REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Bilanţ NEGRU pe străzile din Constanţa, înainte de Crăciun: şase persoane au murit

Bilanţ NEGRU pe străzile din Constanţa, înainte de Crăciun: şase persoane au murit

Replica API 22 decembrie 2015 | 23:09 377

Tragedii…

Tragedii…

Bilanţ negru pe străzile din Constanţa, înainte de sărbători! Mai multe accidente rutiere s-au petrecut în ultimele zile, circa şase persoane decedând şi altele ajungând în spital. Poliţiştii vă reamintesc faptul că viteza cauzează şi agravează accidentele, motiv pentru care vă recomandă să respectaţi regulile de circulaţie.

În ultimele câteva zile, mai multe accidente rutiere au avut loc, unele dintre ele transformându-se în reale tragedii. Spre exemplu, un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a traversat neregulamentar şi fără să se asigure, fiind lovit în plin de o maşină. Nenorocirea s-a produs în seara de miercuri, 17 decembrie, când Ionel A. a condus un autoturism marca Volkswagen pe DN3, dinspre Constanţa către Valu lui Traian, pe banda numărul 2. Ajungând la kilometrul 249+600 a surprins şi accidentat un bărbat, Gheorghe D., care s-a angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului a pietonului. Poliţiştii rutieri au declanşat o anchetă.

A doua zi, pe 18 decembrie, ora 16.04, un bărbat de 44 de ani, din Ploieşti, a condus o autoutilitară pe aleea de acces la complexul comercial Dedeman, dinspre bulevardul Tomis, unde a efectuat manevra de mers înapoi fără a se asigura suficient, moment în care a accidentat mortal un bărbat de 61 de ani, din municipiul Constanţa, care se afla în spatele vehiculului, urcat pe bara de protecţie şi a căzut pe partea carosabilă. Accidentul s-a soldat cu decesul la faţa locului a pietonului. Şi, din păcate, şirul tragediilor nu s-a oprit aici.

Pe 19 decembrie, în jurul orelor 13.15, un bărbat de 56 ani, din Cobadin, a condus autoturismul marca Land Rover, autovehicul cu post de conducere destinat circulaţiei pe partea stângă, pe DN3, dinspre Constanţa către Valu lui Traian, în banda numărul 2. Ajungând la kilometrul 253, a pierdut controlul asupra direcţiei către dreapta şi cu partea laterală a vehiculului a accidentat un bărbat de 74 ani, din Valu lui Traian, care mergea pe acostament, pe lângă un moped. După impact autoturismul Land Rover s-a răsturnat de mai multe ori în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a lui bărbatului de 74 de ani.

Pe 20 decembrie, în jurul orei 7.27, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Mai Vechi, dinspre Doraly Mall către Poarta 6 Port şi, ajungând în dreptul parcului din zona blocurilor ANL, de pe strada Zefirului, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un stâlp aflat în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto. Potrivit informaţiilor noastre, se pare că şoferul avea probleme cu inima. Acesta doar ce ieşise din tura de noapte, lucrând ca agent de pază, s-a urcat la volanul maşinii sale şi i s-a făcut rău, pierzând controlul direcţiei de mers.

Nici ziua de luni, 21 decembrie, nu a fost lipsită de evenimente nefericite. Pe DN39, în zona Aerodromului Tuzla, un pieton care se angajase în traversarea carosabilului, prin loc nepermis, a fost accidentat mortal de un vehicul ce aparţine societăţii Iridiex. În aceeaşi zi, un copil de 3 ani a murit după ce a fost lovit de un buldoexcavator, la Techirghiol. Totodată, precizăm că şi alte evenimente rutiere au fost înregistrate, mai multe persoane ajungând la spital.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102