REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Birtul ororilor din Constanţa: tâlhării, ameninţări şi încăierări între turmentaţi

Birtul ororilor din Constanţa: tâlhării, ameninţări şi încăierări între turmentaţi

Replica API 30 ianuarie 2015 | 22:37 489

Crâşma dintre plopi

Crâşma dintre plopi

Când nu sunt tâlhării sunt ameninţări cu sişul sau încăierări între turmentaţi. Chiar dacă nu este motivul principal al infracţiunilor, cert este că indivizii se „cinstesc” mai întâi, zdravăn, în barul situat pe Aurel Vlaicu, în zona CET, fiind vorba de „La Plopi”. De data aceasta, mai mulţi colegi de pahar şi-au împărţit pumni, „frăţeşte” am putea spune, până ce unul dintre protagonişti a ajuns…, în vizită, pe la spital.

Scene demne de film s-au petrecut pe unul din bulevardele din Constanţa. Un tânăr a ajuns la spital plin de sânge, dar conştient. Mai exact, Poliţiştii au fost sesizaţi, prin 112, de către o tânără din Constanţa cu privire la faptul că Daniel P., de 28 de ani, a fost agresat. Echipa de cercetare deplasată pe bulevardul Aurel Vlaicu a identificat victima, iar apoi aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru îngrijiri medicale, rămânând internată pentru investigaţii. De asemenea, la faţa locului au fost identificaţi şi Iulian N., de 27 de ani şi Ionuţ Marcel B., de 33 de ani, cunoştinţe ale părţii vătămate. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, cei trei bărbaţi au consumat băuturi alcoolice, din seara zilei de 24.01.2015 până în dimineaţa de 25.01.2015, într-un bar. Părăsind localul şi ajungând pe bulevardul Aurel Vlaicu, între cei trei a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia Daniel P. a fost agresat. Partea vătămată se afla într-o stare vădită de ebrietate şi nu a putut da relaţii cu privire la împrejurările comiterii agresiunii. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 5 din Constanţa în vederea stabilirii situaţiei de fapt. Însă, la mijlocul lunii decembrie 2014, un alt eveniment nefericit se petrecea în aceeaşi zonă. Din probele administrate, în sarcina inculpatului Alexandru Mircioiu s-a reţinut că în noaptea de 12 spre 13.12.2014, în jurul orei 5.06, în timp ce persoana vătămată P.V. se afla în incinta barului „La Plopi“ din municipiul Constanţa situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, prin ameninţarea cu un cuţit, inculpatul a încercat să o deposedeze de bani, acţiune întreruptă de strigătele persoanei vătămate. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 15 de zile. Individul este cercetat pentru tâlhărie calificată. Însă, la mijlocul lunii noiembrie 2013, un caz asemănător intra în atenţia oamenilor legii, fiind vorba despre un bărbat care a fost bătut crunt la ieşirea din barul La Plopi. Este vorba de doi tineri, Alexandru Lucian Cărărescu, de 23 de ani, şi Petre Gaşcu, de 24 de ani, care au pus ochii pe un bărbat, Marin Mocanu, un pic mai în vârstă, hotărând să aştepte până ce va ieşi din bar, mizând că acesta se va afla sub influenţa băuturilor alcoolice, după care l-au bătut şi i-au furat suma de 800 de lei. Numai că victima este acum cercetată pentru favorizarea infractorului.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614