REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Biroul Executiv al PNL se reuneşte vineri, la ora 11.00

Biroul Executiv al PNL se reuneşte vineri, la ora 11.00

Replica API 13 octombrie 2021 | 00:00 476

Biroul Executiv al PNL se reuneşte în şedinţă vineri, la ora 11,00, la Camera Deputaţilor, au anunţat liberalii.

Şedinţa are loc în contextul în care este aşteptată o decizie privind formarea noului guvern, după o primă discuţie avută miercuri după-amiaza de premierul desemnat, Dacian Cioloş, cu liderii PNL, UDMR şi grupului parlamentar al minorităţilor naţionale.

Preşedintele PNL, premierul interimar Florin Cîţu, a declarat, miercuri, după întâlnirea cu Cioloş, că trebuie să prezinte în interiorul partidului ce s-a discutat în prealabil între liderii partidelor, scrie Agerpres.

"Pentru alte discuţii va trebui să merg în PNL. Eu nu iau decizii de unul singur. Voi merge în PNL, vom discuta, voi spune ce am discutat aici şi vom vedea după aceea care sunt discuţiile. Vom avea mâine, cred, o şedinţă de BEx", a precizat Florin Cîţu.

Premierul desemnat a anunţat de altfel că, în cursul zilei de vineri, va avea o nouă întâlnire cu liderii PNL şi UDMR, menţionând că le-a transmis acestora intenţia lui de a forma cât mai repede un guvern.

"Prioritatea pentru formarea unui guvern este refacerea coaliţiei. Am spus că acesta este obiectivul în jurul unui program de guvernare care să cuprindă măsuri prioritare, atât pentru gestionarea pandemiei, cât şi pentru gestionarea creşterii preţurilor la energie şi a implementării PNRR. (...) Obiectivul meu este să dăm un guvern cât mai repede, să mergem cu o soluţie în Parlament cât mai rapid. (...) Colegii, preşedintele PNL, Florin Cîţu, şi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, au spus că au nevoie de o discuţie în partid, ca să ia un mandat pentru o astfel de negociere şi că în următoarele zile, vineri, vom avea o întâlnire să vedem care sunt deciziile conducerilor celor două partide", a afirmat Cioloş.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367