REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bilanţ tragic la Beirut: două dansatoare şi o cântăreaţă AU MURIT - iată cine sunt fetele

Bilanţ tragic la Beirut: două dansatoare şi o cântăreaţă AU MURIT - iată cine sunt fetele

Replica API 6 aprilie 2014 | 00:00 595

O persoană a fost dusă cu elicopterul la Spitalul de Arşi din Capitală

O persoană a fost dusă cu elicopterul la Spitalul de Arşi din Capitală

Bilanţ tragic la restaurantul Beirut, aflat pe bulevardul Tomis din Constanţa! Trei tinere au ars ca o torţă în groaznicul incendiu. Pompierii le-au găsit carbonizate într-un vestiar. Cel puţin patru persoane, surprinse în interior, au suferit arsuri multiple, intoxicaţii cu fum şi au avut nevoie de ajutor medical. "O persoană în stare mai gravă a decolat la ora 04.06 de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Fata a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală. Cele trei persoane decedate sunt de sex feminin. Cauza incendiului se va stabili în cursul zilei de astăzi", au declarat, pentru "Replica", reprezentanţii ISU Dobrogea.

Pompierii spun că focul a izbucnit la restaurantul Beirut în jurul orei 22.40, flăcările extinzându-se cu rapiditate în toată clădirea în care se aflau câteva zeci de persoane .La faţa locului au fost trimise nouă autospeciale, dar şi trei ambulanţe. În imobilul respectiv mai funcţiona un cazino, iar la etaj era amenajat un pub în care se defăşura un concert rock. Una dintre persoanele decedate se numeşte Micky, dansatoare de bellydance. Fata, de 24 de ani, este din Mangalia şi era angajata restaurantului din 2008. Prietenii aceşteia şi-au exprimat regretul pe pagina ei de Facebook. "E greu de acceptat aşa veste... Mare, mare păcat. Orice ai vrea să rosteşti în astfel de momente, cuvintele se împiedică... Păcat de tinereţea ei, de talent, de lucrurile pe care le avea de împlinit, de lucrurile pe care le avea de dăruit. Când se întâmplă aşa, însăşi raţiunea încetează să existe şi nu poţi găsi explicaţie, motiv, sau împăcare. Iar neputinţa noastră, de infimi muritori, ne rămâne povară, la fel ca întrebările fără răspuns, care rămân pentru eternitate. Condoleanţe familiei", a scris un apropiat al dansatoarei de muzică orientală Micki.

Update:

Iată cine sunt victimele incendiului: Ioana Nicoleta Cengher, din Mangalia, Mihaela Tucă, cunoscută ca Micki şi Nicoleta Vasiliţeanu, sunt cele trei dansatoare care au fost găsite carbonizate într-un vestiar. Nicoleta Buirencu, din Constanţa, studentă la Facultatea de Ştiinte Economice din cadrul Universităţii Ovidius, a fost transportată cu elicopterul la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Apropiaţii Nicoletei Cengher spun că fata avea o voce minunată, fiind prezentă la numeroase evenimente mondene. "Cânta, avea o voce minunată", spun cunoscuţii.

Citeşte şi:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614