REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Bill Gates, avertisment dur: Există pandemii mult mai grave față de COVID-19

Bill Gates, avertisment dur: Există pandemii mult mai grave față de COVID-19

Replica API 21 ianuarie 2022 | 01:18 969

Bill Gates face apel la guverne să contribuie cu miliarde de dolari pentru a se pregăti pentru următoarea epidemie globală, în timp ce lansează un avertisment cu privire la pandemii mult mai grave decât COVID-19.

Magnatul susține că, în ciuda faptului că variantele Delta și Omicron sunt cele transmisibile virusuri văzute vreodată, lumea ar putea avea de-a face cu un agent patogen cu o rată mult mai mare de decese sau forme grave, scrie Mediafax.

Bill Gates spune că prioritățile lumii sunt ”ciudate” și că sarcina de a aborda inechitatea vaccinurilor a revenit filantropilor și guvernelor bogate.

”Când vorbim despre cheltuirea a miliarde de dolari pentru a salva trilioane în daune economice și zeci de milioane de vieți, este o poliță de asigurare destul de bună”, susține Gates.

Miliardarul a adăugat că mare parte din inovațiile pentru pregătirea unei viitoare pandemii ar putea fi, de asemenea, utile în abordarea problemelor de sănătate existente la nivel mondial, cum ar fi crearea unui vaccin pentru HIV și a unor vaccinuri mai bune pentru tuberculoză și malarie.

Totodată, Gates susține că cei doi mari dezvoltatori ai dezvoltării vaccinurilor în timpul pandemiei COVID-19, CEPI și guvernul SUA, au fost ”curajoși” să pună bani în pericol pentru a crea portofolii largi de vaccinuri potențiale.

”Banii riscați au fost cei care au determinat desfășurarea evenimentelor. Așadar, a existat un beneficiu global uriaș. Acum suntem cu toții mult mai inteligenți”, a mai spus Gates, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce nu vorbeste acest gunoi ca averea lui sa dublat pe timpul pandemiei
1
0
tu esti mai periculos decat o pandemie criminalule psihopat
1
0
ba, tu sti ceva si nu vrei sa e spui si noua.... daca ai vazut ca a picat sandramaua cu covrigul, ce ti-ai zis, hai sa pun de alta pandemie ca poate ies mai multi bani
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102