REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bianca Drăgușanu, reacție după despărțirea de Alex Bodi. „În viața mea rămân doar oamenii care merită”

Bianca Drăgușanu, reacție după despărțirea de Alex Bodi. „În viața mea rămân doar oamenii care merită”

Replica API 12 martie 2019 | 00:00 470

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a avut prima reacție după ce Alex Bodi a confirmat despărțirea de ea. Vedeta a fost întrebată pe contul de socializare, dacă este adevărat că nu mai formează un cuplu cu afaceristul, iar aceasta a dat un răspuns sincer. „Te-ai despărțit de …?”, a fost Bianca întrebată. „Da! În viața mea rămân doar oamenii care merită”, a răspuns ea, semn că nu a rămas prietenă cu fostul, așa cum declara cu câteva zile în urmă. „În acest moment, sunt singură, nu am pe nimeni, și îmi este mai bine așa! În ceee ce-l privește pe fostul meu iubit, ei bine, am rămas prieteni. Atât”, a spus Bianca după despărțirea de Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează un cuplu și se pare că de data asta, despărțirea este definitivă. Însă, la mijloc nu a fost gelozia, așa cum s-a speculat, iar Alex a vorbit despre motivele care au dus la ruptura dintre ei.

„Se aud o grămadă de zvonuri. Se aud presupuneri, speculaţii. Nu prea are mult legătură cu ce a fost. Noi am avut o perioadă foarte frumoasă împreună. Eu o să călătoresc mult. Nu a fost vorba de gelozie. Mai ales acum, la a doua despărţire de fosta mea. Într-adevăr, tensiuni există, că e ceva logic. M-am dus să-mi văd fetiţa, am avut acolo la Mediaş nişte chestii personale, nişte afaceri, că am luat ceva acolo la Mediaş. O proprietate, un hotel, şi a trebuit să stau câteva zile. Şi, vezi Doamne, a făcut lumea nişte legături că am fost la Mediaş şi am chemat-o pe fosta şi am petrecut timp cu ea acolo. Eu am greşit-o puţin în nişte chestii, înţelegi? Nu e vorba de gelozie, acum am citit ziarul, un articol, mi-a trimis şi ea mea. Eu nu i-am făcut ei gelozii. Eu nu sunt omul să fiu gelos”, a mărturisit Alex Bodi, pentru „Xtra Night Show”.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VEDETA PULI ! TOATE PUBELELE MARI VEDETE ! STRICATA ASTA !
1
1
Cristea:Du,te de te spala ca te mai iau eu odata!
0
1
Curva tot Curva ramine
2
0
Suge cat mai poti . Nici de supt nu ai sa mai fii buna . Vin prospaturile din urma .
3
0
esti ca jucariile din cauciuc pt copiii sub 2 ani ! stii cine merita in viata ta ? cei mai prosti pe care ii faci de bani ....dar dupa cum vezi se trezesc !
5
0
Cat de prost sau cat de disperat trebuie sa fie un barbat ca sa se incurce cu maimuta asta din plastic?
5
0
o desfigurata, descreierata, o masinarie de sex, dezgustatoare jivina , ar trebui lapidata cu pietre
4
0
Bah , intreb si eu: prin ce s-a remarcat aceasta muiere , decat prin faptul ca este o curvistina si si-a pus o gramada de plastic in corp...?
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367