REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bileca, de la Restaurantul Delfinul, sfidează deciziile OPC! VIDEO

Bileca, de la Restaurantul Delfinul, sfidează deciziile OPC! VIDEO

Cristina BĂRBUCEANU 20 noiembrie 2022 | 00:00 9804

Deși OPC a dispus închiderea restaurantului Delfinului din cauza mizeriei și a altor probleme care puneau în pericol sănătatea consumatorului, iată că patronul George Bileca se crede mai presus de lege și a ignorat măsura impusă de OPC: și-a deschis restaurantul sâmbătă,19 noiembrie, pentru a da curs rezervărilor pe care le făcuse pentru pomeni.

Delfinul a rămas deschis, dar OPC a făcut o vizită-surpriză

Restaurantul Delfinul a continuat să funcționeze, în ciuda faptului că reprezentanții OPC au interzis temporar funcționarea unității, unitatea onorând rezervările pentru pomeni pe care le făcuse înainte ca OPC să descindă în local. 

Update:

În cursul zilei de 19 noiembrie a.c., la ora 14.00, mai mulți constănțeni au ajuns la restaurantul Delfinul, pentru o pomană. Ei au așteptat afară, în timp ce înăuntru erau pregătite mesele.

Video:

Restaurantul este compus din mai multe încăperi. În salonul cel mare, unde geamurile dau direct afară, lumina este stinsă.

Pomana s-a desfășurat într-o încăpere mai mică, în interiorul căreia nu se vedea nimic de afară. În plus, la toaletă nu se putea intra; miroase foarte tare a urină.

Reamintim că în data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 15, reprezentanții OPC au venit în control și au declarat: „În baza unui apel telefonic, prin care am fost anunțați că unitatea de alimentație publică oprită temporar de la prestarea de servicii până la remedierea deficiențelor constatate funcționează, o echipă de comisari din cadrul CJPC Constanța, s-a deplasat în vederea verificării remedierii deficiențelor menționate în procesul verbal de constatare a contravenției.

S-a constatat că nu se remediase deficiențele, operatorul economic sfidând măsura dispusă.”.

Conducerea restaurantului a riscat, ceea ce va duce cel mai probabil la închiderea sa totală

Deși nu remediase abaterile care pun în pericol sănătatea consumatorilor, operatorul economic continua să servească preparate culinare consumatorilor. S-a întocmit un nou document de control, aplicându-se sancțiunea de 6.000 lei și s-a propus măsura complementară de închidere definitivă a unității”, au spus reprezentanții OPC.


Video:

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nesimtirea machedonilor este mare. Orasul Ct. arata asa din cauza influentei nefaste a lor.
3
0
ati trimis o pe m****a sa pape? cum mortii vostri de cretini sa va infiltrati la o pomana doar ca sa faceti o tentativa de articol. va fwteti in cwr pentru bani, va duceti la pomeni, blocati comenetarii de unde va vine troaca cu mancarica pentru cateva zile si cautati alta tata sa mai sugeti putin sa mai supravietuiti o saptamana hahahah jalnic replika. mai bine plecati la sparanghel
3
2
Gandesti ca un hot,as fi vrut sa spun m******n dar nu pot caci sa ii spui unui m******n ca fura sau ca inseala este un pleonasm,auzi la tine fraza:"ce ma a facut cineva toxinfectie alimentara ?,adica dupa cum gandesti tu eu pot sa iti vand tie orice,atata timp cat dupa ce ai mancat ce ai cumparat de la mine nu ai ajuns la spital nu poti sa ma acuzi de nimic.Bravo mai Teliceanule.
7
0
Aaaaa kktsoilor, sau mai bine zis, kktoaicelor, scoateti comentariile savuroase si lasati din astea bashite. Sâktir
4
3
Delfinul era perceput ca un local decent cu mancare buna la preturi...rezonabile! Daca acolo sunt asemenea ”probleme”, la un carciumar vechi, oare care este situatia reala a alimentatiei publice a Constantei? Mai sunt oare DSP, DSV care pot emite acte de control, sa putem cheltuii banii in siguranta alimentara?
9
0
V-ati trimis redactorii la pomana sa manance si ei pe saptamana asta/
8
5
Preparati voi mancare dupa normele lor si vedeti ce iese Si in definitiv au avut cazuri de toxinfecti alimentare .Si intreb si eu ce pregatire au inspectori ce vin in control .EI STIU TOT DE LA PRODUSE ALIMENTARE LA JUCARI CHILOTI ACE BRICE SI CARICE .SUNT ENCICLOPEDI SI TOATE LE PUT SI SA MA IERTE DAR UNI AU AJUNS POLITIC ACOLO
11
13
Ce nume, ce finete de restaurant, ce afacere morbida, ce ciobani de la hoara. Nu inteleg de ce stau in acest oras si il ghiolbanizeqza si mai mult. Calcutta cred ca avea o compatibilitate perfecta cu apucaturile lor medievale. Totusi, sanctiunile trebuie sa fie mai mari. Doar si 6 mii lei, dar la 60 mii armanlu mai si chiari
17
6
JANE MATA c***a TACTU LABAGIU
3
11
Pariu ca e aranjament sa tranteasca un bloc P+15 in locul restaurantului!
25
5
Caracterul minoritatii, care crede ca spaga rezolva totul. Si dein pacate cam asa e. Lualeash cracanatele in poola.
26
8
Atat de jmeker a ajuns opc ul ca astora de la restaurante li se rupe de inchiderea si amenzile lor.
40
0
Adevărul e ca în România sifoneala merge
20
20
Subspecie esti tu! Nu mai generaliza ca nu e valabil! Mai ales ca subspecia ta e mult mai jos! Inainte de a vedea paiul din ochiul altora, vezi barna din ochiul tau!
14
31
tara de se.c*r.isti si de sclavi ai securitatii, va meritati mizeria.
19
27
... nu se remediase... Necajitelor!
15
6
Ca aceasta subspecie primitiva se pisa cu bolta pe lege, e bine stiut. Ma mira insa cunatumul mult prea mic al amenzilor.
50
9
Cate sc sunt inchise ,ei functioneaza fara nicio treaba, asa este cand ai legislatia pe care o ai
32
4
De unde atata rautate in tine Mariane ? vezi sa nu iti musti limba ca te otravesti singur .
9
31
Restaurantul făcea pomeni și în 2020,2021 fara restricții de pandemie.
41
1
patronul asta ar trebui putin arestat ,asta este ,atentat la sanatatea ,publica, chiar asa va ia de fraeri pe astia de la opc?politia locala nu actioneaza,sau bea la el si mananca? rusinee
50
12
Restaurantul inchis iar proprietarii la puscarie!Machedoni fomisti!
66
14

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367