REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bianca Drăgușanu l-a iertat pe Alex Bodi în plin divorț. Blonda radiază la brațul lui

Bianca Drăgușanu l-a iertat pe Alex Bodi în plin divorț. Blonda radiază la brațul lui

Replica API 8 noiembrie 2019 | 00:00 698

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Foto Click.ro

Bianca Drăgușanu pare să uite toate certurile și conflictele pe care le-a avut de-a lungul relației și a fostei căsnicii scurte pe care a avut-o alături de Alex Bodi. Cei doi s-au întâlnit la un eveniment monden, unde nu s-au evitat, ba mai mult, au stat împreună și și-au zâmbit.

În urmă cu doar o săptămână, apropiați ai Biancăi Drăgușanu ne-au declarat faptul că cei doi se pregătesc de divorț, mai ales că vedeta publicase o fotografie în care apărea rănită pe mână, chiar de propriul soț. Cei doi au fost văzuți împreună la un eveniment monden și nu a părut că ar există tensiune între ei. Și-au zâmbit și au stat la aceeași masă.

Foto Click.ro

"Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute, când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiţii, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid, prin care să scape de soţul agresiv", ne-au declarat surse din anturajul cuplului.

Bianca Drăguşanu a depus miercuri (30 octombrie) actele la notar, după doar trei luni de mariaj şi un an de relaţie cu suişuri şi coborâşuri.

Bianca Drăguşanu se pregăteşte să redevină o femeie liberă. A depus actele de divorţ la notar şi este hotărâtă să pună punct mariajului cu Alex Bodi, după multe episoade de violenţă din partea soţului ei. Termenul la care cei doi se vor prezenta la notar este 3 decembrie. În urmă cu aproape o săptămână, Bianca spunea că în curând va dezvălui detalii picante din relaţia ei. Atunci, toată lumea s-a gândit că blondina este însărcinată şi urmează să-i ofere lui Bodi un copil, însă lucrurile nu stăteau nici pe departe aşa.

Foto Click.ro

"Dragii mei, în curând o să aflaţi şi voi toate detaliile poveştii mele de dragoste. Am hotărât să împart cu voi în detaliu secretele «telenovelei» care vă ţine si pe voi în suspans de mai bine de un an. Vă voi vorbi sincer despre dragoste, respect, sacrificii şi tot ce presupune o relaţie. Sunt foarte fericită şi foarte mândră de soţul meu care mă adoră şi ne dorim să vă dăm o veste minunată în curând!”, scria ironic Bianca Drăgușanu pe rețelele sociale în dreptul unei imagini cu Alex Bodi.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intereseaza pe cineva?
3
0
Mortii mamei voastre de rahati neinteresanti! Cand o sa dispareti din presa odata pentru totdeauna?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367