REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Biriş: Frauda nu este definită în legislaţie; avem o instituţie care luptă împotriva a ceva ce nu ştie nimeni ce e

Biriş: Frauda nu este definită în legislaţie; avem o instituţie care luptă împotriva a ceva ce nu ştie nimeni ce e

Replica API 12 aprilie 2018 | 00:00 340

Gabriel Biriş

Frauda nu este definită în legislaţia fiscală, iar Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (DGAF) luptă împotriva a ceva ce nimeni nu ştie ce e, a declarat, miercuri, avocatul Gabriel Biriş, într-o conferinţă organizată de Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA), scrie Agerpres.

"Ştiţi cu toţii, cunoaşteţi antifrauda. Ştiţi că frauda nu este definită în legislaţia fiscală. Avem o instituţie care lupta împotriva a ceva ce nu ştie nimeni ce e", a spus Biriş.

El a vorbit şi despre bonurile de masă sau cele de vacanţă, precizând că în timp s-a limitat deductibilitatea lor.

"Bonurile de masă, ca şi tichetele de vacanţă, au fost inventate de politic ca o supapă pentru a îndulci pilula amară a supraimpozitării muncii prin cotele progresive. Au fost populare pe vremea când erau deductibile şi neimpozabile, că era o modalitate să ne plătim angajaţii să le dăm o sumă net neimpozabilă care să fie deductibilă. Din această activitate, tipăritorii au făcut un puhoi de bani. În momentul în care au apărut constrângerile bugetare, au început ba să fie impozabile, ba să se limiteze deductibilitatea, iar avantajele fiscale s-au diminuat. Probabil că vor mai exista", a precizat Biriş.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
petrescu raul cristian strange bani pentru psd de la toti prorietarii de terase si restaurante de pe litoral prin agetile de inspectori care ii trimite abuziv sa efectueze controale la agentii economici. ne-am saturat de abuzurile si spagile cerute de machedonii din tulcea care vin sa jumuleasca constanta. poate vine dna si sri si spp sa verice de unde au astia bani si cum raul isi trimite amanta mihaela stan sa ceara bani de la noi oamenii pentru campania electorala psd
0
0
Au de fiscalitate da se mai dau si rotunzi si cam toti au firmulite off shore daca ii ea cineva la scuturat
0
0
astia sunt juristii din Guvern si Parlament. Niste nulitati. Clasa politica trebuie shimbata in totalitate
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102