REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Beți și drogați la volan, pe străzile din Constanța

Beți și drogați la volan, pe străzile din Constanța

Ana Maria LIPAN 4 iunie 2023 | 15:33 1525

La data de 3 spre 4 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier, sub coordonarea polițiștilor din cadrul Direcției Rutiere și Serviciului Independent Rutier pentru Misiuni Speciale din Poliția Română, au desfășurat o acțiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Beti si drogati la volan, pe strazile din Constanta

Acțiunea s-a derulat în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, având ca scop depistarea șoferilor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 8.000 de lei. Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere pentru consum de alcool la volan. De asemenea, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare. Totodată, au fost constatate 4 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Beti si drogati la volan, pe strazile din Constanta

La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 23.05, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Mircea cel Bătrân, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 23.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Portiței, fiind sub influența băuturilor alcoolice.  Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 00.55, polițiști din cadrul Serviciului Independent Rutier pentru Misiuni Speciale din Poliția Română au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, în municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive.  Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină. Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce fetze de obosiți au,când vor conduce și leșinații ăștia asemenea mașini?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102