REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bianca Drăgușanu s-a cununat civil pe ascuns, dar vrea să-și vândă nunta pe bani grei. Cere peste 50.000 de euro!

Bianca Drăgușanu s-a cununat civil pe ascuns, dar vrea să-și vândă nunta pe bani grei. Cere peste 50.000 de euro!

Replica API 27 august 2019 | 00:00 498

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu s-a cununat civil cu Alex Bodi discret, fără să o anunțe nici măcar pe mama ei, însă are planuri mari pentru cea religioasă. Fosta prezentatoare TV s-a arătat dispusă să vândă televiziunilor exclusivitatea transmiterii nunții sale și a stabilit și un tarif minim.

Bianca și Alex s-au căsătorit civil pe 1 august La începutul lunii, Bianca Drăgușanu devenea doamna Bodi fără mare tam-tam, în prezența câtorva prieteni apropiați, cununia civilă venind la foarte scurt timp după ce a primit inelul de logodnă. Lucrurile nu vor sta însă la fel în cazul cununiei religioase. Pentru biserică și petrecerea de după, regina opulenței se va desfășura ca la carte.

În plus, Bianca are de gând să și capitalizeze mersul la altar și dansul miresei, cum a făcut când s-a măritat cu Victor Slav, doar că acum a ridicat mult ștacheta. Bianca s-a măritat în secret Și-a crescut de 5 ori prețul de la nunta cu Victor Slav Vedeta a primit deja propuneri de la diverse posturi de televiziune pentru a semna un contract de exclusivitate pentru ziua nunții, însă se lasă greu convinsă să facă pasul. Mizând pe faptul că are foarte mulți fani dornici să-i știe fiecare mișcare și să fie la curent cu fiecare schimbare din viața ei, iar asta va duce la creșterea audienței postului TV care-i va transmite nunta, Bianca are pretenții financiare deloc modeste.

Dacă pentru nunta cu Victor Slav se zvonește că ar fi încasat 10.000 de euro, pentru nunta cu Bodi cere cel puțin 50.000 de euro! Negocierile sunt intense, iar Bianca pare neclintită în privința pragului minim pentru care va bate palma, mai ales că nunta cu Bodi are de gând s-o facă mai fastuoasă decât cea cu Slav.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Regina opulentei. Ia mariti putin poza de sus.
2
1
Sunt de evitat masinile si femeile sh.Cine se respecta totul nou si de la magazin!
3
1
Pe tot parcursul zilei, articolul despre autopsia lui Michael Jackson a avut mai multe vizualizari decat aceasta curva. Asta spune tot. Degeaba plateste bine sa fie data pe peste tot, un mort are mai multe accesari si la 10 ani dupa.
2
1
o papusa gonflabila urata si fara creier
3
0
O curva resapata si un malac umflat cu steroizi!!! De-a dreptul grotesc!
11
0
Toate corvetele care se marita de nspe mii de ori,trebuie sa-si faca reclama.pe cine dreq o intereseaza nunta asteia?
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218