REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre Cristi Borcea. „Mi-a făcut avansuri!“

Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre Cristi Borcea. „Mi-a făcut avansuri!“

Replica API 30 iulie 2021 | 00:07 1301

Una dintre cele mai dorite femei din showbiz, Bianca Drăgușanu a făcut în premieră o dezvăluire de senzație despre bărbații celebri care i-au făcut avansuri de-a lungul timpului. Bianca a furnizat surpriza momentului, lăsând să se înțeleagă că fostul boss de la Dinamo, Cristi Borcea, a fost admiratorul ei.

Bianca Drăgușanu, Cristi Borcea

foto: arhiva personală

Invitată în cadrul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a răspuns mai sinceră ca niciodată la mai multe întrebări incomode puse de Bursucu.

Bomba a explodat încă de la prima întrebare: „Ce bărbat celebru ți-a făcut avansuri, dar nu ai avut o relație cu acesta?” Mai sinceră și mai dezinvoltă ca niciodată, Bianca Drăgușanu l-a lăsat fără cuvinte pe Bursucu. „E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a declarat Bianca Drăgușanu, lăsând să se înțeleagă că ar fi vorba despre Cristi Borcea, scrie click.ro.

În trecut, Bianca Drăgușanu a negat vehement „asediul” lui Borcea

Declarația Biancăi Drăgușanu este cu atât mai surprinzătoare, cu cât pe vremea când era măritată cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a negat vehement că fostul boss de la Dinamo ar fi curtat-o. „Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie căreia să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă”, spunea la acel moment Bianca Drăgușanu, pentru videoblogulmireselor.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
avansurile?
1
0
Ce tarif mai are ?
3
0
de cand este maimuta asta plasticata cea mai dorita femeie?
5
1
SA-I LUSTRUIASCA BORCEA .... GURITA!!!! NU RAMANE GESTANTA....
3
0
Una dintre cele mai dorite femei din showbiz, Bianca Dragusanu.....pe bune, gonflata asta expirata dorita poate de tristi.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614