REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Bișnițari de țigări lăsați fără „marfă” de Poliția Locală

Bișnițari de țigări lăsați fără „marfă” de Poliția Locală

Replica API 18 decembrie 2018 | 00:27 445

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au surprins, luni, 17 decembrie a.c., în zona Eden, un bărbat de 52 de ani, cu domiciliul în Constanța, și o femeie de 32 de ani, din Medgidia, care ofereau spre comercializare țigări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceștia dețineau în vederea comercializării nelegale 26 de pachete de țigări, respectiv 61 de pachete de țigări, fără a avea aplicat timbru.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru identificare. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu 1000 de lei, iar pe numele femeii urmează să fie întocmit dosar penal.

De asemenea, polițiștii locali au dispus măsura complementară de confiscare a produselor accizabile comercializate nelegal și indisponibilizarea sumei de 112 lei.

„Menționăm că bărbatul nu se află la prima abatere de acest gen. Săptămâna trecută acesta a fost depistat cu 47 de pachete de țigări și a fost sancționat contravențional. Activități similare se vor desfășura în mod sistematic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare. Pe această cale, solicităm cetățenilor să ne semnaleze faptele de comerț ilicit la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate. Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
auziti politia, in zona abator cand veniti ca e plin de traficanti cu tigari aici?
1
0
Vrajeli , Politia e mana-n mana cu traficantii ! In Medgidia traficantii din piete cotizeaza la Politie ! Asta-i adevarul , oricum se stie si nu se ia nici o masura !
0
0
pai daca oamenii de bine din parlament ar reduce acciza pe tutun, e mai mare decat pretul fabricii, nu ar mai avea ce sa vanda.
0
0
Citi vrei gasesti in piata Grivitei
0
0
Politistii asa zis nationali , unii , isi fac bezele cu tiganoii care vand tigari la negru ! Dar sunt multi "superpolitai" nationali care mananca kkt de cei locali ca vezi domn' le astia sunt buni doar de pazit panselutele in parc ! Din pacate Politia Nationala a ramas doar cu renumele ! La pol. orasanesti sunt trimisi localii la toate interventiile si Nationalii nu mai coboara din birouri , sunt ocupati cu facebok-ul !
1
1
In piata tomis 3 langa cofetarie 4 ciori strigau tigari tigari de fata cu doi politisti care pur si simplu zambeau! Spagari nenorociti bagamias pula in politia voastra de carton plina de borfasi si infractori
1
0
Ce tot o dati cu inculti vostri cu 4 clase
1
1
Vrei sa-ti dea in cap tiganii, las-I sa-si faca si ei comertul
0
1
Maine suntem prezenti la abator ,multumim pampilica , te asteptam la ora stabilita sa te punem martor.
4
2
mai pompilica esti tare prost de ce stici nostalgia anilor optzeci cand luai un pachet de tigari adevarate atunci de unde pizda mati puteai sa ieimorti mati de prost cred ca ai fost un prost de fumator de marasesti si prost ai ramas
0
1
Nu ar fi mai bine daca s-ar numi politia pietelor in loc de locala? Cine a facut dosarul penal,gardienii? Sa vedem procesul verbal de distrugere al bunurilor!
1
1
Ai nostri dorm acasa la tura de noapte si mai nou si Dumineca dupa amiaza!Sa tot fi bugetar,rusine Primariei!Chiar nu-i controleaza nimeni?
1
0
o captura impresionanta , felicitarile mele
2
0
La cat castiga militienii, atatea majorari, isi permit sa ne ia de prosti saptamana de saptamana cu ajutorul acestei fituici. Ii prind doar pe prosti. Acesti doi prosti care au fost prinsi, nu inteleg: vrei sa faci comert la noi, trebuie sa cotizezi la seful cel mare. Dupa ce ai rezolvat-o cu seful cel mare, tb sa te ocupi si de sefii mai mici. E BUG underground.
5
2
robert , du-te dracului de traficant
1
0
In zona Abator se face comert cu tigari de cand eram eu copil,adica din anii'80!In fata garii si prin Piata Grivitei esti abordat cu ,,tigari,tigari" de cand mijesc zorii si pana tarziu in noapte!Asa ca mai lasati-ma cu astia doi pe care i-ati prins!
13
0
Pai s-a dus un politist adevarat de la politia nationala sa ii puna la trwaba ca ei stateau doar sa puna caracatite la masini...
6
1
Tu, asta din Botswana, pastreaza toata moneda de care dispui, chiar in gura sa o tii. Poate inveti si putina gramatica
3
1
Ve-ti primi o prima consistenta in moneda Botswanei
0
1
De ce nu sunt initiate astfel de actiuni si de catre politia nationala ?, dupa tipati pe forumuri ca Locali fac si dreg , treceti in plm la treaba si mai lasati invidia asta.
6
1
au intarziat "comerciantii" cu banii de porc si asfel li s-a adus aminte.
3
0
tiganii "comercianti" de bunuri interzise in orice colt sl lumii, mai ales la "noi"...
2
0
Mare captura... Vai de capul politiei locale. De rasul lumii.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920