REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Biobaza, lăsată de izbelişte! Constănţenii, invitaţi să facă voluntariat

Biobaza, lăsată de izbelişte! Constănţenii, invitaţi să facă voluntariat

Replica API 9 februarie 2016 | 00:00 309

Test pentru iubitorii de animale

Test pentru iubitorii de animale

Voluntarii, iubitorii de animale sunt aşteptaţi marţi, 9 februarie, la Biobaza Constanţa din strada Vârful cu Dor nr 5. pentru a face curăţenie şi a îngriji animalele. Fiecare poate veni cu echipament adecvat pentru a face curăţenie, cu hrană pentru câini, dar şi aparate de fotografiat sau telefoane pentru a produce dovezi ale situaţiei de la faţa locului şi, mai ales, de a promova câinii pe internet, în scopul adopţiei. Voluntarii deja prezenţi în ecarisaj salută această iniţiativă a celor de la City Hub Constanţa şi susţin că la Biobază este nevoie de voluntariat zilnic. Câinii din ecarisaj sunt trataţi din punct de vedere medical, hrăniţi şi li se face curat de pe data de 2 februarie, de când contractul cu societatea care se ocupa de câinii fără stăpân (Puppy Vet - n.r.) a expirat.

Totodată, Florentina Raiciu, voluntar la Biobază îi roagă pe iubitorii de animale să aibă mare grijă cu aceştia: „Adunarea oamenilor într-un număr mare la curăţenie e lăudabilă, dar nu uitaţi că acei câini sunt timoraţi din cauza tratamentului aplicat de Puppy Vet, aşa că, vă rog, nu intraţi în număr mare în spate la căţeluşi, nu veţi face altceva decât să îi speriaţi”. De asemenea, aceasta susţine că de-a lungul timpului au fost făcute sute de apeluri către iubitorii de animale deoarece nevoile sunt foarte multe. Biobaza necesită un aragaz, un frigider pentru medicamente, coşuri pentru căţeluşi, cuşti ş.a.m.d.

„Mulţi constănţeni au răspuns apelului nostru şi au venit, pe rând, şi au adus fiecare ce a putut, iar pe acestă cale vreau să le mulţumesc. Orice lucru ne este folositor. Puppy Vet ne-a lăsat fără nimic, nu a fost lumina, nu am avut de nici unele, însă acum avem câte puţin din fiecare, lumina e conectată”, a mai adăugat voluntara. Aceasta a mai menţionat că au fost inclusiv donatori de peste hotare care au trimis mâncare şi bani pentru cuşti şi că, de asemenea, Primăria Constanţa se implică şi ea.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218