REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu Alex Bodi. „I-am scos bagajele la ușă”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu Alex Bodi. „I-am scos bagajele la ușă”

Replica API 11 iunie 2019 | 00:00 409

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează în continuare un cuplu, desi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. În prezent, cei doi sunt foarte fericiți, chiar dacă nu mulți au dat șansă relației lor. Vedeta recunoaște că își dorește o familie.

„Relaţia mea se poate asemăna uşor cu Game of Thrones. Sunt în ultimul sezon. Eu sper să nu moară regină în toată ecuaţia asta. Ori la bal, ori la spital! E foarte fain tot ce se întâmplă. Eu mă plictisesc foarte repede. El este pe turbo, ca şi mine, ardelean. Din cauză că semănăm prea mult, suntem două pietre tari, mai sar scântei. 10 e nota relaţiei. E cum vreau eu să fie. Eu sunt un om care se poate adapta oricărei condiţii. Sunt foarte transparentă. Eu nu pot să fiu diplomată. Asta sunt eu. Poate de asta sunt iubită şi urâtă tot odată. Toată lumea are fani, şi prieteni, şi duşmani. Eu sunt un om bun, care are energie bună, care îşi doreşte să evolueze, care greşeşte. Alex în momentul ăsta e la mine pe telefon. Să fii cuminte că ţi-o iei! (…) Faptele vorbesc mai mult decât cuvintele. Mi-a trimis flori într-o zi în care nu mă aşteptam şi a venit o dată acasă la mine când eram foarte supărată pe el şi credeam că a plecat. Ne-am supărat o dată, i-am scos bagajele la uşă, i-am scris pe un bilet „te iubesc”. Ştiam că o să se enerveze. Eu sunt genul ăla de femeie care îl provoacă. Îmi doresc o familie, stabilitate, Crăciun în familie, etc. Nu ştiu ce are. Are ceva din mine. Semănăm foarte mult. Suntem conectaţi la alt nivel”, a spus Bianca Drăguşanu la Antena Stars

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce ne tot dati stiri despre curve?
5
0
Din cocos nu faci gaina ,nici din curva gospodina.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218