REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

BIRCHALL cere CSM și ministrului Jutiției să analizeze cazul magistratului care l-a achitat pe Mazăre

BIRCHALL cere CSM și ministrului Jutiției să analizeze cazul magistratului care l-a achitat pe Mazăre

Replica API 20 ianuarie 2021 | 00:00 6271

Judecătorii Curţii de Apel Constanţa l-au achitat, recent, printr-o sentinţă definitivă, pe fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, într-un dosar în care fusese condamnat, de instanța de fond, la 6 ani şi 6 luni de detenţie, pentru abuz în serviciu. În acest context, fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, cere ca CSM să se autosesizeze în cazul magistratului de la Curtea de Apel Constanța care l-a achitat pe fostul primar.

”Sper că până la această oră, cel puțin Inspecția Judiciară s-a autosesizat! Ar trebui să se autosesizeze și Secția de Judecători din CSM dar acolo e și doamna Savonea (cu gașcă să) și mă îndoiesc că se deranjează să analizeze și să vină cu măsuri, exact așa cum ar trebui o secție de judecători din CSM! Solicit ministrului Justiției și noii conduceri CSM să introducă urgent pe agenda CSM această speță extrem de gravă, care afectează imaginea justiție și încrederea românilor cinstiți în instanțele de judecată. Tipul acesta de tangențe dintre magistrați și pușcăriași cu siguranță slăbesc încrederea cetățenilor în justiție. Nu este de mirare că respectivul “magistrat” este un apropiat al găștii Savonea, acest lucru fiind de notorietate publică”, spune Birchall.

În acest context, Birchall a reiterat necesitatea imediată privind desființarea Secției Speciale, ”alias Cooperativă Nufărul, pentru a se relua lupta împotriva corupției din rândul magistraților. Pentru a ieși din manipularea că fără existența fenomenalei SIIJ nu sunt anchetați magistrații certați cu legea merită recitit comunicatul DNA de acum câteva zile care arată exact realitatea și anume că SIIJ a avut alte preocupări (decât anchetarea magistraților corupți), că de exemplu retragerea apelului în dosare de corupție, făcându-i astfel scăpați pe inculpați!”, a mai precizat fostul ministru.

Citește și:

MAZĂRE, achitat DEFINITIV, pentru ABUZ în SERVICIU. În primă instanță a primit peste 6 ani

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest complet de judecatori format din Adriana Ispas si Danut Epure, e cel mai nociv din tara. Danut Epure se stie ca a beneficiat de expropieri din partea lui Mazare. Adriana Ispas nu e mai prejos. Stie ea ce are pe constiinta cu achitari si tinut tira infractorilor. Niste corupti !
0
0
Stelian ion fostul avocat al lui mazare care acum este ministrul justitiei l a ajutata ce acest jeg infect sa fie achitat....
0
0
Samasugeti
0
3
LA PUSCARIE CU MAZARE SI CIOCOII DIN JUSTITIA CORUPTA!!!!
10
0
Doamna curvete nu iti mai face campanie electorala pe spinarea lui Mazare
4
12
Dupa iepure si pripas si potopul poate sa vina xanaxul e de vina
3
0
Cine plm este necunoscuta asta? Probabil manata decintetese vrea si ea un oscior de la CDR istii astia
3
7
Cu Ion la butoane nu merge
3
1
Legile nu se mai dezbat in plen,asa se pot adopta pe repede nainte fara numar.In asa gramezi se strecoara tot felul de inadvertente speculate de baietii cu banuti , pt ca la saracani nu sta nimeni sa si bata capul..ICodurile sunt peticite zilnic de te intrebi daca a mai ramas ceva original.Luam tot felul de reguli de la uniune ,dar nu se intelege de ce nu putem lua setul de legi complet
9
0
Libertate pentru el comandante!
9
20
bai epure iar te pupi singur in kur? sau e sluga miloaga de raica?
5
8
Ana Birchall are dreptate si toata lumea stie ca achitarea lui Mazare are legatura cu avocatul lui care a ajuns ministrul justitiei,iar despre aducerea lui Mazare din Madagascar asta a fost un succes avand in vedere ca un condamnat penal trebuie adus in tara sa isi ispaseasca pedeapsa indiferent cum;rau este cand Romania nu reuseste sa aduca in tara condamnati penali asata arata ca statul este un stat slab unde penali se pise pe serviciile de securitate,pe justitie si pe tara in general.
17
6
sunt niste spagagii notorii si muisti pe deasupra. La parnaie cu ei langa eliberatul mazare !!! Trebuie in sfarsit sa punem capat acestor hoti !!! Astia sunt adevaratii distrugatori !!! Muie cu cacat !!!
15
1
Si eu sunt avocat iar astia doi sunt niste simulacre de judecatori. Ca majoritatea de altfel. Nici nu saluta avocatii iar pe avocatii din oficiu ii umilesc cu frustrarile lor. Niste ciocanari ajunsi judecatori. Sfertorocti
15
1
Vreau sa vad un procuror cu sange in pwla care sa ancheteze, impreuna cu un integru tupeist din anaf, judecatorii care au averi impresionante si imobile de lux urmare a relatiilor cu interlopii. Gogu prostu care fura o paine de foame primeste 3 ani cu executare iar smecherii care fura milioane de euro sunt achitati sau iau cu suspendare. Si da, justitia este corupta, justitia apara infractorii, justitia este nedreapta, imorala, incompetenta.
23
1
di toate. Ce mai face profilul tau.
3
0
Tribunalul madagascarean a decis ca extradarea a fost ilegala. Ceea ce duce la concluzia ca demersurile ei de extradare cand era ministreasa si l-au adus pe Bonduell au fost ilegale. Hai, succes langa procoroarea Costa Rica
9
13
Dan Epure a fost cel mai bun rector din istoria lui Ovidius, pe vremea lui universitatea era sus de tot, acum Ovidius nu exista.
11
14
Simplu coruptie aia s a culcat cu mazare futacu
6
4
Pt cel cu epure - Pai cred ca sunt rude, prea mare coincidenta si de nume si de faima negativa, ca si epure de la Ovidius cum a scapat de puscarie?! Cu relatiiii
9
11
Cu iti permiti fa tu care i ai dat bani lu Gioana sa fii parlamentar sa mananci atata rahat! Erai nebagata in seama!!
12
14
Sanatocos,alupigus
6
13
Ce corectitudine este aceea de care vorbiti? Mazare si gashca au subevaluat terenuri deci au prejudiciat primaria si deci pe cetatean. Epure spune ca nu este asta infractiune si il achita. Voi ce credeti? Este infractiune? Evident este, in America se face puscarie la greu pentru asa ceva.
27
6
Mai parizer, Birchall nu trebuie judecata de tine. De ce te intrebi tu ce treaba are ?
9
3
Cei care lucram in domeniu stim ca Epure ai Ispas sunt corecti si aplica legea. Si citesc si se documenteaza. Fata de multi muuulti altii care nici nu citeac dosarele si dau hotarari copy paste. HAI SA II SUSTINEM. Hai sa generam o miscare de aparare a justitiei independente!!!
17
26
Sunt avocat si Epure si Ispas sunt corecti, aplica legea impartial si fara dusmanii si teama cum fac majoritatea colegilor lor. Toti avocatii stim cand pica dosarul la Epure stim ca un om chiar va citi ce am scris si va aplica legea, nu va da o hotarare fara sa se documenteze temeinic. Asta inseamna sa fii judecator. Bravo Epure si Ispas printre putinii judecatori drepti si impartiali. Hai sa ii sustinem, ca sa nu ramanem doar cu aplaudacii parchetului, ca sunt prea multi. FELICITARI
20
30
Pai normal ca achitare! Complet martir Iepure si cu Ispas. Iepure presedintele sectiei de votare de cand au luat mazare si cu porcul mandatul din 2004. Erau oamenii la picioarele lui iepure. Are si teren din dosarul revenficarilor. Intra in sala de judecata fara masca ca el nu crede in covid. Este si executor judecatoresc suspendat. Un papusar
21
4
Ce treaba are bircal??
9
11
Bravo Ana !!!!!!!!!
20
9
Este normal sa-l achite Iepure, doar a fost judecatorul lui Mazare si Constantinescu cand le-a fost avocat Marius Mocanu, cei doi erau prieteni foarte buni si ia scapat de multe fapte, deci rusine Iepure, pacat ca nu ai avut noroc in dragoste ca bani ai mancat mult de la baieti.
17
4
verificati.l si pe ska care l.a spalat pe iorgus zanfir vecinul,ex primarul mangaliei!sigur are teren primit de la vecin,cum are si bouarul asta teren retrocedat de mazare!
8
1
Respect, Ana! La puscarie cu mafia lui Mazare care a distrus Constanta.
28
13
Asteia i se mai spune si troiAna birchall ca e acoperita de la sri, cat despre mazariche la multi ani inainte... mai are dosare si sper sa putrezeasca la bulau.
14
5
cand ministrul justitiei este sluga mascariciului, secatura de judecator a dat si el sentinta in consecinta.
18
4
Toata admiratia!
19
4
Mazare o sa iasa din puscarie in max 2 ani, si se retrage in Madagascar, unde are dolari ascunsi si bani alte conturi.
19
11
Sa se sesizeze si impotriva celui care l-a achitat pe Johannis cu casele....
27
17
Va doresc la toti astia care pupati in cur magistratii.. sa intrati pe mana lor.... sa vedeti dupa aceea. Cum este posibil la o instanta sa aplice 6 ani executare si alta achitare ...!!! Una din doua a gresit grav... la puscarie
52
4
II ESTE FRICA CA LA ADUS ILEGAL IN TARA SI SE INTOARCE TOTUL IMPOTRIVA EI,E LOGIC CA MAZARE A FACUT PLANGERE PENALA IMPOTRIVA EI,NU ARE NICIO CALITATE SA-SI DEA CU PAREREA.
20
37
va fi prima care se rupe de romania.Datorita calitatii deosebite a bipezilor traitori aici
14
10
Ba voi intai platiti va amenzile si impozitele si dupa sa faceti politica chiriile asigurare itp aveti la masina
8
14
ce asteapta Ana Birchall de la actualul ministru ? doar a fost avocatul lui Mazare...
30
7
Asta e culmea, muista asta notorie ca o starleta porno sa ceara anchetarea unui judecator. Te doare capul in tara asta
25
39
verificate toate canaliile de judecatoare din curtea de apel constanta. Este incredibil de multa coruptie pe baza de prietenii...Cunosc bine ....
50
6
Parca trebuia lasata justitia in pace, parca deciziile judecatorilor nu se discuta, sau o facem doar atunci cand nu ne convin? Asta este un atac grav la independenta justitiei venita din partea fostului ministru.
28
36
Nu fi asa prost ca noaptea...
24
12
cand au filmat-o paparazzi de la waubiz ca sugea pula in parcarea unui hipermarket, am zis ca este cordaciune. Dar iata ca o duce capul ! Bravo tu, clownul sa stea pe vecie la puscarie !
29
32

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920