REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Birou Executiv la ALDE. Dragnea, prezent să îşi calmeze colegii de guvernare care aşteaptă să fie unşi pe funcţii!

Birou Executiv la ALDE. Dragnea, prezent să îşi calmeze colegii de guvernare care aşteaptă să fie unşi pe funcţii!

Replica API 2 septembrie 2017 | 00:00 321

Liderii ALDE au programat, în Mamaia, un Birou Executiv, pe ordinea de zi figurând discutarea unor probleme legate de colaborarea cu partenereul de guvernare, PSD. Problema este simplă: reprezentanţii partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu sunt nemulţumiţi de faptul că nu au primit încă funcţiile promise în timpul şi imediat după campania electorală!

Însă, şedinţa ALDE a debutat cu o altă chestiune, având în vedere că şi presa este de faţă: o dezbatere privind modificarea legilor justiţiei. În acest context, Tăriceanu a susţinut că preşedintele ar trebui să fie exclus din chestiunea magistraţilor. Referitor la acest subiect, Dragnea, liderul PSD, are o opinie contrară.

Revenind la nemulţumirea legată de posturile pe care ALDE se aştepta să le ocupe, prin oamenii săi, înainte de şedinţă, Norica Nicolai a comentat că partidul din care faceparte nu este anexa nimănui. Şi Teodor Meleşcanu a recunoscut, înainte de şedinţă, că sunt unele probleme în relaţia cu PSD, în privinţa comunicării, dar şi cu privire la unele „restanţe” pentru funcţii.

Sosit înainte de şedinţa ALDE, să îşi salute colegii de guvernare, liderul PSD a făcut şi el declaraţii. Astfel, Liviu Dragnea a afirmat că relaţia sa cu Călin Popescu Tăriceanu este una „foarte sinceră, solidă şi puternică”. În plus, Dragnea a ţinut să liniştească spiritele din ALDE, declarând că săptămâna viitoare se va discuta pe tema situaţiei nominalizării unor noi secretari de stat.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti comentatorii spun despre tine ca iti place monarhia ptr ca asa te-a facut ma-ta servitoarea la curtea regelui cu un grajdar in fanarie.Iti place sa vezi curtezane cordite artistic hahalero porneata.
3
1
vostru de cacati comentatori.Cand a trebuit sa iesiti la vot v ati drogat si regulat acasa.Acum suportati psd ul.Oricum alt partid in Romania nu gasiti.Daca sunteti cu adevarat patrioti ai axestui neam aduceti monarhia in romania.Sa vina regii sa va conduca cacatilor la gard.Drogatii secolului 21 !. Facuti din laba si carati de muste in pizda.
1
1
Se pregateste acapararea de funcii cu ajutorul slugilor cipane. Cipaniada continua tragic in administratie.
3
3
Fetili reporterili sa nu mai tina in mana sexy provocator microfonul ca iata ce efect are!IL strang pe dragnea pantalonii!
3
1
Ia nu mai criticati atata PSD-ul! Nu voi i-ati votat, mai, retardatilor!!?!?
5
1
Cine plm sa faca noaptea cutitelor lungi ma?? Dragoni ca tine ascunsi dupa butoane...tu nu ai curaj sa intrebi de ce muncesti ca un prost..de frica sa nu.ti pierzi slujba...
8
0
un nou episod din penalii si ciolanul
7
1
Daa... !! Penalii de frunte ai tarii ! Rusine !
9
1
Se agita maidanezii politici , penali de frunte ai tarii ...
10
1
Cei doi penali si repetenti nationali sunt iar sa faca valuri in public. Din pacate tocmai la Constanta. Fandositul ala de taricacaceanu in cautare de o noua nevasta poate, iar pacaliciul mustacios dupa ceva"stiuci" pe fosta mosie a Porcului si a javrei Mazare, bunii sai prieteni penali. Porcul ii asteapta deja la P. Alba. Hai mai repede cu ei acolo. De minciunile javrelor suntem satuiii deja.
17
1
Aici in poza,amindoi,puscariasi,sint bauti,dupa atita sprit au dezbatut atitea probleme de prostitutie,CA numai la populatie nu se gindesc,si in poza rid de cei prezenti,sa le is interviu,CE fete de mistocari au panaramele,au mincat,au baut,au future,totul moca,si acum trebuie sa plece din nou la munte sa continue,spritul di prostitutia,rusine,rusine,putorilor
10
2
Dar la Harsova primarul vostru de la ALDE, Ionescu a dat functii celor de la PSD. Voi ALDE cand aveti de dat va faceti ca ploua, iar cand aveti de primit tipati.
6
1
Domne, nu inteleg mechedonimea din Constanta si alte localitati ale judetului , oare numai au bun simt , chiar asa ne i-au de prosti ,pe noi mucanii ?! Au acaparat comertul, piata imobiliara , turismul hotelier si restaurante ,ce plua mea mai vor sa ia ?! Va veni si noaptea " Cutitelor Lungi ", ca in Germania, cat de curand ! Asa au patit si jidanii .
10
3
inafara de impartirea functiilor functie de gradul de supunere vis a vis de dictatorul penal, prioritati ptr omul de rand mai sunt pe agenda de borfasi a domniilor voastre?
16
1
Cipanii din ALDE-Constanta asteapta emotionati functii in administratia locala. Doar au marcat paratii ...
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614