REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Biserica de pe bulevardul Tomis, ridicată ILEGAL, va fi DEMOLATĂ

Biserica de pe bulevardul Tomis, ridicată ILEGAL, va fi DEMOLATĂ

Replica API 16 octombrie 2020 | 20:11 10718

O biserică din oraşul de la malul mării întruneşte toate condiţiile pentru a fi demolată! Ea a fost construită fără autorizaţie, fără ca terenul ocupat să fie transmis în proprietate de către municipalitate şi fără să se încadreze în normele PSI de siguranţă. Vorbim despre Biserica „Izvorul Tămăduirii“ de pe bulevardul Tomis. Decizia de demolare aparține Judecătoriei Constanța, care s-a pronunțat vineri în dosarul în care Primăria a cerut aprobarea desființării lucrărilor.

”Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Primarul municipiului Constanţa în contradictoriu cu pârâta Arhiepiscopia Tomisului. Obligă pârâta să desființeze lucrările de construcție realizate fără autorizatie de construire la imobilul situat în Constanţa, B-dul Tomis nr. 322, zona Macul Roşu, jud. Constanţa, în termen de 90 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Autorizează reclamantul să desființeze lucrările de construc?ie realizate fără autorizație de construire la imobilul situat în Constanţa, B-dul Tomis nr. 322, zona Macul Roşu, jud. Constanţa, în caz de neexecutare a obligației în termenul acordat, pe cheltuiala pârâtei. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 20 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, constând în taxa judiciară de timbru. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Constanţa”, se arată în minuta instanței.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum se va vedea cat sange are in pix noul primar.
1
2
se cunoaste ca si la Replica sunt satanisti destui
4
5
@nume Jeg esti tu ,bai handicapatule!
0
0
Darami una si mai cresc 10 la loc.
5
4
Aceste asa-zise biserici au uritit orasul !------sint ca niste garaje de sat oribile ----In toata Europa n-am vazut asa ceva ----o biserica are trecut istoric si este un monument de patrimoniu nu o hardughie
6
2
Sa arda toate bisericile cu tot cu enoriasi
13
5
Satanele in sutane au acaparat toate parcurile si spatiile verzi, orice locsor mic pe care au crezut ei de cuviinta sa puna mana. Asta in conditiile in care patriarhia nu duce lipsa nici de mosii, nici de pile. "Saracii" de ei...
9
1
Sa le demoleze pe toate..de m-as kk in ele..
13
4
Mai este o biserica-ruina aflata in constructie de 17 ani la CET. Arata tot ca asta. Randul aleia, cand??
15
5
Nu trebuia ajuns aici. Cum au inceput fundatia trebuia oprita constructia. Fie biserica, fie hotel, fie vila. Politia locala sa isi faca treaba pentru care e platita
21
0
Tot ce este construit ilegal trebuie daramat pe cheltuiala proprietarului si cu amenda nu conteaza ce este:biserica,casa,bloc,butic,garaj sau altceva,pana la urma trebuie sa domneasca legea si in Constanta fara ura,razbunare sau alte sentinentalisme,doar legea trebuie sa vorbeasca si sa fie aceias pentru toata lumea.
18
0
jegurilor!va deranjeaza fix pe voi!comentacii pulii mele!
10
16
sa fiti voi de anticristi! Satanelor!
5
26
cate o biserica de cartier si atat.
8
10
Ar trebui daramate 60-70% din biserici
26
7
o scoala, o gradinita, o cresa , nu se construieste in acest oras... dar dupa revolutie, s a umplut de bserici si cluburi de pensionari! halal oras turistic, este oras azil de pensionari si tigani ! oras de asistati sociali cu mana intinsa la pomenile psd, inschimbul voturilor! tineti oamenii needucati, ii prostiti la biserica si ii invatati sa stea cu mana intinsa, asa conduce psd Romania de 20 de ani !
43
3
...oameni buni stati sa vedeti...makidonimea care a sufocat orasul cu constructii si a distrus spatiile verzi vrea sa ridice o biserica...biserca armanimii...unde credeti...fix in Piata Ovidiu...credeti ca ne mai facem bine vreodata ?
41
1
sa darame si blocurile construite cu etaj peste trotuar !!! alea sunt infinit mai periculoase nu un lacas de cult nu va cade nimic in cap de la biserici, doar daca consumati pucioasa.
26
8
Poate o darima si pe aia din parcul garii, facuta acolo pe spatiul verde si sta ca buba in cur. Si multe altele, facute ilegal si apoi facuta intrarea in legaliytate dupa o amenda simbolica si o spaga la Babu.
31
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614