata?
4
0
Cand va incepe rozboiul in golful persic Americanii vor fi ingenuncheati , iar Rusii vor marsalui cu tancurile prin Europa ...sfarsitul este aproape !
3
8
SEMITISM HOLOCHES, sariti ne ataca LEGIONARI in PIATA VICTORIEI.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614