REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Benjamin Netanyahu, reacţie la anunţul despre Ambasada României: 'O felicit pe prietena mea, Viorica Dăncilă'

Benjamin Netanyahu, reacţie la anunţul despre Ambasada României: 'O felicit pe prietena mea, Viorica Dăncilă'

Replica API 24 martie 2019 | 20:55 267

Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Israelului, reacţionează la anunţul Vioricăi Dăncilă despre mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. Dacă preşedintele Iohannis a numit-o pe Dăncilă "ignorantă", Netanyahu o numeşte "prietena mea".

"O felicit pe prietena mea, prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, pentru anunţul făcut la AIPAC că va acţiona pentru a duce la bun sfârşit procedurile necesare pentru deschiderea Ambasadei României în Ierusalim", a scris Netanyahu pe Twitter, conform stiripesurse.ro.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, duminică, aflată într-o vizită în SUA, că după finalizarea analizei ”și în deplin consens”, România își va muta Ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

În schimb, președintele Klaus Iohannis consideră că, prin declarațiile susținute astăzi referitoare la mutarea ambasadei la Ierusalim, premierul Viorica Dăncilă demonstrează, încă o dată, totala sa ignoranță în domeniul politicii externe și în ceea ce privește luarea unor decizii importante ale statului român.

"I congratulate my friend, the Prime Minister of Romania, Viorica Dancila, on her announcement at AIPAC that she would act to complete the procedures needed to open the Romanian embassy in Jerusalem."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La urmatoare sedinta comuna o sa mute si pe jindarii care nu au ocupat functii din cauza neamtului in guvernul analfabetei. Oricum toti colaboratori poporului ales au fugit ba in madagascar, costarica, israel mama FNI ... . Si lista e deschisa pentru dracnea, tariceanu ... .
0
0
In acest caz nu conteaza ce spune Viorica Dancila chiar si cu Dragnea de partea ei pentru ca condamnatul penal este premieru de facto al Romaniei.
1
0
bai ipocritilor cand plavanul a respins nominalizarea lui Shhaideh nu mai erati asa interesati de ce spun musulmanii !Acum va apuca ingrijorarea, ce melteni !Ce specimene de oameni a generat 10 ani de basism si 5 de plavanism
1
2
Wow! Sunteti si prieteni ?! Dupa cum va priviti ...... nu mai e nimic de spus. Vai de noi cu tantita asta, de Veorica! Ne vinde.....
4
3
Altceva nu avea de facut . rupta n cur. Juifs
4
3
Ia-o acasa....
8
5
Dar musulmanii ce zic ? Cand americanii o sa ne lase balta asa cum fac ei mereu, cine draku o ne mai scoata din prostiile guvernelor de-a lungul ultimilor 30 de ani ? Habarnisti !!
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218