REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bianca Drăgușanu îi declară război Claudiei Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu îi declară război Claudiei Pătrășcanu

Replica API 2 iulie 2021 | 00:06 2041

După ce Claudia Pătrășcanu a spus că este ”Penta Oxid de Clei”, Bianca Drăgușanu i-a declarat oficial război. Fără să stea prea mult pe gânduri, iubita lui Gabi Bădălău i-a transmis un mesaj extrem de dur artistei, direct pe contul său de Instagram. Scandalul dintre cele două a atins cote maxime și este de neoprit!

(click pe fotografie)

O nouă zi, noi replici dure și acuzații grave! Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu sunt la cuțite, iar scandalul dintre cele două s-a transformat acum într-un real război. După ce artista a spus despre diva sexy că este ”Penta Oxid de Clei”, iubita lui Gabi Bădălău a răbufnit la adresa artistei și a lansat un mesaj extrem de dur în mediul online, pe care îl puteți observa și în imaginile din galeria foto.

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, război total!

Mai exact, celebra blondă din showbiz, supărată și nervoasă pe faptul că încă soția lui Gabi Bădălău a spus despre ea că este un ”pericol” în preajma celor mici, Bianca Drăgușanu a pus-o la zid, după cum urmează. Scandalul dintre cele două este de neoprit, iar reacțiile acide sunt la ordinea zilei.

”Când te latră o javră ce faci??? Te pui în 4 labe la ea? #javrăcu4clase”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram.

Ieri, Claudia Pătrășcanu a ținut să precizeze că nu o interesează deloc ce spune Bianca Drăgușanu despre ea, dar mai ales, aceasta a spus că diva sexy nu va sta niciodată în preajma copiilor săi:

”Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajmă copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea)”, a spus Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Badalau si doua tarfe cu GAOAZA KAKALAU
4
0
boarfele lui badalau
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218