REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Billie Eilish prezintă anticipat "No Time To Die" de pe coloana sonoră a viitorului film James Bond

Billie Eilish prezintă anticipat "No Time To Die" de pe coloana sonoră a viitorului film James Bond

Replica API 14 februarie 2020 | 00:00 465

Billie Eilish

La două săptămâni după ce a făcut senzaţie la premiile Grammy şi după trei zile de la recitalul său la premiile Oscar, tânăra cântăreaţă americană Billie Eilish şi-a prezentat anticipat noul proiect: piesa pe care o pregăteşte pentru viitorul film James Bond, care se numeşte "No Time To Die", relatează EFE, citată de Agerpres.

Cântăreaţa a postat miercuri pe contul său de Twitter un extras din noul cântec în care apare un pian ca element central fără să se audă însă vocea lui Eilish.

Billie Eilish este artista aleasă pentru a semna cântecul oficial al filmului "No Time to Die", noul lungmetraj din seria James Bond care va fi lansat în aprilie.

Tânăra vedetă se alătură astfel unei pleiade de artişti, între care figurează Madonna, Adele, Tom Jones, Shirley Bassey, Nancy Sinatra sau grupul A-ha.

"Să compui muzica principalului cântec al filmului care face parte dintr-o saga legendară este o onoare uriaşă. Seria James Bond este saga cinematografică cea mai genială din câte există. Sunt încă în stare de şoc", a subliniat Eilish despre acest proiect, la care a lucrat ca de obicei cu fratele ei Finneas.

Duminica trecută, cântăreaţa a fost una din vedetele invitate la gala premiilor Oscar, unde a interpretat cântecul "Yesterday" al grupului The Beatles în cadrul secţiunii intitulate 'in memoriam', în care au fost omagiate celebrităţilor care ne-au părăsit de curând, precum Kobe Bryant şi Kirk Douglas.

Cu două săptămâni înainte, la gala premiilor Grammy, Billie Eilish a scris istorie la cei 18 ani recent împliniţi câştigând cele patru categorii cele mai importante: cel mai bun artist nou, albumul anului, cântecul anului şi cea mai bună înregistrare a anului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218