REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

'Berlin', un serial derivat din 'La casa de papel', va fi lansat în 2023

'Berlin', un serial derivat din 'La casa de papel', va fi lansat în 2023

Replica API 3 decembrie 2021 | 00:00 668

"Berlin" este numele serialului derivat (spin-off) din "La casa de papel", au anunţat creatorii celebrului serial difuzat de Netflix şi care se va axa asupra vieţii unuia dintre membrii cei mai carismatici ai bandei de jefuitori, relatează EFE, citată de Agerpres.

Anunţul a fost făcut marţi, cu prilejul unui eveniment intitulat "La casa de papel: El legado" ("La casa de papel: Moştenirea) şi desfăşurat la Palatul Vistalegre din Madrid. Noul serial va fi lansat de Netflix în 2023 şi nu se ştie dacă vor participa şi alte personaje ale ficţiunii şi care va fi subiectul acestui spin-off.

"Este un moment memorabil pentru că am ajuns la capătul unui ciclu, care este însă începutul unuia nou. Am vorbit cu Jesús (Colmenar, producătorul executiv al serialului) şi i-am spus că ne îndreptăm spre o direcţie necunoscută, poate însă la fel de frumoasă şi de emoţionantă precum cea care se încheie", a spus Pedro Alonso, care îl interpretează pe Berlin, fratele mai mare al Profesorului.

El a precizat că şi-ar dori ca acţiunea să-i poată permite "să zboare", asigurând că simte un uriaş "respect şi responsabilitate", deoarece serialul original a avut o primire foarte bună şi speră ca publicul să rezoneze la fel de bine şi cu viitorul spin-off.

Anunţul a avut loc după ce în cursul zilei au fost prezentate ultimele cinci episoade ale serialului care vor fi lansate vineri, 3 decembrie, pe platformă.

În ultimul episod al primei părţi, lansată în septembrie, s-a încheiat cu mai multe eşecuri pentru banda Profesorului, printre care şi moartea lui Tokyo (Ursula Corberó).

În orele care vor urma, membrii bandei se vor confrunta cu mai multe provocări: să scoată aurul şi să scape cu viaţă din Banca Spaniei, înconjurată de forţele armate.

Atât distribuţia cât şi creatorii serialului au mărturisit că sunt foarte mulţumiţi de final şi speră ca fanii lor din întreaga lume să fie surprinşi şi mulţumiţi în egală măsură.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920