REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Biden, o nouă gafă: „Aplaud China pentru că a făcut un pas înainte. Mă scuzați, aplaud Canada“. Video

Biden, o nouă gafă: „Aplaud China pentru că a făcut un pas înainte. Mă scuzați, aplaud Canada“. Video

A.F. 28 martie 2023 | 00:00 1401

Președintele Joe Biden a comis din nou o gafă în timpul discursului său în fața parlamentului canadian, când s-a exprimat greșit și a mulțumit Chinei pentru cooperarea cu SUA în ceea ce privește nivelurile record de migrație din emisfera vestică.

Biden, o noua gafa: „Aplaud China pentru ca a facut un pas inainte. Ma scuzati, aplaud Canada“. Video

"Așa că astăzi, aplaud China pentru că a făcut un pas înainte", a spus Biden vineri, înainte de a se corecta. "Mă scuzați. Aplaud Canada. Puteți spune ce gândesc despre China. Nu voi intra în asta încă".

Biden făcuse aluzie la acordul său actualizat cu premierul canadian Justin Trudeau privind țările terțe sigure pentru a aborda migrația neregulamentară.

Greșeala lui Biden nu a fost singurul moment stânjenitor din timpul discursului său de 30 de minute. În timpul introducerii sale, el a glumit despre faptul că nu susține echipa NHL Toronto Maple Leafs, scrie stiripesurse.ro.

"Trebuie să spun că îmi plac echipele voastre, cu excepția celor de la Leafs", a spus Biden în huiduieli. "Vă voi spune de ce - i-au bătut pe Flyers în ianuarie, de aceea".

Prima doamnă Jill Biden susține echipa Philadelphia Flyers.

"Bonjour, Canada!", a mai spus președintele. "Trebuie să vă spun că am făcut patru ani de franceză în școală. Prima dată când am încercat să țin un discurs în franceză, s-a râs de mine. Așa că atât de bine nu pot să mă descurc acum."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E o gluma tipica lui Biden. Nu toti le inteleg. Nu ca ar fi amuzante sau ceva, dar a vrut sa "faca misto" de China care, evident, a facut UN PAS IN SPATE prin apropierea de Rusia. Adica, e acum in tabara pierzatorilor. Oricum, lucrurile sunt cu du-te, vino! China a transformat Rusia intr-o colonie, deoarece idiotii rusnaci isi ofera resursele "PE NIMIC" catre China, in schimbul acestui ajutor economic, in disperare de cauza, pentru a supravietui sanctiunilor economice si pentru ca Rusia sa nu se destrame (INCA). CHINA joaca la doua capete, ca o ccurva. Daca Rusia castiga razboiul, atunci va oferi Transcarpatia Ungariei si BASARABIA Romaniei, in schimbul scoaterii lor din NATO. Deci, ar duce NATO la granitele din 1997. Deci, CHINA AR CASTIGA! Daca Rusia pierde razboiul si se destrama, iar castiga China, care va "felia" din Federatia Rusa. Rusia e ccurva batrana! Sigur, americanii preferau sa aiba China de partea lor, dar clar China a ales sa slabeasca fie NATO, fie Rusia. E win win...
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614