REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bianca Drăgușanu o desființează pe Iulia Albu: „A păstrat stilul de naftalină”

Bianca Drăgușanu o desființează pe Iulia Albu: „A păstrat stilul de naftalină”

Replica API 29 ianuarie 2022 | 17:46 1268

Bianca Drăgușanu a fost deranjată că Iulia Albu a pus-o într-o lumină negativă în rubrica „Poliția Modei”, de la Antena Stars, alături de fostul concurent de la “Chefi la cuțite”, Răzvan Babană. Aceștia au analizat alegerile vestimentare ale câtorva vedete din showbiz-ul românesc, iar printre “țintele” lor s-a numărat și Bianca Drăgușanu.

Iulia Albu și Bianca Drăgușanu, foto: cancan.ro

„Mie mi se pare că ea arată mult mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Când are mai puține piese pe ea, când e la mare, mie mi se pare că e bombă. Când e îmbrăcată, își pierde farmecul, e o blondă normală. Nu e tiparul clasic, dar tot e mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Mi se pare că ea a păstrat stilul ăla de mahalagioaică, cu ghilimelele de rigoare, transformată, ușor-ușor, peste noapte, în divă autohtonă”, a spus fostul concurent de la “Chefi la Cuțite”.

Iulia Albu

În schimb, Iulia Albu a spus despre ea că întrece măsura cu prelucrarea imaginilor pe care le prezintă în spațiul public, iar subțierea exagerată a taliei nu o avantajează.

Bianca Drăgușanu, reacție fabuloasă la adresa Iuliei Albu

Bianca i-a recomandat acesteia să fie atentă la ceea ce spune, pentru că se poate enerva și nu se știe ce spune la nervi, scrie impact.ro, citat de click.ro.

„Ea orice ar face a păstrat stilul de naftalină. Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine, pentru că îi fac PR gratuit în stilul meu deja consacrat, iar eu sunt mega gipsy gueen”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu

Cât despre stilul de a se îmbrăca al Iuliei Albu, Bianca a spus, în aceeași notă de ironie. „Cred că nici ei nu-i place, dar se conformează bugetului. E chiar superbă și mirifică. Eu și dânsa avem oricum o relație civilizată și ne iubim în secret. Chiar ne și apreciem, dat tot în secret. Și dacă stați și o analizați, e tot fanul meu și e tot un fel de apreciere ce face și acum, dar apreciere stilizată.

Până la urmă, dacă m-ar fi lăudat și-ar fi pierdut farmecul! Și eu la fel, dacă aș fi tăcut fără să o înțep, îmi pierdeam coroana de regină a mahalalei mele stilizate. Deci noi două ne facem treaba una cu alta când e cazul, ca și acum…În rest ne salutam, ne sunăm rar dacă e cazul si ne apreciem, dar în secret!”, susține Bianca Drăgușanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doua baragladine care nu produc nimic ...
10
0
din viata borfeturilor .mai bine ne-ati spune cit mai e tariful la Dubai la dragusanca poate facem un credit de nevoi personale .
15
0
Ca proastele trebuie sa deschida gura, inteleg, insa nu inteleg de ce trebuie sa ajunga la urechile noastre orice perla scoasa de oricare dintre cele doua nulitati.
24
0
s-a gasit borfetul de lux sa comenteze.
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614