REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au „negociat” împăcarea în stil mare

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au „negociat” împăcarea în stil mare

Replica API 23 mai 2019 | 00:00 948

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

El, costum bleu mulat pe muşchii uriaşi, cămaşă albă şi pantofi eleganţi, ea - taior ab, fustă mulată neagră şi pantofi cu tocuri extrem de înalte. Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi şi-au făcut apariţia într-un bolid de lux, fix ca nişte staruri de la Hollywood, la un restaurant de fiţe din Herăstrău. Cei doi au sărbătorit marea împăcare!

La câteva zile după Crăciun, Bianca Drăguşanu se despărţea de Tristan Tate. Nu a suferit prea mult după această separare, pentru că l-a întâlnit pe Alex Bodi şi s-a aruncat în braţele lui puternice. Iată că de aproape cinci luni diva şi afaceristul reuşesc să menţină relaţia, deşi în ultima perioadă s-au tot despărţit. Ultima lor ceartă urâtă a avut loc la începutul acestei luni şi părea să fie definitivă această situaţie, mai ales că blondina a făcut declaraţii în acest sens. Dar iată că nu a rezistat prea mult şi s-a lăsat din nou vrăjită de vorbele musculosului, iar dovada împăcării a fost surprinsă de fotoreporteri.

Ieri, la orele amiezei, pe poarta unui elegant restaurant din Nordul Capitalei, şi-a făcut intrarea o limuzină uriaşă cu numere de Germania: un Rolls Royce Wraith- cel mai puternic model al mărcii, cu 624 de CP, cu un preţ de peste 200.000 de euro. Omul din parcare i-a deschis uşa lui Alex Bodi, însă Bianca nu a mai avut răbdare să o deschidă şi pe a ei. Apariţia celor doi porumbei a fost una demnă de covorul roşu, iar cei doi păreau mai degrabă a fi nişte actori de la Hollywood, aşa că nu e de mirare că până şi parcagiul se uita la ei ca la filme străine.

Iubitul vedetei dă un bacşiş generos pentru ca maşina să-i fie parcată în siguranţă şi ca să nu piardă vremea

Bodi a purtat un costum bleu, sacou şi pantaloni, şi cămaşă albă, accesorizat cu ceas scump, tatuaje şi pantofi eleganţi. Iar marea lui dragoste a optat pentru ceva mai necolorat: sacou alb, fustă neagră, pantofi cu toc înalt, geantă de firmă şi accesoriul cel mai important: un decolteu apetisant. După ce a lăsat cheile omului responsabil cu parcările, Bodi şi Bianca s-au aşezat la o masă pentru a sărbători marea împăcare.

După cum se vede pe feţele lor, sunt foarte zâmbitori şi fericiţi că au reuşit să treacă peste acest hop din viaţa lor. Au petrecut mai bine de o oră în localul de pe malul Lacului Herăstrău, aşa că au avut timp să îşi discute împăcarea, căci după cum se ştie, Bianca nu e uşor de înduplecat. Dacă va urma o nuntă, o vacanţă exotică sau dacă va apărea în trafic cu o maşină scumpă, înseamnă că Bianca este o femeie care se pricepe la negocieri.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica un umflat care n-a mai vazut femei in viata lui si si-a luat prima coarda care i-a iesit in cale si o curva de plastic resapat!
3
1
Vai de viata noastra trista de romani! Asta este subiect? Astia sunt vedete? Sau oameni importanti, formatori de opinie sau la care sa te uiti cu admiratie? Ce cacat au atat de interesant, de-i bagati in seama?
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920