REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.5° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
25.5° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Billy Porter i-a lăsat pe toți cu gura căscată la Oscar 2019. A apărut în rochie pe covorul roșu

Billy Porter i-a lăsat pe toți cu gura căscată la Oscar 2019. A apărut în rochie pe covorul roșu

Replica API 26 februarie 2019 | 00:00 381

Billy Porter

Fiecare ediție a Premiilor Oscar înseamnă și o întrecere a celor mai studiate, extravagante sau scumpe ținute. Dacă doamnele au impresionat cu rochiile create special pentru a 91-a ediție a Oscarurilor, nici domnii nu s-au lăsat mai prejos. Printre ei, cel care a întors toate capetele a fost Billy Porter, actorul din serialul "Pose" și din musicalul "Kinky Boots", care a ales să îmbine un sacou cu o rochie amplă.

Designerul Christian Siriano este cel care a semnat spectaculoasa ținută compusă dintr-un frac și o rochie de catifea. Curajosul Billy Porter a fost cel cae a încălcat rigidul cod vestimentar impus de Hollywood și a ales să arate că femininul și masculinul se pot îmbina chiar și pe covorul roșu. Pentru acesta, felul de a se îmbrăca a devenit felul de a-și exprima personalitatea, iar curajul lui a fost apreciat de celelalte vedete prezente la eveniment.

"Întodeauna am fost inspirat de modă. Bunica și mama mea au fost mereu stilate. Am crescut iubind moda, dar au existat mereu limite în ceea ce privește felul în care mă puteam exprima. Când ești un gay de culoare, masculinitatea este pusă sub semnul întrebării. Am avut de-a face cu homofobie și în ceea ce privește alegerile mele vestimentare. Mi-am ținut părerile ascunse pentru mult timp, pentru că am încercat să mă încadrez în cum spuneau ceilalți că trebuie să arăt. În «Kinky Boots», când mi-am pus tocurile, m-am simțit cel mai masculin cu putință. M-am simțit puternic să las această parte din mine liberă. Acum, ca parte din «Pose», sunt invitat pe covorul roșu și pot spune ceva prin hainele mele. Scopul meu este să fiu o piesă de artă politică mergătoare de fiecare dată când ies. Ce este masculinitatea? Ce înseamnă asta? Femeile apar zi de zi în pantaloni, dar în momentul în care un bărbat poartă o rochie, mările se despart. Mi s-a întâmplat la Globurile de Aur, unde am purtat o capă roz. Acel outfit a schimbat totul pentru mine. Am avut curajul să trec peste bariere. Cred că bărbaților de pe covorul roșu le-ar plăcea să se joace mai mult. Industria se maschează ca fiind inclusivă, dar actorilor le este teamă să experimenteze, pentru că pare ceva care depășește status quo-ul, ar putea fi percepuți drept feminini, iar asta ar duce la neprimirea rolului masculin, rolului de supererou. Și asta este adevărat. M-am confruntat cu asta. Întotdeauna mi-am dorit să port o rochie de bal, doar că nu am știut când să o fac. Am fost inspirat de Săptămâna Modei de la New York, unde s-a sărbătorit diversitatea. Au fost atât de mulți oameni de rase diferite, cu voci diferite. Am fost și la o prezentare Christian Siriano. El a fost prima persoană care a înțeles că toată lumea poartă haine, nu doar de mărimea zero (mărimea XS - n.r). El a devenit persoana la care merg toate femeile de la Hollywood care au fost refuzate de industria de fashion. Am vrut mereu să lucrez cu el. Am fost gazda unui show pre-Oscar și l-am întrebat dacă vrea să îmi facă o rochie. Mi-a spus: «Absolut!»", a povestit Billy Porter pentru cei de la Vogue.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
UN BULAN CARE FACE AGENDA SATANISTILOR SI A PEDOFILILOR DE LA HOLLYWOOD,o sa aflam maine-poimanie ca si asta e defapt femeie care si a schimbat sexul,un fel de MICHELLE OBAMA,pardon Michael,un fel de GWEN STEFFANI,un barbat,PINK,un barbat si uite asa...
1
0
Un om f bolnav... Cum plm sa-ti bagi penis in locul prin care iese rahatul...?!?
1
1
si g....cascate! asta i acum la moda!
0
2
pe vremuri se dadeau pastile pt asta... acum se dau premii
2
1
din tot ce ai declarat, am inteles ca esti un pirtz si vrei sa-mi arunci asta in fata!
1
1
multi nebuni in ospicii dar cei care sunt liberiii covarsesc ca numar
3
1
cum sa atraga si el saracu atentia ,,bolnav
3
1
Un anormal care nu merita niciun premiu !
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369