REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Beny, autorul moral al accidentului în care şi-a fracturat coloana un poliţist

Beny, autorul moral al accidentului în care şi-a fracturat coloana un poliţist

Replica API 19 iulie 2011 | 00:00 363

Fiul milionarului Ţânţaş venea la mare cu Natalia Mateuţ

Fiul milionarului Ţânţaş venea la mare cu Natalia Mateuţ

Agentul de la Poliţia Rutieră Brăila, Cristian Georgian Dobrilă, accidentat grav duminică seara, după ce a fost luat pe capotă de un BMW, va fi supus unor intervenţii chirurgicale, la Bucureşti. Din datele furnizate de IPJ reiese, pentru moment, că el se face vinovat pentru accidentul în care a fost implicat. Derulând şirul evenimentelor, se pare că poliţistul aflat pe o motocicletă din dotarea MAI, urmărea un alt autoturism BMW, condus de Beniamin Ţânţaş, din Satu Mare, care conducea haotic şi făcea manevre imprudente. La un moment dat, intrând într-o curbă deosebit de periculoasă, spre Medgidia, poliţistul a pierdut controlul motocicletei în apropiere de Castelu şi a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu BMW-ul condus de Daniel Laurenţiu Angelescu. În urma impactului, poliţistul a fost rănit grav, fiind dus iniţial la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după care a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Menţionăm că în timpul urmăririi, poliţistul avea semnalele acustice şi vizuale pornite. Pe perioada cercetării la faţa locului traficul rutier a fost deviat pe DJ222 pentru sensul de mers dinspre Medgidia către Constanţa şi pe DN3 pentru sensul de mers dinspre Constanţa către Bucureşti, până la ora 23.10. Conducătorul autoturismului, urmărit de poliţist, a fost oprit în trafic la Cernavodă. În cauză cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa, care au precizat, pentru "Replica" de Constanţa, că vor stabili cu exactitate toate detaliile evenimentului în momentul în care vor putea sta de vorbă şi cu colegul lor, Cristian Dobrilă. Duminică seara, a oferit declaraţii oamenilor legii şoferul BMW-ului, Daniel Angelescu, care nu este vinovat de producerea accidentului. S-a stabilit că rutieristul din Brăila, detaşat pe perioada sezonului estival la Constanţa, urmărea în trafic un Mercedes S Classe, condus de Beniamin Ţânţaş, 34 de ani, din oraş Negreşti, judeţul Satu Mare.

Cine este Beny Ţânţaş

Beniamin Ţânţaş, zis Beny, nu era singur în maşină. El se afla alături de recenta sa cucerire, Natalia Mateuţ, fotomodel şi fiica fotbalistului Dorin Mateuţ. Cei doi se îndreptau, din câte se pare, spre staţiunea Mamaia. Revenind la Beny Ţânţaş, acesta este o adevărată "vedetă" în presa centrală şi locală, în special la rubrica monden sau "aşa nu". Fiul lui Vasile Ţânţaş, considerat unul dintre "băieţii deştepţi din energie", cu o avere estimată la 9 milioane de euro , Beny mai are doi fraţi "celebri": pe Samuel Ţântaş, unul dintre liderii locali ai PDL şi fost subprefect de Satu Mare, cât şi pe Darius Ţânţaş, despre care presa centrală a scris că a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă. În decembrie 2008, el a condus beat, cu 200 km/h, şi a lovit o altă maşină, al cărei şofer a decedat, precizează presa centrală. Beny Ţânţaş s-a făcut remarcat atât pentru atracţia pe care o manifestă în cazul modelelor: în 2010 a avut o relaţie cu Andreea Tivadar, iar acum cu Natalia Mateuţ, cea care îl însoţea duminică, 17 iulie; dar a şocat şi prin apariţia sa la Convenţia PDL din luna mai a acestui an. El a apărut la Convenţie la volanul unui Bentley alb, fiind catalogat de către colegii săi din partid drept "nesăbuit", în condiţiile în care era de dorit ca pedeliştii să dea dovadă de modestie. Episodul Bentley-ului alb de la Convenţia PDL a fost relatat la acea dată în exclusivitate de "Gândul", jurnaliştii făcând un adevărat tur de forţă pentru identificarea proprietarului maşinii de lux.

Ţânţaş şi Mateuţ n-au văzut motocicleta Poliţiei?!

Revenind la accidentul de duminică, în urma căruia şi-a fracturat coloana poliţistul Dobrilă, facem precizarea că, potrivit oamenilor legii, Beniamin Ţânţaş şi Natalia Mateuţ au declarat că ei n-ar fi văzut că sunt urmăriţi de o motocicletă a Poliţiei ori că li s-ar fi făcut semn să tragă pe dreapta.

Rocsana CRISTEA, Dan ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614