REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Beyonce a prezentat în premieră videoclipul melodiei ''Spirit'', inclusă pe coloana sonoră a peliculei ''The Lion King''

Beyonce a prezentat în premieră videoclipul melodiei ''Spirit'', inclusă pe coloana sonoră a peliculei ''The Lion King''

Replica API 18 iulie 2019 | 00:00 393

Beyonce

Beyonce a a prezentat în premieră videoclipul melodiei ''Spirit'', inclusă pe coloana sonoră a versiunii live-action ''The Lion King'', produsă de Disney, informează miercuri Press Association.

Cântăreaţa şi actriţa americană, care îşi împrumută vocea personajului Nala din noua peliculă Disney, a prezentat în premieră videoclipul la un post de televiziune american.

Beyonce i-a declarat jurnalistei Robin Roberts, de la postul ABC, că ideea videoclipului este de ''a arăta că Dumnezeu este pictorul, iar frumuseţea naturală din lume nu are nevoie de indicaţii regizorale.''

''Este frumuseţea culorii, frumuseţea pigmentului, frumuseţea tradiţiei'', a mai spus cântăreaţa.

Videoclipul include secvenţe din ''The Lion King'' şi o înfăţişează pe Beyonce în mijlocul unui deşert, purtând o rochie vaporoasă în nuanţe de roşu şi roz.

Fiica artistei, Blue Ivy, în vârstă de 7 ani, apare de asemenea în videoclip.

''Spirit'' face parte din ''The Lion King: The Gift album'', un material discografic care însoţeşte filmul. Albumul mai cuprinde melodii ale unor artişti precum Jay-Z, Pharrell Williams şi Kendrick Lamar.

Beyonce a descris coloana sonoră a filmului ca fiind ''o declaraţie de dragoste pentru Africa''. ''Am vrut să mă asigur că găsim cele mai bune talente din Africa şi nu folosim doar nişte sunete de acolo, iar eu să ofer o interpretare în spiritul locurilor'', a adăugat cântăreaţa.

"Am vrut să fie autentic în sensul a ceea ce reprezintă frumosul în muzică".

Albumul conţine un acompaniament intensiv la tobe, precum şi, potrivit lui Beyonce, ''o nouă sonoritate mixată cu ajutorul unor producători din America''.

Pelicula ''The Lion King: The Gift'' va avea premiera pe 9 iulie în Statele Unite.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920