REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bilanţul vedetelor din showbizz-ul autohton, de sărbători: cine plânge şi cine râde

Bilanţul vedetelor din showbizz-ul autohton, de sărbători: cine plânge şi cine râde

Replica API 25 decembrie 2012 | 00:00 156

Anul acesta ne-am bucurat alături de celebrităţile de pe plaiurile mioritice, dar, în acelaşi timp, ne-am întristat odată cu ele.

Mai mult ca sigur, vedetle noastre au făcut un bilanţ al anului 2012 şi au pus în balanţă bucuriile, realizările, dar şi tristeţile şi dezamăgirile din ultimul an. Per ansamblu, punem spune că în show-bizz-ula utohton au fost mai multe lacrimi decât bucurie. Cine încheie anul cu succes şi cine nu are motive de sărbătoare?

Vica

Vica Blochina a reuşit să demonstreze că Victor Piţurcă e tatăl băieţelului ei. După un an de stat prin tribunale, Vica Blochina (37 de ani) a câştigat procesul intentat lui Victor Piţurcă, dovedind astfel că el este tatăl băieţelului ei, Edan (5 ani). Totodată magistraţii l-au obligat pe selecţioner să plătească o pensia alimentară retroactivă în valoare de 100.000 de euro, plus 9.000 de euro lunar, însă Piţi nu a fost de acord, iar tribunalul a suspendată decizia plăţii pensiei retroactive. Aşadar, per total, Vica a avut de pierdut. Partea bună este că întreg scandalul a propulsat-o şi i-a adus o carieră în televiziune. Si încă o supărare pentru Vica - silicoanele ei nu arată tocmai bine, aşa că de Crăciun... probabil şi-a pus următoarea dorinţă: să-i aducă Moşul altele!

Dan Bitman

La începutul lunii octombrie a acestui an, el a fost operat la Viena după ce a fost diagnosticat cu stenoză carotidiană asiptomatică. Din cauza stării sale de sănătate au fost anulate 2 concerte programate la Sala Palatului, a căror promovare a costat 15.000 de euro, dar şi alte zeci de spectacole: perioada campaniei electorale dar şi a sărbătorilor de iarnă. Holograf are un tarif de la 5.000 de euro în sus.

Irinel Columbeanu

Irinel Columeabu nu a pierdu-o numai pe Monica, ci şi o parte substanţială din avere. Din cauza unei datorii de 7 milioane de euro către Marfin Bank, bani pe care i-ar fi investit în fabrica de ciment din judeţul Olt, miliardarului i s-a pus sechestru pe avere: 56 de terenuri, casa de la Izvorani, trei etaje de birouri aflate în blocul din Piaţa Victoriei. Mai mult, fosta lui soţie, Monica Gabor, a cerut din nou custodia fetiţei lor, aşa că afaceristul ar putea pierde şi dreptul de a locui cu Irinuca.

Teo Trandafir

Anul 2012 a început foarte bine pentru Teo Trandafir. A trăit o poveste de dragoste cu jumătatea sea, Iosef, s-au şi căsătorit, în iunie însă, înainte de Crăciun, bucuria sa şi fericirea s-au transformat în tristeţe şi lacrimi. Teo s-a despărţit de soţul ei şi şi-au anunţat divorţul.

Adriana Bahmuţeanu

Când lumea crede că, în sfârşit, după un divorţuri şi împăcări, viaţa Adrianei Bahmuţeanu a luat-o pe un drum drept, iată că soarta nu a fost de partea ei. De câteva luni căsnicia ei s-a distrus, a rămas fără loc de muncă, fără casa de lux în acre locuia şi se roagă de fostul ei partener de viaţă, Silviu Prigoană, să-şi viziteze copiii şi să-i plătească nişte drepturi salariale cuvenite de pe vremea când activa la Etno Tv.

Nicoleta Luciu

Nici Nicoleta Luciu nu a avut o perioadă prea bună. După ce, anul acesta, a adus pe lume tripleţii, căsnicia asistentei tv a fost pe punctul de a se destrăma, după ce nişte filmuleţe cu soţul ei şi cu presupusa amantă a lui Zolt au ieşit la iveală. Nicoleta a trecut pestea ceastă dezamăgire, iar de Crăciun a transmis că importantă e familia. În plus, din punct de vedere profesional, îi merge în plin!

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a avut un an negru. Chiar dacă încerca pe la Antene să arate că este fericită şi că trăieşte o poveste de dragoste cu Răzvanul ei, iată că s-a dat de gol şi a încercat să-şi pună capăt zilelor, semn că ultima perioadă a sufocat-o. Divorţul de Pepe, fericirea lui, faptul că acesta are o altă viaţă departe de ea, au dărâmat-o pe vedetă.

Andreea Bododel

Andreea Bododel, fosta lui Liviu Vârciu şi actuala lui Tibi Bălan, încheie anul cu o mare realizare. La începutul lui 2012 ea a rămas însărcinată, iar înainte de Crăciun a adus pe lume un băieţel frumos şi sănătos.

Kamara

Kamara a avut şi el un an foarte bun. A cunoscut-o pe partenra sa de viaţă cu care s-a căsătorit în de dată recentă. Pe plan profesional îi merge la fel de bine. Piesa "Iubirea de foame nu ţine" i-a adus o grămadă de spectacole.

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea este cea mai fericită femeie din lume. După ce presa i-a atribuit aventuri cu staruri ca Leonardo DiCaprio şi Eros Ramazzotti, top-modelul are acum o relaţie stabilă cu Gerard Butler, actorul din pelicula "300 - Eroii de la Termopile". Mădălina Ghenea este una dintre cele mai bine cotate modele de origine română, cu o carieră de invidiat în Italia, însă şi-a găsit abia de curând împlinirea pe plan sentimental.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218