REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bianca Drăgușanu, mărire exagerată de buze. Diva a apelat iar la medicul estetician

Bianca Drăgușanu, mărire exagerată de buze. Diva a apelat iar la medicul estetician

Replica API 20 ianuarie 2022 | 00:00 1470

Bianca Drăguşanu este cunoscută pentru operaţiile sale estetice şi nu se sfieşte să recunoască atunci când trece pragul cabinetelor medicilor esteticieni. Recent, blonda a apelat din nou la ajutorul experţilor şi şi-a mărit exagerat de mult buzele.

Bianca Drăguşanu

foto: Instagram

Mândră de noul ei look, Bianca Drăguşanu a publicat mai multe clipuri, în secţiunea InstaStory a site-ului social Instagram. Ea şi-a etalat buzele imense, dar şi noile extensii de păr. Din imagini, se poate observa cu uşurinţă că Bianca a apelat din nou la medicul estetician, iar acum buzele ei sunt şi mai mari, scrie click.ro.

Bianca Drăguşanu are peste 30 de intervenţii estetice

Dacă alte vedete îşi ascund operaţiile şi neagă că ar fi făcut vreo modificare, Bianca Drăguşanu a fost mereu asumată şi chiar a trecut, la un moment dat toate operaţiile şi intervenţiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul anilor. Ea a declarat, în 2021, că are peste 30 de intervenţii la nivelul feţei şi corpului.

Prima a fost una de mărire a sânilor, la 18 ani, care i-a adus şi o şedinţă foto în Playboy. Au urmat două rinoplastii şi chiar o operaţie de subţiere a gleznelor.

Bianca Drăguşanu a explicat că a făcut mai multe injecţii pentru a acoperi ridurile de pe faţă, cu acid hialuronic, dar şi injecţii în buze. Ea are faţete dentare şi o corectură a liniei mandibulare. În plus, şi-a injectat grăsime în fund, pentru a obţine posteriorul mult visat.

Cea mai recentă operaţie, „ochi de pisică”

foto: Instagram

Biana Drăguşanu s-a operat în decembrie ultima oară. Ea a fost la Cluj, acolo unde are un medic de încredre, pentru a face o intervenţie în vogă acum, numită cantopexie. Operaţia presupune alungirea ochilor pentru a semăna cu ochii de pisică, de unde şi numele dat în mediul online.

„După intervenția de cat eyes (ochi de pisică n.r) pot să spun că rezultatele sunt mai mult decat incredibile și vă recomand cu drag și vouă aceasta intervenție”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram, după operaţie.

Ea a mai declarat că se gândeşte să îşi schimbe cât mai curând silicoanele şi că vrea să apeleze la un nou implant mamar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai are fata, are numai buze. va clipi din ele
8
0
N-am vazut ceva mai oribil nici in filmele horror!!!
7
0
Freak show, expozitie de pocitanii !
7
0
s-a angajat la RAJA pe post de vitanja. Au angajat-o astia in loc de pompa la WC. Taratura petardina !
9
0
Internata urgent la Psihiatrie!
9
0
A lovit-o dementza.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218