REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bilanţ: Moga şi-a sintetizat activitatea de senator într-o carte

Bilanţ: Moga şi-a sintetizat activitatea de senator într-o carte

Replica API 13 octombrie 2012 | 00:00 200

Volumul nu este plagiat!

Volumul nu este plagiat!

Nicolae Moga, senatorul PSD al Colegiului S2 Constanţa, a organizat vineri, 12 octombrie, ora 13,00, la Terasa Il Calcio din Mamaia, o conferinţă de presă prilejuită de prezentarea bilanţului mandatului 2008- 2012 în Senatul României. Acesta şi-a sintetizat activitatea de senator într-o carte de 281 de pagini. Volumul "Din Parlament, în teritoriu pentru oameni" este prefaţat de fostul preşedinte al României, Ion Iliescu.

"Senatorul Nicolae Moga este unul din parlamentarii PSD recunoscut pentru hărnicia şi conştiinciozitatea sa. Îl felicit pe domnul senator Moga pentru ideea întocmirii acestui volum, dar, mai ales pentru activitatea sa exemplară pe care o desfăşoară ca senator PSD", semnează Ion Iliescu. La bilanţul activităţii senatorului PSD Nicolae Moga a fost prezent Felix Stroe, directorul SC RAJA SA, Mihaela Ristea, directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Senatorul Moga şi-a început discursul spunând presei că este emoţionat. "Vă asigur că acest volum nu este un plagiat", a precizat senatorul Moga, în contextul scandalului pe tema plagiatului masiv din teza de doctorat a premierului României Victor Ponta. În volumul "Din Parlament, în teritoriu pentru oameni", senatorul a cuprins bilanţul activităţii parlamentare, dar şi nenumăratele proiecte pe care le-a făcut pentru constănţenii pe care îi reprezintă. "Nu vă ascund că atunci când am vrut să fac acest lucru m-am consultat şi cu fostul preşedinte Ion Iliescu. Nu sunt scriitor. Este o sinteză, un raport de activitate, pentru cei pe care îi reprezint şi celor cărora sunt conştient că trebuie să le dau socoteală. Raportul va ajunge la oameni. Am 130 de sate, voi merge în fiecare sat să le împart oamenilor să vadă care a fost activitatea mea. Orice parlamentar ar trebui să dea socoteală într-un fel pentru cei 4 ani de mandat", a spus senatorul. La capitolul insatisfacţii, senatorul Moga a trecut trei probleme majore: nu a reuşit să avanseze proiectul de construcţie al reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă, nu a reuşit să definitiveze proiectul privind introducerea gazului în sudul litoralului, dar nici să inaugureze Centrul Multifuncţional Băneasa. De asemenea, senatorul PSD a mai spus că un parlamentar trebuie să aibă sprijinul Consiliului Judeţean, pentru că altfel nu face doi bani. "Nu vin cu declaraţii dure, m-am ferit să vorbesc mult, pentru a face mult. Despre politica din Constanţa, mi-aş dori ca toate partidele să fie mai active. Mi-aş dori ca toate partidele din Constanţa să-şi dea mâna pentru interesul judeţului Constanţa şi să discutăm la nivelul judeţului toate problemele majore", a adăugat senatorul Moga.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367