REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Bianca Drăgușanu recunoaște relația cu Gabi Bădălău: „Da, mă mărit! A treia oară o să fie cu noroc”

Bianca Drăgușanu recunoaște relația cu Gabi Bădălău: „Da, mă mărit! A treia oară o să fie cu noroc”

Replica API 20 ianuarie 2021 | 00:00 2248

Bianca Drăgușanu este pe punctul să bifeze a treia căsătorie! Blonda a făcut lumină și a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor în aceste zile: dacă se mărită sau nu cu Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au cuplat în vacanța petrecută împreună în Maldive. Cea care i-a dat de gol și a divulgat planul căsătoriei celor doi îndrăgostiți este fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu. „Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”, a declarat Bianca Drăgușanu marți, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D, scrie click.ro.

Bianca a explicat cum a ajuns să plece în Maldive cu Gabi Bădălău, după ce ea plecase inițial singură în vacanță, la prietena ei Ramona Gabor, în Dubai. „Eu îmi permit orice fel de vacanță, am plecat singură în Dubai și de acolo am plecat cu cineva într-o altă vacanță. O lună am stat într-o vacanță. Nu a fost planificat. Am zis că vreau în Maldive, că vreau poze mișto. Eu am mers la prietena mea, Ramona Gabor, dar ea nu a vrut în Maldive”, a mai spus Bianca,.

Gabi Bădălău

Sursa foto: Realitatea

"Bărbatul din viața mea trebuie să-mi pună lumea la picioare"

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre fostele ei căsătorii, inclusiv despre cea cu omul de afaceri Alex Bodi, de care s-a despărțit chiar înainte ca acesta să fie saltat de mascați. „A doua căsătorie fuse și se duse! Bărbații din viața mea m-au iubit exagerat și au dat în alte extreme. După unii mi-a părut rău, și acum îmi pare. Dar nu mă mai întorc. Sunt ca un căluț sălbatic, în momentul în care mă va îmblânzi bărbatul voi fi a lui. Îmi doresc o familie, liniște, tânjesc după Crăciunul cu familia, cu copiii, la masă. Pot fi potolită prin iubire. Eu tânjesc după un echilibru. Bărbatul din viața mea trebuie să-mi pună lumea la picioare, să mă facă să mă simt ca o prințesă, să existe respect, loialitate și fidelitate. Pentru viitorul meu soț centrul universului lui voi fi eu!”, a adăugat Bianca. Ea a mai fost căsătorită și cu Victor Slav, cu care are o fetiță superbă.

Botezatu, nașul Biancăi?

Bianca Drăgușanu a divulgat că are deja și o pereche de nași pentru nunta cu Gabi Bădălău. Inițial, Cătălin Botezatu îi propusese să o nășească el.

„Tot timpul mi-e dor de tine, poți conta pe mine până la capătul vieții noastre. Ești creația mea. Știi ce mi-ai zis înainte să te măriți prima oară? Mi-ai zis că indiferent cu cine te-ai mărita, dragostea vieții tale rămân eu”, a spus Botezatu la Kanal D.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragusanca...femeia iedera...asta nu supravietuieste daca nu paraziteaza vreun fraier!
2
0
Ce mai promovati curveta asta ....
2
0
Ce tupeu pe bagabela,vrea tratata ca o printesa cu lumea la picioare dar face abstractie de vaginul cat goarna Ecaterinei Teodoroiu !
2
0
se marita plasticul ...
4
0
Asta se desfute repede. Si-a gasit si nas , primul dintre vedete care i-a luat caimacul.Silicoane peste tot : la piet,chizda si la bot.
6
0
Pai cum sa vrea Ramona Gabor in Maldive, cand Bianca mergea cu un fost de-al ei ? Pe bune ? Astea sunt prietene pentru ca isi redistribuie partenerii, pe principiul: Fata, vezi ca e asa si asa, tu sa nu faci ca mine !
6
0
Nu o sa fie fa! din cocos nu faci gaina si din kurva gospodina.vei ramine o panarama cersetoare,iar cind siliconul se va ofili,prostanul de badalau va ramine cu buzele!
9
0
ba ale dracu curve sa duc la ala care da mai mult astea sunt la licitatie,bagaboanta asta si altele ale dracu nu se marita si ele cu vreun muritor de rand numai cu alesi si se jura ca nu sunt curve si zboara din vrej in vrej,hai sictir panaramelor.
8
0
asta a stricat generatii intregi de pizde proaste. cand pizdele de la 16 la 30 ani o aud pe asta ca vrea lumea la picioare si vacante nemuncite nush pe unde, vor si ele. ai distrus generatii ordinara dracu, tu cu pestritu, gabor si toate tarfele astea de 2 lei
10
0
in ce hal arata parca e cauciuc de tractor
10
0
ce o zice copilul ala de tine fato?o mama despuiata si care sare din p in p .esti o mizerie de om .
10
0
Fidelitate? Vaca asta vrea fidelitate? Ea era cu fotbalistul ala retardat la Paris, in timp ce acasa o astepta sotul, adica Victor Slav. Parca era in timpul sarbatorilor de iarna, daca retin bine. Asta nu este sanatoasa la cap. De ce o mai bagati in seama? De ce dracu' citesc eu randuri scrise despre panarama asta? Ia sa fac ceva mai util cu timpul meu limitat. Sictir, scarba dracului!
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920