REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

BERCARU a vrut, din nou, şefia Centrului Teodor Burada, dar şi-a RETRAS dosarul. Visează s-o ia Ţuţuianu la Bucureşti?!

BERCARU a vrut, din nou, şefia Centrului Teodor Burada, dar şi-a RETRAS dosarul. Visează s-o ia Ţuţuianu la Bucureşti?!

Replica API 16 octombrie 2020 | 21:58 2242

Numită în luna mai în funcția de director interimar al Centrului Cultural "T. Burada", de către Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, Nicoleta Bercaru și-a făcut bagajele și a eliberat poziția pe care o ocupa după o lună. Asta după ce consilierii județeni PNL au inițiat un proiect de hotărâre privind eliberarea acesteia din funcție pe motiv că numirea a fost ilegală.

Iată că, CJ a organizat concurs pentru şefia centrului, iar Bercaru a rânit, din nou, la funcţie. Şi-a depus dosarul, alături de Șerban Cezar Gheorghiu, actualul director interimar și un alt candidat.Proiectele urmează să fie stabilită pe 20 octombrie.

Ţuţuianu nu o ia la Bucureşti

Numai că, după ce a aflat că Horia Ţuţuianu pleacă î Parlament, şi-a retras dosarul. Pesemne visează că-i va oferi vreun loc călduţ în cainetul său. Numai că, Ţuţuianu a spus, pentru Replica, că nu are în plan s-o ia pe Bercaru cu el. Şi, uite aşa, profesoara rămâne ingură cuc la Constanţa, vânând poate, încă vreun post de conducere pe la instituţii.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare Digi 24 nu gaseste oameni competenti care sa reprezinte breasla? Ne-o tot afiseaza pe individa asta agresiva, corupta si penala, ca si cum ar avea vreo competenta morala sau profesionala sa vorbeasca in numele profesorilor. Digi 24, selectati-va mai atent invitatii! Nu va face cinste sa aduceti pe post hoti si mincinosi de genul acestei individe, care sa ne mai dea si lectii in direct. Verificati macar un pic personajul!
1
0
ALOOOOOO, corectura la articol, gramaticaaaaaaa!!!!!
2
1
Anul trecut la sc 39 copiii au organizat un targ. Bineinteles banii adunati au fost folositi de fosta dir Bercaru pt niste table inteligente care zac nefolosite caci sunt de o calitate indoielnica. Si asta e doar una din multele ilegalitati ale dnei. Un caracter indoielnic, perfida, corupta. Simultan era profa , directoare si consilier jud. Desigur ca la ore venea doar la inceputul anului si la sf. Oportunista si mahalagioaca. Toti parintii si profesorii au rasuflat usurati cand nu a mai putut sa se intoarca ca si directoare.
4
0
O curva ieftina in care se balacea oricine din PSD. A gasit si ea la batranete un prostanc si voi sunteti invidiosi. Hoata ordinara cu caracter mizerabil. Tutuienee ai grija la portofel.
4
0
O nesimtita, o hoata, o mincinoasa, una care a primit salariu pentru ore pe ca NU si le facea, si-acum se bate cu pumnul in piept pe la Digi24 ca e grozav de interesata de felul in care se tin orele!si se lauda ca isi foloseste laptopul personal pe care si l-a insusit de la scoala... Alo? DNA?... dormiti?
6
0
O tarfa penala!
5
0
Ce inseamna sa ai posibilitatea sa alegi-fara a gandii o secunda , in ce masura faci fata pozitiei pe care o doresti-inafara de cea financiara de care esti sigura. Dezgustator
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614