REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bica îi face plângere penală lui Kovesi și cere sechestru pe bunurile fostei șefe DNA

Bica îi face plângere penală lui Kovesi și cere sechestru pe bunurile fostei șefe DNA

Replica API 20 februarie 2019 | 00:00 230

Fostul procuror-șef al DIICOT Alina Bica face o plângere penală, iar în aceasta se găsesc o serie întreagă de lucruri în ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi și pe unul de șefii de secție, Gheorghe Popovici.

Alina Bica a declarat, miercuri, la Antena 3, că îi face plângere penală lui Kovesi și că va cere și sechestru pe bunurile fostei șefe DNA.

"Am acceptat să intervin în această seară pentru a sublinia că această plângere penală nu are legătură cu procesul de selecție în care doamna Kovesi se află în raport cu Parlamentul European. Prima dată această pângere a fost formulată în luna iunie 2018. Prin urmare, la vremea respectivă doamna Kovesi nu anuntase nicio intenție cu privire la o eventuală candidatură, nu se purtau discuții legate de calități pe care domnia sa le-ar fi avut în anumite dosare. Eu am formulat această plângere la vremea respectivă deoarece în dosarul penal cu pricina am fost arestată nelegal 80 de zile. La finalul procesului am fost declarată nevinovată, am formulat plângere împotriva doamnei Kovesi și împotriva domnului Popovici pentru represiune nedreaptă și cercetare abuzivă", a apus Alina Bica.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alina Bica o coarda penala
1
1
Hotul tsriga hotii.panarama asta promovata de base,coarda penala,fara nici o pregatire,sta in costa rica pe bani furati.DNAul n-a gasit nici a zecea parte din spagile date de tigani infractori,interlopi,pentru protectie.Mori bica in pirnaie!cu udrea si ceilalti hoti!huo!
2
1
Toate infractoarele se considera victime!Din ce bani traiti in Costa Rica,tu si Udrea?Dar alti fosti bugetari din ce bani au afaceri prin Madagascar?Din foloase necuvenite.Cei care au fost pusi sa apere legile au favorizat infractorii si s-au mai afisat si cu ei!Ca daca nu era sistemul corupt nu apucau sa fuga unii si unele prin Serbia,Costa Rica,Madagascar etc. exact inainte de pronuntarea sentintelor!Nu vreti sa va decontam si cheltuielile facute pe acolo?Era buna Codruta cand asculta de Basescu!V-as arunca in inchisoare pe amandoua!
7
3
ai visat urat, stai linistit ca nu mor caii cand vor cainii!
3
2
Asa ceva s-a mai vazut in Venezuela cu 10-15 ani in urma cand se zicea ca treaba merge bine si sa brabusit acum ca un castel de hartie..asa o sa ajunga si Romania mai repede decat cred uni!!
0
5
Nu va place cum se lupta muierile dupa ce s-au vazut puse in functii desi nu erau competente?! Pai ce justitie a facut kovesi cu portocala? Pai ce cod penal si ce retrocedari a facut bica?
12
4
Hoata vs hoata... pacat ca multi romani au suferit din cauza caricaturilor astea isterice.
12
2
Merita curentata numai la 380v
10
9
Da in celelalte dosare ai fost dreapta sau nu? Sau in unele dreapta in altele stramba, tot te alegi tu cu ceva..Mirarea noastra a oamenilor cinstiti este nerusinarea cu care mai apareti in public! Numai pt. lucru asta as propune o pedeapsa suplimentara!
16
8
se pare ca luluta va fi o a doua Monica Ridzi!
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108